To jest co najmniej głupie, okazuje się, że „w przypadku sklepu Aliexpress dokładny procent można poznać dopiero po złożeniu zamówienia”. :/ . Mimo że wszędzie piszą, że usługa cashback daje 5,5%, to nawet zespół LetiShops nie potrafi (a właściwie nie chce) stworzyć specjalnego narzędzia, które potrafi sprawdzić dokładny % cashbacku od kwoty zamówienia przed zakupem... Krótko mówiąc, LetiShops poniża! A teraz, w ramach protestu, uzbieram minimalną kwotę wypłaty (już trochę jej zostało) i przejdę na inną usługę cashback, która jest o wiele lepsza od tej!)
Dzień dobry
Rozumiemy, że chcesz z góry poznać procent zwrotu. Niestety, AliExpress nie udostępnia obecnie szczegółowego zestawienia stawek według kategorii produktów. Procent ten może wynosić 1,5 lub 5. Jeśli warunki partnera ulegną zmianie, dodamy informację o tym na stronie sklepu.
Mamy nadzieję na kontynuację naszej współpracy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jedna gwiazdka to pewnie i tak za dużo. Nie jestem nowicjuszem w robieniu zakupów za pośrednictwem tego systemu, ale ostatnio system jest w zasadzie negatywny, a mianowicie: 1. ciągłe pląsanie przy liczeniu gotówki, przy prawie każdym zamówieniu. 2. Stopy procentowe spadły, kiedyś były ciekawsze. 3. długie oczekiwanie na pamięć podręczną. 4. Męczące oczekiwanie na odpowiedź po skontaktowaniu się z pomocą techniczną. Odpowiedzi są często formalne i standardowe. 5. sprawdzanie każdego zamówienia - czy gotówka zostanie zaksięgowana czy nie. 6. długa wypłata środków (teraz ta procedura się zaczyna, już jestem trochę przestraszony))) 7. minimalna kwota wypłaty to 500 rubli. 8. oczekiwanie na odpowiedź od partnerów systemowych może trwać 4-6 tygodni))) (czy sklep Magizoo odpowiedział Ci czy nie?) 9. przyprowadziłem „znajomego” za pośrednictwem linku, złożyłem zamówienia, jak zwykle, gotówka nie została zaksięgowana na poczet zamówienia (jeśli zostanie zaksięgowana automatycznie, to będzie bonus, a jeśli poprzez odwołanie, to nie). Dlatego zabierz ze sobą „przyjaciół”))) 10. W przypadku dużych zakupów gotówka w ogóle nie jest zwracana. Myślę, że 10 punktów wystarczy i będę mogła tak jeszcze długo))))
Dzień dobry
Vladislav, cenimy sobie naszą współpracę.
Stawki zwrotu gotówki ustalane są na podstawie umów z partnerami. Zawsze staramy się negocjować korzystne oferty dla naszych użytkowników. Informujemy o nich za pośrednictwem listy mailingowej i zamieszczamy gorące oferty cashback na stronie internetowej.
Gdy zamówienie pojawi się w naszym systemie, mija trochę czasu, zanim sklep przetworzy dane i przekaże je za pośrednictwem programu partnerskiego. Każdy sklep ma swoje własne terminy, które znajdują się na stronie dotyczącej przejścia. Sklep może również ustalać własne warunki, ograniczające produkty, za które pobiera prowizję. Kwota zamówienia nie ma wpływu na naliczanie należności, ponieważ cały proces odbywa się automatycznie.
Większość wniosków o wypłatę środków jest przetwarzana w ciągu kilku minut. Jeśli na koncie zostanie zarejestrowana podejrzana aktywność, wniosek zostanie przesłany do dodatkowej weryfikacji. Pobieramy prowizję od przelewu, dlatego obowiązuje limit wypłaty środków.
Bonus polecający przyznawany jest wyłącznie za zamówienia, które automatycznie pojawią się na Twoim koncie osobistym. Oto zasady programu poleceń .
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nikt nigdy mi niczego nie dał, a teraz odkryłem tę firmę i jestem zachwycony. DZIĘKUJĘ LetyShops
Dzień dobry!
Dziękujemy, że jesteście z nami <3
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jestem bardzo miło zaskoczona. Miałam problem z naliczeniem zwrotu. Skontaktowałam się z obsługą, a Pani dołożyła wszelkich starań, żeby problem rozwiązać i udało się. Przy tym była bardzo miła i pomocna :) polecam
Dzień dobry!
Dziękujemy za miłe słowa. Jesteśmy szczęśliwi, że możemy pomóc.
Pozdrawiam,
Zespół LetyShops
Wszystko w porządku. Przekazanie zwrotu pieniędzy może trochę potrwać, ale czasami uzyskanie procentu od tego, co wydałeś na dany przedmiot, jest ogromną ulgą. Bardzo dobra obsługa.
Kiedy zapoznałem się z usługą LetyShops (około 3 lata temu), procenty były wyższe, a cashback był naliczany stosunkowo szybko i praktycznie nie było żadnych problemów. I po trochu wszystko stawało się jakoś niefajne, % stawał się mniejszy a czas oczekiwania na cashback wydłużał się około 2-krotnie, a poza tym z czasem moje cashbacki gdzieś się gubiły. Nie mam żadnych pytań odnośnie wsparcia, wszystko jest super.
Dzień dobry
Aleksiej, cieszymy się, że robisz zakupy w LetyShops od 3 lat.
Stawki zwrotu gotówki, a także czas przetwarzania informacji ustalane są na podstawie umów z partnerami. Aktualnie oferujemy gorące oferty cashback, z których możesz skorzystać, aby dokonać zakupu w najkorzystniejszej cenie.
Jeśli wystąpią jakiekolwiek trudności z kredytami, zawsze staramy się jak najszybciej rozwiązać problem użytkownika.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie dałbym ani jednej gwiazdki. USŁUGA CASHBACK JEST OKROPNA. Specjaliści reagują szybko, ale nie ma zwrotu pieniędzy. Zamawiałam przez całe lato, za sporą kwotę, a w sklepach M-Video i Svyaznoy nie zwrócono mi ani grosza!!! Eksperci odpowiadają - oszuści kopiują linki i właśnie dlatego otrzymują zwrot gotówki. NIE POLECAM LetyShops, JESTEM BARDZO ROZCZAROWANA PO TYLU LATACH!
Dzień dobry
Inna, jesteś z nami już 4 lata :) Cenimy sobie współpracę, dlatego przez cały ten czas staraliśmy się wyjść Ci naprzeciw i zrekompensować cashback nawet wtedy, gdy nie otrzymaliśmy prowizji od sklepów.
Prośby o zamówienia do M.Video i Svyaznoy zostały wysłane do partnerów w celu zrozumienia przyczyn straty. Otrzymaliśmy odpowiedź, że prowizja została przekazana do innego zasobu, nie do naszej usługi cashback. Taka sytuacja może wystąpić z powodu rozszerzenia przeglądarki innej firmy (na przykład blokady reklam), wykorzystania kodów promocyjnych z witryn z kuponami lub kliknięcia innego łącza przed dokonaniem zakupu.
Nadal czekamy na informacje dotyczące zamówienia złożonego w czerwcu.
Proszę zwrócić uwagę na zalecenia podane przez managerów w ich prośbach. Mamy nadzieję na kontynuację naszej współpracy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Najlepsza usługa cashback, świetna obsługa klienta! Szczególne wyrazy szacunku dla Darii - indywidualne i życzliwe podejście, jakiego nie ma nawet najfajniejszy dział VIP banku. Życzę Ci, Daria, powodzenia we wszystkim, a także całemu serwisowi! Z poważaniem.
Dzień dobry
Igorze, dziękuję, że znalazłeś czas na podzielenie się swoją opinią.
Przekazali Darii swoje pozdrowienia i opinię. Nasz zespół obsługi klienta składa się z bardzo utalentowanych managerów :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShoos
Doskonała i SUPER BEZPIECZNA aplikacja. Otrzymuję zwroty gotówki od SHEIN i UBER EATS co miesiąc od ponad roku, a wypłata środków na moje konto bankowe trwa maksymalnie 2 dni. Korzystam z PayPala i jest super szybki. Dziękujemy LetyShops!
Cześć!
Dziękujemy, że jesteście z nami! :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Pojawiły się pytania dotyczące zwrotu gotówki za kilka zamówień. Pomogli mi i nawet dali mi pieniądze! )) Szacunek dla wsparcia!