Doskonała pomoc techniczna w firmie, zawsze szybko udzielają odpowiedzi i rozwiązań w kwestiach związanych z cashbackiem.
Dzień dobry
Staramy się odpowiadać najszybciej jak to możliwe :) Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z pracy służby opiekuńczej.
Życzymy udanych zakupów!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jak tylko wszystkie sklepy, w których zrobiłem zakupy, potwierdziły moje zamówienia, cashback otrzymałem natychmiast!!!! Dziękujemy za natychmiastową wypłatę zwrotu gotówki! (1 min) Brawo! Nie spodziewałem się, że otrzymam pieniądze tak szybko. Wszystkiego najlepszego! Będę nadal korzystać z waszych usług.
Dzień dobry
Dziękujemy za miłe słowa :) Staramy się dla naszych użytkowników!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Doskonała aplikacja do zwrotu gotówki. Po 2 miesiącach zarobiłem 70 dolarów. Wczoraj zleciłem wypłatę i pieniądze znalazły się na moim koncie PayPal w mniej niż 8 minut. Po 14 godzinach były już na moim koncie bankowym. Zawsze, gdy mam jakiś problem, obsługa klienta jest gotowa mi pomóc go rozwiązać. Wszyscy Twoi pracownicy zasługują na nagrodę! ❤️
Cześć, Kevin.
Bardzo dziękujemy za zakupy u nas.
Dziękujemy za wybranie LetyShops ❤️
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Czysty stonks, niecały miesiąc i wpadnie 50 złotych za polecenia i cashbacki. Miałem parę minimalnych problemów, ale zostały rozwiązane sprawnie i z uczciwą rekompensatą. Leci pięć gwiazdek i liczę na rozwój lety na terenie Polski, szczególnie jeśli chodzi o zasięgi w sklepach :)
Dzień dobry!
Cieszymy się, że Państwa zakupy z cashbackiem są użyteczne i korzystne. ;)
Pozdrawiam,
zespół LetyShops
Wszystko jest super!) Ludzie pomocni i życzliwi, którzy zawsze przyjdą z pomocą w trudnych chwilach! Dziękujemy za Twoją pracę! I zwróć uwagę na problemy swoich klientów!
Bardzo dziękuję!! Pozdrawiam serdecznie, Alexander.
Cześć, Aleksandrze!
Zawsze jesteśmy gotowi pomóc i sprawić, aby Twoje zakupy były opłacalne.
Cieszymy się, że jesteś częścią wielkiej rodziny Lety. :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wszystko było w porządku. Min. wypłata 50₽. A teraz 500. Szukam nowej strony z cashbackiem bez minimalnej kwoty wypłaty. Wszystkiego najlepszego.
Dzień dobry
Wcześniej testowaliśmy możliwość wypłaty mniejszej kwoty zwrotu gotówki. W tej chwili minimalna kwota na złożenie wniosku wynosi 500 rubli. Wynika to z faktu, że opłata za przelew pokrywana jest przez nasz serwis.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Bardzo mi przykro, że minimalna kwota doładowania telefonu komórkowego wynosi teraz 250 hrywien! To ograniczenie sprawia, że usługa jest zupełnie bezużyteczna, ponieważ nie mogę doładować kilku numerów, lecz muszę czekać, aż uzbieram 250 hrywien i doładować jeden numer. Zamierzam usunąć swoje konto. Co stanie się z kwotą, którą obecnie mam na koncie? Zaczęliśmy w dobrym zdrowiu, a skończyliśmy pechem.
Stanisławie, dzień dobry!
Nie musisz podejmować pochopnych decyzji, ponieważ cashback nie traci ważności i będzie czekał na saldo do następnych zakupów :)
Tak, w ramach usługi obowiązuje minimalna kwota wypłaty. Wynika to z faktu, że płacimy prowizję za przekazanie płatności.
Z pomocą cashbacku, a także programu „Zaproś i zarabiaj” , możesz uzbierać potrzebną kwotę znacznie szybciej.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wielkie podziękowania dla Anyi Abdulhak (LetyShops) - szybko i dokładnie pomogła mi wypłacić CashBack na moją kartę, ponieważ stara straciła ważność i została zlikwidowana. Anya pomogła mi również naprawić błąd - wypłacić cashback na inną kartę - używając ołówka! Dziękuję bardzo Annie i życzę jej powodzenia we wszystkim! Z poważaniem Tak, otrzymałem wypłatę CashBack na moją kartę w ciągu 5 minut
Dzień dobry
Wyraziliśmy naszą wdzięczność Annie :)
Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług i pracy działu opieki.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Cashback nie został naliczony, zwróciłem się do usługi LetyShops i problem został rozwiązany.
Dzień dobry!
Zawsze chętnie Państwu pomożemy. Jeśli pojawią się jakieś pytania, prosimy o kontakt :)
Pozdrawiam,
Zespół LetyShops