Jestem zadowolony z tej usługi, korzystam z niej już od dłuższego czasu i zawsze byłem pod każdym względem zadowolony i myślę, że tak będzie nadal. Chciałabym szczególnie podkreślić wsparcie - wszyscy są zawsze uprzejmi i zwracają uwagę na każdy szczegół.
Dzień dobry
Daniil, jesteśmy bardzo zadowoleni z takiego odzewu :) Kierownicy placówek opiekuńczych naprawdę bardzo się starają.
Dziękujemy, że jesteś z nami!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Otrzymałem cały swój cashback, jestem bardzo zadowolony, gorąco polecam tę usługę. Może to potrwać chwilę, ale w zaplanowanym od początku terminie, ale wszystko dotarło. Dokonałem 8 zakupów w sklepie Shein i chociaż niektóre były na niewielkie kwoty, ostatecznie zwrócono mi wszystkie środki i mogę wypłacić pieniądze za pośrednictwem PayPal. Posłuchałem rady kogoś, kto zamieścił tutaj swój komentarz, aby zawsze korzystać z PayPal i okazało się to dla mnie bardzo przydatne.
Dzień dobry.
Dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie swojej recenzji. Dziękujemy za zakupy u nas.
Udanych zakupów!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Całkowite oszustwo. Za każdym razem, gdy udowadniam, że składałem zamówienia w LetyShops, aby otrzymać zwrot gotówki. Nie otrzymasz od nich żadnego wsparcia ani pomocy, ogólnie nie polecam korzystania z tej usługi. Kiedyś wszystko działało jak w zegarku, a teraz to cyrk.
Dzień dobry
Dmitriju, jest nam naprawdę przykro, że po 4 latach współpracy wyrobiłeś sobie taką opinię.
Jesteśmy pewni, że wiesz, jak działa usługa cashback. Jeśli dane dotyczące zamówienia nie zostaną automatycznie wprowadzone do systemu, nie otrzymamy prowizji za realizację zamówienia.
Widzimy, że bonus został już naliczony na poczet salda utraconych zamówień.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Sam cashback nie jest niczym szczególnym, jest wiele podobnych ofert, jak Leti. Można tu znaleźć różne bonusy i zniżki, ale obsługa klienta jest na najwyższym poziomie. Chłopaki są po prostu wspaniali, czujesz się jak klient VIP banku, wszyscy są bardzo mili w rozmowie, pomagają zrozumieć problem i NAWET wychodzą na spotkanie, jeśli np. cashback nie został naliczony z powodu twojej nieuwagi lub czegoś podobnego. Tak, nie dadzą ci procentu od ceny pokoju hotelowego, ale mogą dać ci „tabliczkę czekolady” jako mały bonus, jeśli będziesz się z nimi komunikował życzliwie i uprzejmie. Powtarzam, super usługa, z której korzystam już od wielu lat. Dziękuję wam wszystkim, a szczególnie dziękuję za obsługę klienta, to naprawdę wysoki poziom, powtarzam, nawet w Europie rzadko się to zdarza :)
Dzień dobry
Leonid, jesteśmy bardzo zadowoleni, że otrzymujemy takie komentarze :)
Cieszymy się, że już od 3 lat dokonujesz zakupów w naszym sklepie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Kupuję u Was już 5 lat, wypłaciłam 5 tysięcy rubli... jesteście niesamowici, najlepsi!
Dzień dobry
Oleg, dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią :) Życzymy Ci owocnych zakupów!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Za ostatnie 3 zamówienia nie naliczono zwrotu gotówki. Wcześniejsze zwroty gotówki otrzymałem w ramach skandalu. Nie jestem zadowolony z obsługi.
Nikita, dzień dobry!
Denerwuje nas również sytuacja, w której informacje o zakupach użytkownika nie trafiają do systemu.
Skontaktowaliśmy się z Tobą w zapytaniu (sekcja „Pomoc”). Ponieważ nie otrzymaliśmy odpowiedzi, nie możemy tego rozgryźć i pomóc :(
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Mam zamówienia oznaczone jako „oczekujące”, które mają ponad 6 miesięcy. Zwrot gotówki w wysokości 2500 UAH. Gdy poprosiłem o pomoc, obsługa klienta odpowiedziała, że wszystko jest w porządku i że muszę po prostu czekać. Chcesz czekać na zwrot gotówki dłużej niż 6 miesięcy, a to nie jest faktem? Co dostaniesz? Witamy w LetyShops. PS. Rozumiem, że realizacja zamówień za pośrednictwem linku referencyjnego może potrwać dłużej niż zwykle i że nie wszystkie zakupy zostaną objęte zwrotem gotówki z różnych przyczyn. Ale zamówienia wiszą od 2019 r., czy to normalne?
Cześć!
Rozumiemy, że minęło sporo czasu.
Zwrot gotówki jest automatycznie doliczany do salda na podstawie informacji od partnerów. W przypadku zleceń kierowanych trwa to o rząd wielkości dłużej. Nie ma możliwości przyspieszenia procesu ani rozpatrywania każdego zamówienia indywidualnie, ponieważ zostały one złożone przez niezarejestrowanych użytkowników, którzy skorzystali z linku polecającego. Nie mamy dostępu do tych zamówień i nie możemy uzyskać zrzutów ekranu potwierdzających. Pozostaje tylko czekać na automatyczne zaksięgowanie środków.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Bardzo dobra aplikacja, oddają Ci procent od całości Twojego zakupu. Zazwyczaj trzeba trochę poczekać na zwrot gotówki i zaksięgowanie wypłaty środków, u mnie trwało to ok. 1 miesiąc na otrzymanie kredytu i 1 miesiąc na wpłynięcie pieniędzy na moje konto, ale pieniądze i tak dotrą. Myślałam, że nie zwrócą mi żadnych pieniędzy i że kłamią, ale to prawda, tyle że to trochę trwa. Lubię robić zakupy w sklepach Lety Shops, gorąco polecam.
Dzień dobry!
Dziękujemy, że jesteście z nami! :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jestem klientem Letyshop od wielu lat, ale gdy zamówiłem drukarkę, wywalili mnie na 117 tysięcy w formie zwrotu gotówki. Wymyślili wymówkę, że Aliexpress nie zapłacił i dlatego my nie płacimy. Jak można nie rozumieć, że skoro cashback został aktywowany, to trzeba zapłacić, a nie przerzucać wewnętrzne problemy na użytkownika. #2166072
Dzień dobry, Victorze!
Zwrot gotówki jest automatycznie wyświetlany, jeśli sklep przekaże nagrodę. Nie otrzymaliśmy prowizji za Twoje zamówienie. Sytuacja z utratą bonusu jest dla nas również nieprzyjemna, ale AliExpress nie rozpatruje wniosków i nie podaje konkretnego powodu.
Maksymalną możliwą kwotę zasililiśmy środkami własnymi. Niestety nie możemy wypłacić więcej rekompensaty, ponieważ sami nic nie otrzymaliśmy.
Wierzymy, że taka sytuacja nie powtórzy się w przyszłości.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Uważam, że ta usługa jest świetna. Szkoda, że nie ma tam sklepu mercadolibre.com.mx. Pozdrowienia!!
Dzień dobry.
Dziękuję bardzo za rekomendację. weźmiemy to pod uwagę. Miłego popołudnia.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops