LetyShops to bardzo wygodna i przejrzysta usługa, wszystko działa. W ostatnim losowaniu nagród 100 z 100 i +1000 zostałem zwycięzcą, dowiedziałem się o tym przypadkiem z wiadomości na moim koncie osobistym, chociaż wcześniej wielokrotnie otrzymywałem bilety na losowanie, więc praktycznie zapomniałem o losowaniu i biletach. Pierwsze wrażenie było zaskakujące, nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć LetyShops dalszego rozwoju i powodzenia!
Cześć!
Dziękujemy za miłe słowa!
Naprawdę cieszymy się Twoim szczęściem! Niech szczęście nadal Ci sprzyja :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Złożyłem zamówienie na stronie internetowej Foxtrot.ua, cashback nie został wyświetlony, skontaktowałem się z obsługą serwisu LetyShops, po czym cashback został naliczony przez serwis ze środków własnych, bez nadmiernego oczekiwania i opóźnień. Dziękujemy LetyShops za dobrą obsługę.
Dzień dobry!
Z przyjemnością pomogliśmy :)
Wierzymy, że rekomendacje managera okażą się przydatne, a zwrot gotówki za przyszłe zakupy będzie wyświetlany automatycznie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Rozszerzenie na komputerze ma kolor zielony i wszystko wydaje się iść dobrze, ale żadne z ostatnich zakupów nie zostało uwzględnione w zwrocie gotówki. To oszustwo, myślą o pierwszym zakupie, a potem zaczynają się problemy. Minęły ponad dwa tygodnie, zanim udało im się rozwiać Twoje wątpliwości, a potem ciągle powtarzali Ci, że to Twoja wina, bo nie zrobiłeś tego dobrze, podczas gdy ja upewniałem się, że to zostanie aktywowane. Oszustwo, nie marnuj czasu.
Dzień dobry!
Sytuacje utraty zwrotu pieniędzy są dla nas również nieprzyjemne. Nie otrzymaliśmy żadnych bonusów za Twoje zamówienia, ponieważ wszystkie zakupy zostały dokonane bez korzystania z naszych usług.
Mamy nadzieję, że takie sytuacje nie będą miały miejsca w przyszłości.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Czytam komentarze i nie mogę zrozumieć, dlaczego ludzie tak się zachowują. Miejsce ukrycia skrytki zostało stworzone jako bonus dla kupującego, aby mógł zwrócić pieniądze, może nie ogromne, ale jednak. Nie znam Letty zbyt długo, ale jako osoba z zagranicy uważam, że gotówkę sprawdza się tam znacznie szybciej niż u nas, a wybór sklepów jest po prostu oszałamiający. Nikt Cię nie zmusza do korzystania lub kupowania rzeczy za miliony, ale jeśli chcesz zwrócić kilka rubli, to nie ma problemu. Ludzie, bądźcie milsi. Kupujesz produkt nie ze względu na gotówkę, ale dlatego, że go potrzebujesz. Zwrot pieniędzy jest tylko dodatkiem do zakupu, nikt nie zmusza Cię do jego wykorzystania. Mnie osobiście zdarzyło się nie raz stracić płynność finansową z powodu błędnie wypełnionych wniosków lub zakupu towarów w sklepie bez ich zwrotu. Wystarczy spojrzeć na to z innej perspektywy, a będzie bonus. Oby kadra zarządzająca cieszyła się swoją pracą i rozwojem, a ludzie po prostu rozumieli i wybaczali.
Cześć, Peter!
Dziękuję za podzielenie się swoją opinią :)
Rzeczywiście, cały zespół codziennie pracuje nad tym, aby zapewnić korzyści i pozytywne emocje naszym użytkownikom.
Wszystkiego najlepszego!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Korzystam z tej usługi od dłuższego czasu. Otrzymał status złoty. Ale ostatnio zaczęły się problemy. Dwa zwroty gotówki nie zostały przyznane. Od dość dużych sum. Napisałem do supportu, odpowiedzieli: czekam na decyzję. Minął już miesiąc od pierwszego zakupu. Z drugim trochę mniej. Dziś zrobiłem kolejny zakup: przyjrzę się temu. Cashback nie jest jeszcze dostępny. Jeśli nie pojawi się ponownie, wezmę resztę pieniędzy i poszukam innej usługi. Co więcej, obecnie nie stanowi to już problemu. W tym momencie absolutnie NIE POLECAM!
Dzień dobry
Jekaterina, uwierz mi, sytuacje, kiedy cashback nie występuje, także nas denerwują. W takim przypadku również nie otrzymujemy nic od naszych partnerów. Ważne jest ustalenie przyczyny straty, aby zapobiec jej ponownemu wystąpieniu.
Przez cały okres współpracy starali się nas nie zawieść, a cashback został doliczony do salda.
Czekamy na odpowiedź od naszych partnerów wspólnie z Państwem. Mamy nadzieję, że zmienisz zdanie i zostaniesz z nami :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie oszczędzaj pieniędzy na swoim koncie LetyShops! Po uzbieraniu dużej kwoty i nagłym zapragnięciu wypłaty środków, nie będziesz mógł nic zrobić, serwis pobiera pieniądze dla siebie! Czekam na zapłatę już 16 dni, ale ona nie dotarła. Wsparcie techniczne milczy, najwyraźniej dlatego mają próg wypłaty w wysokości 500 rubli, bo i tak dasz im mniej niż 500 rubli, a oni po prostu nie wypłacą Ci więcej niż 500 rubli. Fakt oszustwa jest oczywisty. „Twoje zgłoszenie zostanie rozpatrzone w ciągu 1–3 dni roboczych”. Już 16 dni bez żadnych informacji i odpowiedzi!
Dzień dobry
Zgromadzone środki są na Twoim saldzie.
Aby rozwiązać problem z wypłatą, napisz na adres security@letyshops.com. Nie możemy się z Tobą skontaktować za pośrednictwem adresu e-mail powiązanego z Twoim kontem.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dobra i miła obsługa w sklepie Leti Shop! Owszem, zdarzają się drobne problemy (głównie nie z winy LetiShop, a wszystkie firmy mają problemy itp.), ale zespół dokłada wszelkich starań, aby wszystko naprawić szybko i sprawnie. Używam aplikacji Letyshop już od kilku lat. Jednym słowem, naprawdę troskliwa obsługa!
Dzień dobry
Dziękuję za miłe słowa :)
Cieszymy się, że od 2 lat robisz zakupy w naszym sklepie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Na początku usługa działała dobrze, ale teraz, kiedykolwiek masz problem i musisz skontaktować się z pomocą techniczną, musisz czekać 5-7 DNI na odpowiedź!!! W momencie otrzymania odpowiedzi problem nie będzie już istotny. Dlaczego więc potrzebujemy takiej usługi? Lepiej byłoby udzielić wsparcia za pośrednictwem czatu na Telegramie, ponieważ dział wsparcia odpowiada na prośby w ciągu 3–4 dni, a większość osób nie będzie już potrzebować odpowiedzi, co ostatecznie czyni pracę bezużyteczną!
Dzień dobry
Władimirze, tak, teraz nie reagujemy już tak szybko jak kiedyś. Będziemy się doskonalić, bo rozumiemy, jak ważne jest szybkie udzielanie porad użytkownikowi.
Twoja prośba została rozpatrzona. Dziękuję :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Okropna obsługa, czekam na zapłatę około tysiąca rubli już prawie drugi tydzień. Napisałem do obsługi klienta i odesłano mnie do działu obsługi klienta, abym napisał na adres e-mail sklepu Leti Shops. Napisałem maila i dostałem odpowiedź, że wypłata środków została zamrożona - twierdzą, że istnieje podejrzenie naruszenia warunków usługi Leti. OK! Co więcej, w swojej odpowiedzi zaznaczyli, że zamrozili zamówienie, ale nie wysłali mi żadnego powiadomienia o problemie z wypłatą ani o konieczności potwierdzenia mojego zakupu. Okazuje się, że gdybym nie napisała listu z prośbą o wsparcie, po prostu milczeliby, a tysiąc pozostałby w organizacji (choć do tej pory go nie wysłali). Ale historia na tym się nie kończy, poprosili o dowody (oświadczenie o moim zakupie), dostarczyłem im zarówno oświadczenie, jak i zrzuty ekranu zakupu od Ali! Na co otrzymałem niesamowitą odpowiedź: „Jak tylko coś będzie jasne, na pewno się z Państwem skontaktujemy!” Nie mogło być lepszej odpowiedzi, co innego mogłoby być jasne???? Gdy otrzymasz wszystkie dokumenty potwierdzające zakup! Fatalna obsługa i wsparcie techniczne (oprócz dziewczyny z obsługi klienta, ona jako jedyna odpowiedziała szybko i odpowiednio)! Nigdy więcej z tego nie skorzystam, niech się udławią tysiącem za takie podejście.
Dzień dobry
Sprawdziliśmy te informacje w służbach bezpieczeństwa serwisu. Rzeczywiście, wypłata środków została zamrożona z powodu naruszenia warunków korzystania z usługi. Bardziej szczegółowe informacje zostały wysłane e-mailem.
Dziękujemy za podanie szczegółów zakupu. Na podstawie wyników weryfikacji menedżer skontaktuje się z Tobą.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Doskonała obsługa, bardzo dobre podejście do klienta, zadowolenie z rozwiązania problemów. Wszyscy agenci są wysoko wykwalifikowani.
Dzień dobry
Yuliana, dziękujemy za miłe słowa na temat obsługi i naszych kierowników działu obsługi klienta :)
Życzymy Państwu udanych zakupów!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Opowiadacze historii. Pobierają opłaty za drobne rzeczy, ale przy dużych zakupach zaczynają szukać wymówek: to nie ja, krowa nie była moja. Podobnie jest z kredytami w Rosji - w ofercie wszystko wygląda dobrze, ale okazuje się, że jest tam mnóstwo ukrytych gdzieś klauzul. Nie polecam usługi.
Dzień dobry
Rinat, rozpatrzyliśmy prośbę do służby opiekuńczej.
Widzimy, że kupiłeś produkt z AliExpress, za który partnerzy nie przekazują prowizji. Link możesz sprawdzić na stronie sklepu, a także w naszej aplikacji. Wszystkie warunki naliczania zwrotu gotówki są również dostępne na stronie AliExpress.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops