Używam go od dłuższego czasu, ale dopiero dziś natknąłem się na obsługę klienta. Szczerze mówiąc nie spodziewałam się tak ciepłego i jednocześnie kompetentnego podejścia do sytuacji klienta. Menadżerka (Anya Abdulhak) naprawdę mnie zaskoczyła)))) Dziękuję zespołowi LetyShops i menadżerce Anyi.
Dzień dobry
Romanie, dziękujemy za docenienie pracy służby opiekuńczej :) Przekazaliśmy wyrazy wdzięczności Anyi.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Odkąd założyłam konto na LetyShops, powoli gromadziłam sobie zwroty z różnych zakupów i niecierpliwie czekałam na ich uwzględnienie, by przekroczyć magiczny próg 20 zł, żebym mogła je wypłacić. I oto nadszedł upragniony dzień i na konto bankowe wpłynęła moja pierwsza wypłata od letyshops :D. Każdemu gorąco polecam korzystanie z letyshops, bo nie zwodzi konsumentów, a wypłata naprawdę wpływa na konto :)
Dzień dobry!
Dziękujemy za podzieleniem się doświadczeniem współpracy z serwisem. Życzymy korzystnych zakupów z cashbackiem!
Pozdrawiam,
Zespół LetyShops
Pracownicy LetyShops po raz kolejny pokazali się z jak najlepszej strony. Nie otrzymawszy odpowiedzi od sklepu, zwróciliśmy gotówkę z własnych środków. Dziękuję bardzo! Przez prawie 2 lata obecności na stronie nigdy tego nie żałowałem.
Dzień dobry
Dziękuję za opinię :)
Bardzo cieszymy się, że jesteś z nami.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie mam dużego doświadczenia w korzystaniu z tego typu usług, zainstalowałem to rozszerzenie i stopniowo kwota była liczona, wypłaciłem ją na moją kartę w ciągu 5 minut, wszystko jest bardzo proste i intuicyjne. Dziękuję letyshops
Dzień dobry
Igor, dziękuję za podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się na współpracę :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Używam tej aplikacji od ponad 5 miesięcy i naprawdę mi się podoba!
Korzystam ze strony LetyShops od ponad roku i podoba mi się to, że naprawdę można zaoszczędzić sporo pieniędzy. Piszę recenzję po raz pierwszy z wielką wdzięcznością i zdecydowanie jest ona najbardziej uczciwa. W czerwcu tego lata spędziliśmy wakacje ze znajomymi w obwodzie odeskim. Zarezerwowałem hotel na Booking.com, otrzymując 3% zwrotu gotówki. A dziś - HURAAAAAAA!!!! Zwrot 636 hrywien na moją kartę. TO JEST PRAWDZIWE i bardzo fajne. Dziękuję LetyShops
Dzień dobry
Cieszymy się, że usługa przyniosła nie tylko korzyści, ale i pozytywne emocje! Uważamy, że wakacje były udane :)
Dziękujemy, że jesteście z nami!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Mój problem został rozwiązany szybko. Miła i kompetentna obsługa. Dziękuję za pomoc.
Dzień dobry!
Zawsze jesteśmy gotowi Państwu pomóc. :)
Z poważaniem,
zespół LetyShops
Zero odzewu Opiszę pokrótce swoją sytuację, aby czytelnik mógł zachować ostrożność i mieć świadomość, że w naszym wspaniałym zespole wsparcia znajdują się laureaci nagród dla osób autystycznych. Korzystam z tej usługi niezwykle rzadko ze względu na jej gorszą jakość w porównaniu do konkurencji, ale czasami z niej korzystam... tzn. używam. I może nadal bym z niego korzystał, gdybym pewnego dnia nie odkrył, że moje konto zostało zablokowane, i co ważne – bez żadnego wyraźnego powodu! Zostałem zbanowany tuż po tym, jak postanowiłem wypłacić niewielką kwotę, która zgromadziła się na moim koncie. „Cóż, wszystko może się zdarzyć” – pomyślałem i napisałem do supportu, aby dowiedzieć się, co jest przyczyną bana i rozwiązać problem. Jaki jest więc wniosek końcowy? W efekcie wszystkie zadawane pytania zostały zignorowane, a w liście zwrotnym otrzymałem jedynie oklepany szablon „po prostu się Tobą zajmujemy” i żądanie wysłania potwierdzenia ostatniej transakcji (np. paragonu, jak wskazano we wniosku). Okej, najpierw wysłałem im zrzut ekranu operacji jako potwierdzenie – to ich nie usatysfakcjonowało. No dobrze, w porządku. Następnie wysłałem im oficjalne potwierdzenie zakupu w formie elektronicznej ze strony internetowej, na której dokonano zakupu – również nie to samo. „Poprośmy o kolejne, tym razem z banku” – powiedzieli. Już się wypalam... ale cóż, staram się być przyzwoita (np. wobec nich) i wysyłam dwa pliki z wyciągiem bankowym [przypominam: tylko po to, żeby zdjąć niesłuszny ban]. A co? To prawda, znowu się mylisz! Tutaj głupota całej sytuacji w końcu mnie powala i zmieniam ton na bardziej niegrzeczny, powtarzając żądania wyjaśnienia, dlaczego w ogóle straciłem dostęp do konta i dlaczego teraz miałbym tańczyć z tamburynem?! Odpowiedź była kpiną z mojej psychiki: odpowiedź zawierała ten sam szablon, od którego zaczynała się korespondencja - „po prostu się tobą opiekujemy”. I to wszystko. I pustka. „Cóż, to wszystkie moje moce”, jak mawiają. Nie interesuje mnie stan konta ani kwota, która nigdy do mnie nie wróciła – ważniejsze są moje komórki nerwowe. *** Podsumowując: duża i znana usługa, która a priori powinna mieć wysokiej jakości feedback, dla której takie sytuacje są niedopuszczalne - po prostu usiadła z czubkiem w ziemi. Z mojego punktu widzenia jest to niedopuszczalne i mam nadzieję, że z Twojego również. Czytelniku tych słów – posłuchaj mnie!: omiń tego podstępnego „zwrotu pieniędzy” i przejdź do konkurencji, ponieważ marny procent nie jest wart potencjalnych hemoroidów! Świat.
Dzień dobry
Wysłano zrzut ekranu zamówienia, którego nie złożono za pośrednictwem naszej usługi, dlatego nie udało się odblokować konta. Prosimy o przesłanie wymaganego zrzutu ekranu, o którym pisali nasi koledzy ze służb bezpieczeństwa. To jedyny sposób w jaki możemy pomóc.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Korzystam z Waszych usług od 2017 roku i oglądam popularne kanały na YouTube (które sponsorujecie). Wszędzie słyszysz tylko „gorący cashback”, „masz czas na zakupy”. Tak naprawdę to zwykłe oszustwo. Przy zamówieniu dwóch produktów z tym „gorącym 25%” - zwrot gotówki w ogóle nie został zrealizowany, chociaż został zrealizowany w „Moich transakcjach”. Wnioski: jakość spadła, bajki są tylko w książkach. Nie należy spodziewać się dużego zwrotu pieniędzy zamawiając drogi produkt. Jeśli oczekujesz uczciwej recenzji, to ją dostaniesz. Za prawdę zazwyczaj nie dają pieniędzy (300 rubli).
Dzień dobry
Oleg, jesteśmy wdzięczni, że robisz u nas zakupy od 3 lat! W tym okresie staraliśmy się nie zawieść Twoich oczekiwań, a zwrot gotówki został pomyślnie zaksięgowany na Twoim saldzie.
Warunki przekazywania nagród z AliExpress uległy zmianie i nie otrzymujemy ich za wszystkie zamówienia użytkowników. Twoje są dokładnie takie same, dlatego nie otrzymałeś prowizji od partnerów. Próbowaliśmy wesprzeć to bonusem od serwisu.
Ważne jest, aby sprawdzić linki do produktów w narzędziu sprawdzającym lub za pomocą naszej aplikacji. Użytkownicy byli informowani o wszystkich zmianach w newsletterze, a także na stronie sklepu.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Szybkie i bezsensowne wypłacanie środków. To duży plus! Dobra robota z cashbackiem AliExpress i innymi chińskimi systemami. Ale jest jedno ALE... Współpraca z ukraińskimi sklepami jest po prostu obrzydliwa! Automatyczna naprawa cashbacku prawie nigdy nie miała miejsca. Dopiero po korespondencji, zrzutach ekranu, rachunkach. Ale na przykład moja ostatnia prośba została po prostu głupio zignorowana. Hej! Letyshops, czy będzie jakaś komunikacja? A gdy awansujesz na poziom złoty, brak odpowiedzi na twoją prośbę jest opcją bonusową???
Cześć Igor!
Dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami ze współpracy z serwisem!
Rozumiemy, że przesłanie informacji do placówki opiekuńczej zajmuje trochę czasu, ale w ten sposób możemy rozwiązać sytuację i pomóc.
Skontaktowaliśmy się z naszymi partnerami w sprawie Twoich zamówień, aby poznać powody braku naliczenia zwrotu gotówki. Jeśli zamówienie nie pojawi się automatycznie w naszym systemie, nie otrzymamy również nic. Menedżer skontaktuje się z Tobą po otrzymaniu odpowiedzi na Twoje zgłoszenie.
Jeszcze raz przepraszamy za tak długi czas oczekiwania na odpowiedź na Państwa zapytanie :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops