Bardzo w porządku obsługa, mimo tego że sklep nie odpowiada na problem zwiazany z cashbakiem, to firma na swój koszt przesyła mi pieniądze :D
Dzień dobry!
Zawsze chętnie Panu pomożemy. :)
Z poważaniem,
zespół LetyShops
Proszę o wypłatę co najmniej 300 rubli, ponieważ teraz nie można otrzymać zwrotu gotówki za wszystkie produkty i niezwykle trudno jest zaoszczędzić
Dzień dobry
Vika, odnotowaliśmy Twoje życzenie.
Nasze programy poleceń „ Przyprowadź znajomego ” i „ Zwrot gotówki bez zakupów ” pomogą Ci zaoszczędzić szybciej.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Przyjaciele, bardzo Wam dziękuję za Waszą pracę i troskę)) . Był przypadek, kiedy strona rezerwacji hoteli ostrovok.ru odmówiła mi wypłaty zwrotu gotówki, mimo że spełnione były wszystkie warunki. Letyshops przekazało mi swoje środki, za co jestem bardzo wdzięczny. Niedawno ponownie wypłaciłem zgromadzone środki, pieniądze dotarły w ciągu 10 minut. Brawo, LetyShops! Życzę Ci powodzenia i pomyślności!
Dzień dobry
Elena, dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią :) Naprawdę staramy się dla dobra naszych użytkowników.
Życzymy Państwu owocnych zakupów!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Złożyłem zamówienie w ramach przejścia na program, ale cashback nie został naliczony i nie jest to pierwszy raz, wcześniej były one naliczane regularnie, nie kontaktowałem się z działem wsparcia
Dzień dobry
Oleg, zawsze staramy się zrozumieć przyczyny utraty cashbacku i pomóc. Czekamy na Twoją wiadomość w sekcji „Pomoc” na Twoim koncie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Bardzo dobra aplikacja. Złożyłem zamówienie, ale zwrot gotówki nie dotarł, skontaktowałem się z obsługą klienta, pomogli mi, działali bardzo szybko i sprawnie.
Dzień dobry
Zawsze chętnie się Tobą zajmiemy :)
Wierzymy, że rekomendacje menedżera zawarte w apelu okażą się pomocne przy dokonywaniu przyszłych zakupów.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dziękuję za pomoc, bardzo szybką i jasną, chciałbym, żeby tak było wszędzie...
Dzień dobry
Sergieju, jesteśmy bardzo szczęśliwi, że jesteś zadowolony z pracy naszych managerów :) Naprawdę się starają.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wcześniej wygodnie było doładować telefon komórkowy za pomocą cashbacku. A teraz wypłata jest już od 500 rubli. To wstyd. Proszę dokonać wyboru - od 500 bez prowizji do 500 z prowizją. Na przykład, jestem gotowy zapłacić prowizję.
Dzień dobry
Dmitriju, dziękuję za opinię :) Na chwilę obecną limit na złożenie wniosku wynosi rzeczywiście 500 rubli.
Przekazaliśmy Twój pomysł do odpowiedniego działu.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Z lety korzystaj od niedawna, ale jestem bardzo zadowolona. Jasne i czyste zasady i szybkie naliczanie cashback. Super kontakt w razie potrzeby. Szczególne podziękowania dla Uliana
Dzień dobry!
Mamy nadzieję, że korzystanie z naszego serwisu w przyszłości przyniesie Państwu tylko pozytywne emocje. :)
Z poważaniem,
zespół LetyShops
Super strona, można sporo zaoszczedzić podczas robienia zakupów przez Letyshops! Kontakt z pracownikami Letyshop jest super szybki i szybko na korzyść klienta rozwiązują problem, jeśli się na taki natrafi. Dziękuję przemiłej Ulianie z Letyshops za pomoc!
Dzień dobry!
Zawsze z przyjemnością pomożemy. :)
Z poważaniem,
zespół LetyShops
obsługa niewygodna, a nawet bardzo niewygodna. Najwyraźniej jest to „szyte na miarę” dla jego ukochanej osoby. Można wypłacić środki tylko od kwoty 500 RUBLI, to absurd, wiele osób nie jest przedsiębiorcami i nie kupuje towarów za bardzo duże kwoty. Wcześniej korzystałem z innego, tam wypłata zaczyna się od 0,2 dolara, to jest do przyjęcia, nie polecam tej usługi nikomu, kto kupuje towary nie za duże kwoty, a sam pójdę do innego, ten nie jest w porządku.
Dzień dobry
Obecnie z naszych usług korzysta ponad 11 milionów użytkowników. Zawsze chętnie przyjmujemy opinie, ponieważ pracujemy dla Was. Jeśli mają Państwo jakieś uwagi/sugestie odnośnie naszej pracy, jesteśmy gotowi je przyjąć i przeanalizować.
Tak, obecnie obowiązuje limit przy składaniu wniosku o wypłatę. Pokrywamy opłatę za przelew, aby użytkownik otrzymał całą kwotę zwrotu gotówki. Nasze oferty cashback na ostatnią chwilę i programy poleceń pomogą Ci zaoszczędzić 500 rubli szybciej.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dziękujemy personelowi wsparcia technicznego za rozwiązanie problemów. Jesteście tylko kotami))
Dzień dobry
Zawsze chętnie się Tobą zaopiekuję <3
Dziękujemy, że jesteście z nami!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops