Cześć wszystkim, chcę powiedzieć, że wszyscy blogerzy na YouTube krzyczą, że można zaoszczędzić mnóstwo pieniędzy na tej stronie, ale w rzeczywistości są to tylko grosze i nie przychodzą za każdym razem, trzeba pisać do wsparcia, mam już tego wszystkiego dość.
Dzień dobry
Współpracujemy z wieloma sklepami. Każdy ma inny procent. Zawsze możesz wybrać tę, która najbardziej Ci odpowiada, porównując wszystkie warunki i stawki zwrotu gotówki.
Dzięki statusom Lety i zwrotowi gotówki możesz uzyskać jeszcze więcej korzyści z zakupów online.
Rozumiemy, że skontaktowanie się z obsługą klienta zajmuje trochę czasu, ale w ten sposób możemy ustalić przyczyny utraty zwrotu gotówki i zapobiec ponownemu wystąpieniu takiej sytuacji. Zawsze gotowi do opieki.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie ma ciągle cashbacku, marnowanie czasu klientów i całkowite ignorowanie przez obsługę klienta = już 10. zamówienie, ta sama historia, firma nie dba o stałych klientów, odchodzę do innego serwisu, Leti Shops - ********. Nawiasem mówiąc, wszystkie poniższe recenzje są fałszywe i napisane przez boty! jest naprawdę wielu niezadowolonych użytkowników
Cześć Ivan!
Wszystkie recenzje na naszej stronie pochodzą od prawdziwych użytkowników. Sprawdziliśmy informacje zawarte we wcześniejszych prośbach. Widzimy, że pojawiają się trudności ze sklepem Perekrestok. Należy pamiętać, że sklep ten nie przyznaje zwrotu gotówki, jeśli przy składaniu zamówienia wykorzystano kod promocyjny. Informacje te znajdują się na stronie sklepu. Nasz manager również o tym pisał.
W przypadku wielu zamówień wypłacaliśmy zwrot gotówki z własnych środków, ale nie zawsze jesteśmy w stanie to zrobić. Aby rejestracja przebiegła pomyślnie, pamiętaj o zapoznaniu się z warunkami i przestrzeganiu wszystkich zasad zakupów.
Rzeczywiście, wysłałeś prośbę do działu obsługi klienta, kierownik poprosił o informacje pozwalające rozwiązać problem, ale nie odpowiedziałeś przez kilka dni, więc zgłoszenie zostało zamknięte. Zawsze możesz utworzyć dodatek i powrócić do tego problemu.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Chciałbym podziękować zespołowi letyshops za ich pracę. Robię zakupy regularnie, a oni dają cashback. Istnieją zweryfikowane strony. Promocje ze zwiększonym cashbackiem. Zdarzają się kwestie kontrowersyjne, ale zespół obsługi klienta rozwiązuje je szybko. Kolega pokazał mi tę stronę w 2017 roku. Myślałem, że to bzdura, ale z ciekawości postanowiłem ją sprawdzić. A oto pierwszy cashback w wysokości 59,1 rubla. Teraz staram się kupować tylko z cashbackiem. Małe kwoty składają się na dużą sumę, którą można wypłacić na kartę. Minęły prawie 3 lata, a ja już osiągnąłem poziom złoty. :)
Cześć, Elena!
Cieszymy się, że posłuchałeś swojego kolegi i skorzystałeś z naszych usług. Cieszymy się, że jesteś z nami. Życzymy udanych zakupów :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dziękujemy Letyshops za szybką wypłatę środków! Po wypełnieniu wniosku pieniądze zostały zaksięgowane na koncie w ciągu kilku minut. Będę nadal korzystać z Waszego cashbacku!
Cześć!
Bardzo się cieszę, że docenił Pan szybkość wypłaty środków. Życzymy Państwu udanych zakupów :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
uważaj! Piszą różne wymagania! wejdź na stronę i dopiero wtedy dodaj do koszyka! a w innej wiadomości piszą, że trzeba przejść z ich strony do już utworzonego zamówienia!!! i na końcu nie było zwrotu gotówki
Cześć, Regina!
Aby skutecznie wyświetlać zwrot gotówki, zalecamy złożenie zamówienia po zmianie usług, wyłączenie wszystkich rozszerzeń innych firm przed dokonaniem zakupu i zapoznanie się z funkcjami projektowymi na stronie sklepu. Premia za zakupy ze środków firmy została już naliczona na saldo. Wierzymy, że taka sytuacja nie powtórzy się w przyszłości :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Chcę powiedzieć dziękuję, bardzo dziękuję za szybką odpowiedź i pomoc, natychmiastową reakcję, zawsze wsparcie, rozwiązanie sytuacji, dziękuję
Dzień dobry
Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jesteś z nami :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Oszustwo. Obiecany zwrot pieniędzy nigdy nie został zwrócony. Zawsze wymówka „to zależy od wysokości nagrody” (chociaż nie potrafią nawet wyjaśnić, co to jest. Jeśli powiedzieli A, to powiedz B i zrób wszystko transparentnie, ostrzegając o wysokości nagrody). W ten sposób, gdy wejdziesz na stronę aviasales, otrzymasz 28% zwrotu gotówki od 19 tysięcy rubli. zwrot gotówki wyniósł tylko 40 rubli, mimo że kwotę zmieniali kilka razy, usuwali ją i ustawiali nową. Jeśli zwrot gotówki nie dotarł, musisz to udowodnić za pomocą zrzutów ekranu. Najpierw podają jedną kwotę, a potem „o, pomyliłem”. To normalne, że tak pracujemy. Nigdy nie otrzymałem jasnej odpowiedzi na moje pytania przy użyciu algorytmów operacyjnych i rzeczywistych liczb. Mając życzliwszych krewnych, nigdy nie wiesz, co cię czeka. Nie ma możliwości wypłaty środków; musisz wydać miliony, żeby otrzymać 500 rubli zwrotu gotówki. Ale w zasadzie doprowadzę to do tej kwoty i wypłacę pieniądze, żeby nic ci nie zostało. Zadomowiliśmy się bardzo dobrze. A potem usunę swoje konto. Rzecz bezużyteczna. A wszystkie pozytywne recenzje są ewidentnie fałszywe. Ponieważ nie ma żadnych korzyści, a procent jest zawsze niewielki i różny od tego, co jest oferowane. Mniej lub bardziej prawdziwe recenzje można przeczytać pod tym czy innym sklepem. Ale tutaj wszystko jest wyreżyserowane. Prawdopodobnie zapłacone pieniędzmi z kont, które właściciele porzucili :D
Cześć, Natalia!
Na stronie publikujemy wyłącznie prawdziwe opinie naszych użytkowników. Każdy sklep ma swoje własne warunki przyznawania kredytów, a wysokość zwrotu gotówki zależy od nich.
Należy pamiętać, że kwota nagrody nie jest kwotą zamówienia. Jest to procent od kwoty, jaką otrzymaliśmy za Twój zakup.
Rzeczywiście, jeśli cashback nie pojawi się automatycznie, manager może poprosić o zrzut ekranu i skontaktować się z partnerami, aby poznać przyczynę. Wierzymy, że taka sytuacja nie powtórzy się w przyszłości.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Z powodu błędu oprogramowania, cashback nie został przyznany automatycznie, ale okej, wszystko zrobiliśmy ręcznie, ale ponieważ zrobiliśmy to ręcznie, nie przyznali go ani mnie, ani mojemu znajomemu, który podał link za 50 UAH. Mianowicie, mój przyjaciel zaprosił mnie, nową osobę, do Waszego serwisu cashback, mając nadzieję, że on i ja dostaniemy po 50 UAH, ale z powodu nieprawidłowego działania strony nie otrzymaliśmy nic. Proszę o rozwiązanie tej sprawy. Jeśli pieniądze dotrą, zmienię ocenę.
Cześć!
Otrzymaliśmy informację, że coś wpłynęło na przejście na nasz link partnerski. Może się tak zdarzyć, jeśli przed zakupem nastąpiło kliknięcie baneru reklamowego lub kontynuacja newslettera. Przyczyną mogą być również rozszerzenia innych firm. W przyszłości prosimy o tymczasowe wyłączenie wszystkich wtyczek i nieprzełączanie się między kartami podczas realizacji transakcji. Więcej wskazówek znajdziesz na tej stronie.
Premia za zamówienie została już pobrana ze środków firmy. Wierzymy, że taka sytuacja nie powtórzy się w przyszłości :)
Z poważaniem,
Zespół Letyshops.
Dziękujemy zespołowi Letyshops! Dziś, w ciągu 5 minut, otrzymałem zwrot pieniędzy. Tak, cashback za niektóre przedmioty na Aliexpress wynosił 1,5% lub 3%. A wcześniej było to zawsze 5% lub 6%. Ale to nie jest powód, żeby się smucić i pisać negatywne recenzje. Ponadto Letyshops poinformował o możliwych zmianach w sklepach oferujących cashback. Ale jeśli masz siłę i chęć, możesz otworzyć swój własny program poleceń i pokazać wszystkim, jak powinno to wyglądać idealnie)) Ale osobiście widzę, że zespół Letyshops jest otwarty i transparentny w swoich działaniach. Letyshops zawsze otwarcie rozmawia z klientami o innowacjach; wychodzi ci naprzeciw, gdy coś pójdzie nie tak; nigdy nie ignoruje ani nie ukrywa pojawiających się problemów podczas pracy z klientami. Wszystkiego najlepszego!
Cześć!
Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że jesteście z nami już 3 lata :)
Dokładamy wszelkich starań, aby każdy użytkownik był zadowolony i czerpał korzyści z zakupów online!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops