Wszystko szło świetnie do pewnego momentu (zespół pracował świetnie), ale gdy Ali zaczął zaniżać procenty, a wtyczka w Chrome przestała działać prawidłowo, wszystko umarło. Nawet jeśli transakcje zostaną w jakiś sposób zarejestrowane, cashback w ogóle nie jest naliczany. Splunąłem, ale niedawno wydałem Letikart i wydałem przez niego trochę pieniędzy - na próżno... Szkoda, wszystko zaczynało się tak dobrze... Najwyraźniej czas się pożegnać i poszukać czegoś bardziej wydajnego.
Siergiej, cześć!
Dziękujemy za opinię! Zawsze bądź dla niej otwarty.
W tym roku na AliExpress zaszło sporo zmian. Niestety, wpłynęło to także na niektóre funkcjonalności naszego rozszerzenia na stronie sklepu. Staramy się dostosowywać do sytuacji i na bieżąco informować użytkowników za pomocą powiadomień na stronie.
Często oferujemy zwrot gotówki w ostatniej chwili i wysyłamy kody, aby zakupy były bardziej opłacalne.
Zawsze jesteśmy gotowi zrozumieć powody utraty cashbacku i udzielić pomocy. Skontaktowaliśmy się z Tobą poprzez sekcję „Pomoc” na Twoim koncie osobistym.
Mamy nadzieję, że będziecie Państwo kontynuować z nami współpracę.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dziękuję, bardzo wygodna strona, dużo kodów promocyjnych
Dziękuję bardzo za pomoc w uzyskaniu zwrotu gotówki!
Dzień dobry
Nina, dziękujemy za Twoją opinię :) Zawsze staramy się pomagać użytkownikom.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
LetyShops, wykonują świetną robotę. Zawsze starają się pomóc w sytuacjach, gdy są problemy z cashbackiem. Dziękuję za Twoją pracę. Będę składał u Państwa zamówienia wielokrotnie.
Dzień dobry
Natalio, dziękujemy za Twoją opinię :) Cieszymy się, że jesteś z nami.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Doskonała obsługa, trochę powolne odbicie w portfelu, ale jest to zrozumiałe ze względu na zasady wymiany lub zwrotu rzeczy... ale gdy poprosisz o wypłatę środków, nie trwa to dłużej niż trzy dni, jest super, musisz to wykorzystać
Cześć.
Każdy z naszych partnerów ma własne szacunkowe ramy czasowe dotyczące przesyłania informacji i otrzymywania wynagrodzenia za zamówienia; Zawsze możesz je znaleźć na stronie internetowej każdego sklepu. Jeśli masz jakieś pytania, możesz zawsze skontaktować się z nami poprzez sekcję Pomoc na Twoim koncie.
Dziękujemy za wybranie nas ❤
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Sądzę, że Twoja zasada działania jest niezwykle dobrze zaprojektowana i zrównoważona, uwielbiam tę aplikację i poleciłbym ją wielu innym, jednak byłoby niezwykle WSPANIAŁE, gdybyś mógł skrócić czas POTWIERDZANIA. To wszystko. Dzięki
Cześć.
Dziękuję bardzo za opinię :)
Warunki ustalane są przez partnerów. Każdy z naszych partnerów ma swoje własne terminy przesyłania informacji i nagród za zamówienie. Są one dostępne na stronie sklepu.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Przez cały czas był problem z jednym z zamówień, poza tym obsługa była dobra, zwrot gotówki był naliczany terminowo, wsparcie techniczne szybko reagowało na pytania i sprawnie je rozwiązywało, ogólnie rzecz biorąc, powodzenia!
Cześć!
Aleksieju, dziękuję za docenienie pracy kierowników placówek opiekuńczych :)
Cieszymy się, że jesteś z nami!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jakość Waszej usługi uległa całkowitemu pogorszeniu. Musimy poszukać innego. Jestem z Wami już długo, ponad 4 lata. A TY zostałeś rozpieszczony. Wcześniej cashback był normalny, teraz jest 2 razy mniejszy, otwieram historię zakupów za 2016 rok, tam było 8000 tysięcy rubli. wynosiła 380 rubli. cashback, teraz za 15 000 tysięcy rubli. daj 288 rubli. Jak to możliwe? Mój status Lety-Silver wzrósł, ale mój cashback spada. Jak obliczyć kwotę 10 000 tysięcy rubli? 6% ile to wyniesie? Kod daje +30% do standardowego cashbacku. Gdzie on jest? Nie mam? I po co w takim razie podawać kody, skoro nie działają.
Władimirze, dzień dobry!
Współpracujemy ze wszystkimi sklepami na określonych warunkach ustalonych przez partnerów. Tak, od 2016 roku stawki cashbacku ulegały zmianom, zarówno w górę, jak i w dół. My ze swojej strony dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić użytkownikom opłacalność zakupów, wysyłając kody i oferując zwrot gotówki w ostatniej chwili.
Kod promocyjny zwiększa początkowy procent sklepu o 30%. Jest on dołączany do Twojego zamówienia, a stawka wynosi 1,95% (1,5 + 30%). Należy pamiętać, że AliExpress ma kilka kategorii (5 i 1,5%) .
Mamy nadzieję, że zmienisz zdanie i będziesz nadal robił u nas zakupy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Najbardziej uczciwa i najlepsza obsługa z cashbackiem!!! Pracownicy serwisu to profesjonaliści w swojej dziedzinie. Natychmiast reagują na zgłoszenia i rozwiązują wszelkie pojawiające się problemy w sposób jasny i kompetentny. Gdyby wszyscy w Rosji pracowali tak jak pracownicy obsługi klienta LetyShops, żylibyśmy w bogatym i szczęśliwym kraju. Niedawno trafiłem na dział obsługi klienta firmy ubezpieczeniowej A**** Insurance, gdzie nie potrafią odróżnić karty STS od karty diagnostycznej. Chłopaki z LetyShops, nauczcie pracować tym skąpcom, którzy zarabiają na nas dla OSAGO tylko pieniądze, dla nich najważniejsze jest, żeby na nas zarobić, a potem niech przyjdą jacyś skąpi. Nigdy więcej nie kupię ubezpieczenia OC od A*** Insurance i odradzam innym, mimo że LetyShops oferuje cashback.
Dzień dobry
Igorze, dziękuję za takie słowa. Staramy się dla naszych użytkowników :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Usługa działa uczciwie. Zwrot gotówki jest naliczany automatycznie i zawsze! Wypłata środków na kartę odbywa się błyskawicznie. Wypłacałam dwa razy i wszystko jest w porządku! DOBRZE ZROBIONY! Będę nadal z niego korzystać. Wsparcie techniczne jest niesamowite! Zawsze w kontakcie i nieustannie. Pomoc zawsze na czas!
Dzień dobry
Dziękuję za podzielenie się taką recenzją :)
Cieszymy się na współpracę z Państwem!
Z wyrazami szacunku,
Zespół LetyShops
Dzisiaj po raz pierwszy wypłaciłem pieniądze na swój telefon. Fajny! Dziękuję! Szkoda, że nie ma możliwości wypłaty środków na kartę.
Cześć!
Świetnie, że udało Ci się zaoszczędzić na zakupach online i już otrzymałeś swój pierwszy zwrot gotówki. :)
Mieszkańcy Białorusi nie mogą jeszcze wypłacać pieniędzy na kartę bankową. Oferujemy alternatywne i wygodne metody wypłaty środków:
- rachunek za telefon komórkowy;
- Pieniądze Webowe;
- pieniądze Yandex;
-Kiwi;
-Paypal.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops