Potwierdziły się najgorsze obawy - oszuści z Letyshop odmawiają wypłaty zwrotu gotówki. Zasada działania tych oszustów jest następująca: gdy otrzymasz zwrot gotówki w wysokości jednego centa, oni bez problemu wypłacają Ci pieniądze. Oni zgarniają duży cashback. Piszą standardowym tekstem, takim jak od ich służb bezpieczeństwa z adresu security@letyshops.com. Po odpowiedzi na te bzdury, wymyślają wymówki, że nie zwrócą gotówki. Ponieważ oszuści ci znajdują się poza jurysdykcją rosyjską, nie będziesz mógł odzyskać pieniędzy na drodze sądowej. Zaoszczędź swój czas i pieniądze - nie marnuj ich na oszustów z LetyShops.
Dzień dobry
Sprawdziliśmy tę informację w służbach bezpieczeństwa. Na koncie odnotowano utworzenie niepotwierdzonych zamówień. Aby rozwiązać problem i wypłacić zwrot gotówki, menadżer poprosił o dane potwierdzające zapłatę za zamówienie. Proszę odpowiedzieć na ten list.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Utracony cashback został zwrócony w ciągu jednego dnia! Dziękuję!!!!!!!!!!!!!
Wszystko jest bardzo złe! Nie polecam tego używać. Kłamią coraz częściej. Żadnych korzyści. Radzę Ci znaleźć inną usługę. Moja ocena to 3
Dzień dobry
Smutne jest, że ukształtowała się taka opinia :(
Skontaktowaliśmy się z Tobą drogą mailową, aby dowiedzieć się, co się stało. Niestety nie było żadnej odpowiedzi. Bylibyśmy wdzięczni, gdyby znalazł się czas na przesłanie opinii.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
LetyShops to oszustwo. Reklamują, jak łatwo i szybko można otrzymać zwrot gotówki, ale gdy przychodzi czas na wypłatę, zaczynają się wymówki. Generalnie rzecz biorąc, zwykli internetowi oszuści. Straciłem przez nich ponad 25 tysięcy rubli. zwrot gotówki. Poszukaj alternatywnych usług.
Dzień dobry
Proszę się nie martwić, zwrot gotówki zostanie doliczony do Twojego salda. Aby wycofać swoją zgodę, prosimy o odpowiedź do naszego menedżera ds. bezpieczeństwa pod adresem security@letyshops.com.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Ciekawostka z mojego doświadczenia z korzystania z serwisu przy zakupie na Ali - przy koszcie zakupu 95,38 (w rzeczywistości odpisali 98,40 z karty) owsianka kosztuje 5,72. Kupując już za 4926,97 (w rzeczywistości odpisali 5083,01) owsiankę za 29,57. Uzbrajamy się w kalkulator i nagle widzimy nie usługę cashback, ale jakiś szajs.
Dzień dobry
AliExpress przesyła nam informacje o zamówieniach w dolarach. Przeliczamy kwotę zamówienia na ruble po aktualnym kursie Centralnego Banku Federacji Rosyjskiej. To właśnie jest przyczyną różnicy w kwocie, którą zapłaciłeś na AliExpress, a która wyświetla się na Twoim koncie. Informacje te zostały wyświetlone na stronie sklepu . Jeśli coś, daj znać.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Korzystanie z tej usługi traci sens. Trzy smartfony za zero kopiejek. Za zakupy warte grosze można płacić tylko mikrogroszami. Najprawdopodobniej wkrótce się pożegnamy. )))
Dzień dobry, Witaliju!
Każdy sklep ma swój własny procent. Często organizujemy losowania i promocje z większym zwrotem gotówki, aby użytkownicy mogli czerpać korzyści z zakupów w ramach naszej usługi.
Należy pamiętać, że na stronie AliExpress znajduje się lista sklepów, w których zakupy nie są objęte cashbackiem. Skontaktowaliśmy się z Państwem, aby lepiej zrozumieć sprawę i pomóc. Niestety nie było żadnej odpowiedzi.
Mamy nadzieję, że będziecie Państwo kontynuować z nami współpracę.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
To nie pierwszy raz, kiedy spotkałem się z jakimś problemem. Wszystkie moje zamówienia u Leti kończą się prośbami do działu wsparcia. Postanowiłem napisać krótką recenzję)) Wcześniej problemy zostały rozwiązane, ale w tej chwili absolutnie nie są rozwiązane. Zamówienie na kwotę 25 tysięcy rubli złożono 5 grudnia, termin realizacji określono na określony czas. Zdałem sobie sprawę, że coś jest nie tak i napisałem z wyprzedzeniem, że termin dobiega końca, cashback nadal nie jest widoczny, na co dostałem odpowiedź, żebym się nie martwił, bo na pewno zostanie zaksięgowany przed wyznaczonym czasem. Efekt jest taki, że do dziś (20 stycznia) nie ma cashbacku. CARL, 20 stycznia. Widzisz, partnerzy nie potwierdzili zamówienia, serio?) Wszystko rozumiem, ale kiedy taka duża firma bierze odpowiedzialność, sama określa okresy oczekiwania (naliczania), a po ich upływie po prostu zaczyna dodawać kolejne okresy oczekiwania, zamiast naliczać cashback - to jest w jakiś sposób nawet śmieszne i smutne w tym samym czasie. Mam poważne wątpliwości co do dalszego korzystania z tej witryny, wydaje mi się, że lepiej poszukać alternatywy.
Dzień dobry, Iwanie!
Przepraszamy.
Czasami partnerzy potrzebują nieco więcej czasu na weryfikację i przesłanie informacji o zamówieniach. Menedżer monitoruje sprawę i skontaktuje się z Tobą w ciągu 24 godzin. Nie martw się, problem ten nie pozostanie nierozwiązany.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Całkowite rozczarowanie i nędza. Same fakty 1) Letyshops po prostu nie działa: Spośród ponad 60 zamówień złożonych w okresie od 11.11.2019 do 1.11.2020, cashback został przyznany 1 (jednemu) zamówieniu. Obsługa klienta twierdzi, że Aliexpress nie oferuje zwrotu gotówki za wszystkie produkty (swoją drogą, wierzę w to). Sprawdziłem wszystkie zamówienia o wartości powyżej 30 USD — tylko w 4 przypadkach zwrot gotówki nie został przyznany. W przypadku losowo wybranych mniejszych zamówień, w każdym przypadku przyznano zwrot gotówki. Zatem prawdopodobieństwo uruchomienia usługi wynosi mniej niż 2%. 2) Oferowane przez wsparcie wynagrodzenie jest skromne: W powyższym okresie złożyłem zamówienia na kwotę ponad 1200 USD. Zwrot gotówki został przyznany za jedno zamówienie o wartości 11 USD. Za wszystko inne zaproponowano mi odszkodowanie w szalonej kwocie 9 dolarów. Ojej! Jakie to opłacalne! Biegnijmy wszyscy do letyshopów (w rzeczywistości musisz biegać z letyshopów do dowolnej innej usługi). Rzeczywista kwota zwrotu gotówki za moje zamówienia wyniosła 0,75% kwoty. *** Korzystam z różnych usług cashback od 2012 roku. Mam doświadczenie w pracy z 7-10 usługami i na pewno mam z czym porównywać. Letyshops to najgorsza oferta na rynku. Jestem tego pewien.
Dzień dobry
Smutne jest, że ukształtowała się taka opinia.
Odpowiemy szczegółowo, aby niczego nie pominąć.
1) Zgodnie z regulaminem AliExpress, zwrot gotówki nie jest przyznawany za wszystkie produkty, dlatego zalecamy sprawdzenie tej informacji w narzędziu do sprawdzania ofert . Nie zależy to od ceny, a jedynie od tego, czy sprzedawca przekaże prowizję za swój produkt, z której tworzony jest cashback.
2) Zwrot gotówki jest automatycznie rejestrowany w naszym systemie zgodnie z regulaminem sklepu. Jeżeli tak się nie stanie, nie otrzymamy nic za takie zamówienia od partnerów. Wypłaciliśmy Ci maksymalną możliwą kwotę z budżetu firmy, tak abyś czuł nasze wsparcie i lojalność.
Mamy nadzieję, że porady udzielone przez managera w wiadomości pomogą Państwu przy dokonywaniu przyszłych zakupów.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Przyjaciele, zastanówcie się dobrze zanim dokonacie zakupu w tym sklepie za pośrednictwem Letyshops. I ogólnie rzecz biorąc, korzystaj z tej usługi cashback. Ponieważ Twoja płatność zostanie zablokowana z fikcyjnych powodów i nie będziesz mógł nic zrobić. A gdy zostaniesz poproszony o wskazanie, który punkt oferty lub zasady naruszyłeś, zachowają milczenie i po prostu Cię zignorują. Więc te LetyShopy to po prostu zwykli oszuści
Dzień dobry
Przykro nam, że powstało takie wrażenie.
Żądanie wypłaty ma obecnie status „Oczekujące”. Ostrzegamy użytkowników, że proces ten może potrwać do 3 dni roboczych.
Twoje zgłoszenie jest obecnie rozpatrywane przez dział bezpieczeństwa. Proszę czekać na wiadomość od menedżera.
Liczymy na zrozumienie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops