Nie mogę powiedzieć nic dobrego. Jakość usług uległa pogorszeniu. Zamówienie z Beru nie zostało zarejestrowane, chociaż sprawdzałem każdą stronę, aby nie stracić bonusu. Zrobiono zrzuty ekranu. Ostatecznie musiałem napisać wniosek, aby uzyskać cashback, ale i w tym przypadku mi nie pomogli. Dziś złożyłam zamówienie w Citylink, sprawdziłam, czy rozszerzenie LetyShops wykryło zakup, poczekałam, aż odliczanie się skończy i nawet po tym nie zamknęłam strony. W rezultacie dokonano zakupu. brak zwrotu gotówki. Poszukam innej platformy do buforowania.
Cześć, Władimirze!
Czasami informacje o zamówieniach nie trafiają do systemu. Mają na to wpływ czynniki techniczne.
Prosimy nie wyciągać pochopnych wniosków, zawsze jesteśmy gotowi pomóc w rozwiązaniu sytuacji utraty zwrotu gotówki.
Widzimy, że wyświetlane są najnowsze zamówienia w Yandex.Market (Beru) i że utworzono żądanie zamówienia z 02.10.
Aby rozwiązać problem utraconego zwrotu gotówki za zamówienie w Citylink, wypełnij nowy wniosek na swoim koncie osobistym, w sekcji „Zamówienia i finanse” . Będziemy szukać zwrotu gotówki w naszej bazie danych zamówień.
Mamy nadzieję, że sytuacja się nie powtórzy i nadal będą Państwo cieszyć się opłacalnymi zakupami u nas z wykorzystaniem cashbacku. :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Krótko mówiąc. DOBRZE ZROBIONY!!! DZIĘKUJĘ!!!
Dzień dobry
Vitaly, dziękujemy za miłe słowa :) Pracujemy dla Ciebie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jakość usług znacznie się pogorszyła. Używałem go przez 4 lata bez żadnych problemów. Teraz CashBack nie wypłaca pieniędzy zbyt często. Skoro się nie liczyło, to chyba w coś nie kliknąłem, po czym specjalnie przeszedłem ze strony na Aliexpress, a to nadal się nie liczyło. Ta recenzja niczego nie naprawi, ale poszukam innej usługi.
Dzień dobry
Siergieju, smutne jest, że ukształtowała się taka opinia.
Jesteśmy pewni, że wiesz, jak działa usługa cashback. Jeżeli partnerzy otrzymają informacje o LetyShops jako źródle poleceń, informacja ta automatycznie pojawi się na koncie osobistym użytkownika. Na utratę danych może mieć wpływ kilka czynników: rozszerzenia przeglądarki firm trzecich, kliknięcie baneru reklamowego, naruszenie regulaminu sklepu, a także mógł wystąpić błąd w transmisji danych.
Możesz zawsze złożyć wniosek o zwrot gotówki w swoim koncie osobistym. Jeżeli pojawią się jakiekolwiek trudności, jesteśmy w kontakcie.
Mamy nadzieję na kontynuację naszej współpracy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Mój identyfikator w letyshops to 1746574. Zamówienie zostało złożone za pośrednictwem komputera, wszystko było w porządku, zakup został zrealizowany. Zapłaciłem, ale zwrot gotówki się nie pojawił. Wyłączyłem rozszerzenie. Napisałem do pomocy technicznej, a oni mi powiedzieli, że niestety nie ma tego w naszym systemie i że mam złożyć kolejne zamówienie. Szczerze mówiąc, nie są to zbyt uczciwi ludzie. Moje zamówienie zostało złożone za pośrednictwem ich strony internetowej, Cashback został zapisany, ale odmówili wypłaty tylko 595 rubli. i zamówienie już do mnie dotarło. Czyli zgodnie z ich logiką muszę kupić ten produkt ponownie
Dzień dobry
Eduard, serwis działa uczciwie. Zwrot gotówki jest przyznawany automatycznie na podstawie informacji od partnerów. Jesteśmy również zainteresowani wprowadzaniem zamówień do systemu. Tylko w takich przypadkach pobieramy prowizję, z której możemy dokonać zwrotu gotówki.
Mamy nadzieję, że kolejne zakupy okażą się udane.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Złożyłam zamówienie w Bonprix i zapłaciłam. Zwrot gotówki się nie pojawił, cóż, tak się zdarza. Napisałem prośbę i po 3 dniach dostałem odpowiedź: sklep nie wypłacił nagrody, nic nie da się zrobić, bo „sklep nie rozpatruje próśb o zwrot utraconego cashbacku”. Dlaczego na stronie LetyShops nie ma tej informacji o sklepie Bonprix?! Kierowniczka „służby opiekuńczej” Anya Abdulhak radzi ponownie zarejestrować zamówienie. Ale jak to zrobić, skoro sklep wysłał paczkę dzisiaj? Mogliby przynajmniej odpowiadać szybciej lub utworzyć czat internetowy, jak inne usługi. Dlaczego istnieje takie podejście do klientów? Proszę napisać na stronie bonprix, że nie biorą pod uwagę Państwa próśb. Gdyby nie oferta podwójnego zwrotu gotówki i moja pewność, że wszystko będzie w porządku, nie złożyłbym tego zamówienia.
Dzień dobry
Anya, rozumiemy Twoje emocje. Czujemy się również źle, gdy tracimy zwrot gotówki. Niestety, w chwili obecnej partnerzy nie rozpatrują próśb dotyczących konkretnego zamówienia, co uniemożliwia nam skontaktowanie się z nimi w celu ustalenia przyczyn oraz otrzymania prowizji, na podstawie której tworzony jest cashback. Wcześniej uwzględnialiśmy i rekompensowaliśmy saldo premii od firmy, ale nie możemy tak robić cały czas.
Odpowiedź na zapytanie została udzielona w ciągu 24 godzin. Pracujemy nad tym, aby reagować jeszcze szybciej.
Twoje życzenia dotyczące czatu i informacji na stronie sklepu zostały zarejestrowane.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Robię wszystko zgodnie z zasadami, wyłączam rozszerzenia, wchodzę do sklepu Mvideo przez Letyshop, dokonuję zakupu z jednego okienka, ale nie, nie chcą przyznać zwrotu gotówki, nikt nie rozumie, dlaczego tak jest, proponują odczekać nawet 90 dni, to jest doba technologii cyfrowych.
To już mój drugi duży zakup w tym sklepie. Być może dlatego nie opłaca im się wypłacać większego cashbacku, skoro cashback w wysokości 3 lub 4 rubli jest od razu wysyłany z powiadomieniem.
Dzień dobry, Walerij!
Dziękujemy za przestrzeganie zasad zakupów z wykorzystaniem cashbacku.
Czasami niestety informacje o zakupach nie trafiają do naszej bazy zamówień. Na to wpływ mają czynniki techniczne. Staramy się zrobić wszystko, co możliwe, aby ograniczyć liczbę takich sytuacji.
W przypadku utraty zwrotu gotówki należy samodzielnie złożyć wniosek w swoim koncie osobistym, w sekcji „Zamówienia i finanse”, wypełniając specjalny formularz (w wersji mobilnej witryny lub z komputera).
Widzimy, że już wysłałeś swoje zgłoszenie, ale jego rozpatrzenie może chwilę potrwać.
Informacje o cashbacku wkrótce pojawią się na Twoim koncie osobistym, już szukamy ich w systemie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Ostrzegali mnie, że to kiepska obsługa i że to nie jest dobra usługa, ale im nie wierzyłem. A jedna gwiazdka to za mało za tzw. obsługę. Przeszedłem przez program poleceń, zrobiłem wszystko jak należy, złożyłem zamówienie na wymaganą kwotę, a przelew został zarejestrowany. W rezultacie naliczono 0 punktów cashback. Nie potrafili niczego wyjaśnić, naliczyli sobie 6 rubli zwrotu z własnych środków. Ale! W takim przypadku pieniądze nie będą już naliczane w ramach programu poleceń. Jak można mnie winić za to, że popełniacie tu jeden błąd za drugim? Choć, jak twierdzi Twój własny „specjalista” - tak, tak, widzimy wszystko, a przejście nastąpiło i zamówienie zostało wykonane, ale takie są zasady. Jakie są zasady? Popełniasz błędy i z ich powodu się poddajesz? Ogólnie rzecz biorąc, to szajs, nie polecam nikomu. Nie jestem nowicjuszem w tej branży, mam coś, z czym mogę porównać. Poniżej Misha Palkin pisze o skupieniu na kliencie: „Kontaktowałem się z nimi kilka razy z powodu braku naliczenia zwrotu gotówki, obsługa klienta zawsze odpowiadała na czas”. Nic Cię nie martwi? Czy kontaktowałeś się z nami wielokrotnie w sprawie naliczania zwrotu gotówki? Jeśli stale musisz wypłacać zwrot gotówki, to nie jest to normalne; ktoś cię oszukał.
Dzień dobry
Otrzymanie bonusu jest bezpośrednio powiązane z naliczeniem zwrotu gotówki, jest to proces automatyczny.
Zdarza się, że informacje o zamówieniach nie trafiają do systemu i nie otrzymujemy za to rekompensaty od sklepu. Niestety tak właśnie było w naszym przypadku, więc bonus rejestracyjny został automatycznie odrzucony.
Proszę nie wyciągać pochopnych wniosków na temat usługi.
Zawsze gotowi pomóc w każdej sytuacji. Wynagrodzenie obejmuje cashback za zakupy i bonus za rejestrację za pośrednictwem linku polecającego.
Liczymy na dalszą współpracę. :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
No cóż, zrobiłem dwa zakupy i nie otrzymałem zwrotu gotówki. Cóż za dezercja. Nic. Mówią, że znajdą rozwiązanie w ciągu miesiąca, a problem nadal nie zostaje rozwiązany. Lepiej to odinstalować, to w ogóle nie jest przydatne, tylko strata czasu na wchodzenie do sklepu z poziomu aplikacji. Wolałbym iść bezpośrednio do Shein, zamiast iść do Letyshops. Nie ma żadnych korzyści, jeśli nie zastosują zwrotu gotówki.
Cześć.
Przykro nam, że spotkała Cię taka sytuacja. Skontaktowaliśmy się z naszymi partnerami, aby ustalić przyczyny utraty zwrotu gotówki. Gdy tylko otrzymamy odpowiedź, menadżer powiadomi Cię.
Mamy nadzieję, że docenią Państwo korzyści płynące z zakupów za pośrednictwem naszej usługi.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Korzystam z usług firmy już od dłuższego czasu, orientacja na klienta jest na wysokim poziomie, co jest dla mnie ważne. Kontaktowałem się z nimi już kilkukrotnie z powodu braku naliczenia zwrotu gotówki. Obsługa klienta zawsze odpowiadała na czas i była pomocna. Szczególne podziękowania należą się Annie Abdulhak za jej szybką odpowiedź i wyjaśnienia!
Dzień dobry
Michaił, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią :) Bardzo miło jest otrzymywać takie komentarze, ponieważ staramy się dla Ciebie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops