Utrata cashbacku 11.11 przez 3 lata z rzędu. Utworzono żądanie. Prawdopodobnie dadzą premie. Przede wszystkim jednak bonusy są zawsze groszowe i lepiej dla serwisu stracić cashback, niż zapłacić resztę. Oczywiście, bonusy nie staną się biletami do losowania. I nie tylko ościeżnice 11.11. Jeśli wypłacasz sporą sumę pieniędzy, musisz mieć ją na oku. Ogólnie rzecz biorąc, jest to nieprzyjemne. W pewnym momencie EPN zaczął zachowywać się w ten sam sposób i na tym się skończyło.
Dzień dobry
Dmitriju, rozumiemy Twoje emocje. Czujemy się również źle, gdy tracimy zwrot gotówki. Kwota zamówienia nie ma wpływu na naliczenie. Proces ten odbywa się automatycznie. Nawet jeśli nie otrzymujemy prowizji od partnerów, staramy się pomóc użytkownikowi poprzez pobranie premii od firmy.
Widzimy, że żądanie wyszukiwania zostało już wysłane. Proszę śledzić jego status na swoim koncie osobistym. Zrobimy wszystko co możliwe, aby zwrócić Ci cashback.
Tak, zgodnie z zasadami promocji, bilety dołączane są tylko do zamówień, które pojawiły się automatycznie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
LetyShops to świetna usługa cashback, szczególne podziękowania należą się kierownikowi działu obsługi klienta Anyi Abdulhak za rozwiązanie mojego problemu, cashback został zwrócony!
Dzień dobry
Przekazaliśmy nasze podziękowania Anyi :) Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Korzystam z usług LetyShops od kilku lat i kilkakrotnie wypłacałem środki. Ale to już drugi raz, kiedy przyłapałem go na nieczystości. Ostatnio rozwiązali sytuację wysyłając cashbacki, choć z opóźnieniem (napisali, że nie logowałem się przez stronę), a od tego czasu zacząłem otrzymywać cashbacki wyraźnie i szybko, a nie po kilku dniach i nie wszystkie. Teraz sytuacja się powtarza. Wykorzystują fakt, że ludzie teraz składają dużo zamówień, trudniej jest kontrolować zarówno przejścia na strony LetyShops, jak i naliczanie wszystkich cashbacków. Pracownicy-administratorzy, proszę o uwagę! Po co Ci zła reputacja i odchodzący klienci!
Dzień dobry
Swietłana, serwis jest uczciwy wobec swoich użytkowników. Wszystkie przejścia można zawsze sprawdzić w dziale „Zamówienia i finanse”, „Moje przejścia” .
Jeśli zwrot gotówki nie jest widoczny na Twoim koncie osobistym, nie otrzymujemy informacji ani prowizji od partnerów. W takich sytuacjach staramy się rozwiązać problem i pomóc w uzyskaniu odszkodowania, ponieważ cenimy naszych użytkowników.
Skontaktowaliśmy się z Państwem w celu szczegółowego wyjaśnienia tej sprawy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jestem bardzo zadowolony z usług LetyShops! Zwrot gotówki następuje niemal natychmiast po dokonaniu zakupów, a w przypadku straty operatorzy sami to potwierdzają. Dziękuję ))
Dzień dobry!
Marina, dziękuję Ci bardzo za miłe słowa :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Okropna obsługa!!! Złożyłam zamówienie na ASOS, stawka zwrotu gotówki wzrosła do 16%, ponieważ było to moje pierwsze zamówienie, udało mi się dotrzymać terminu 2 godzin. Minęło 24 godziny, a zwrot gotówki nadal się nie pojawił. Napisałem do wsparcia! Odpowiedzieli, że czas oczekiwania wyniesie około 8 tygodni!!!! Po 10 tygodniach napisali, że nagroda trafiła do innej platformy reklamowej. Tutaj masz 300₽ jako bonus, nawiasem mówiąc, cashback powinien wynieść około 1000₽. Całkowite rozczarowanie!!!!
Dzień dobry
Ksenio, przykro nam, że masz takie zdanie o usłudze.
Jesteśmy również zainteresowani naliczaniem zwrotu gotówki. Skontaktowaliśmy się z naszymi partnerami w celu rozwiązania sytuacji. Niestety odmówiono nam przyjęcia zlecenia, informując, że zamówienie nie zostało zarejestrowane w naszym zasobie. Taka sytuacja może wystąpić z powodu rozszerzenia przeglądarki innej firmy, kliknięcia linku z innego źródła reklamowego lub użycia kodu promocyjnego, którego nie ma na stronie partnera.
Próbowaliśmy wesprzeć Cię premią od firmy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dziękuję serwisowi za szybkie rozwiązanie sporu na moją korzyść (sklep odrzucił zwrot gotówki).
Dzień dobry
Nina, dziękuję za Twoją opinię :)
Zawsze staramy się pomóc.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
To już drugi raz, kiedy cashback nie został naliczony za dokonane transakcje. Nadal nie uznali, że zarejestrowano znajomego. Ogólnie rzecz biorąc, fatalna usługa, oszustwo.
Dzień dobry
Irina, dokonanie transakcji jest głównym, ale nie jedynym warunkiem otrzymania zwrotu gotówki. Ważne jest również zapoznanie się z regulaminem sklepu i zaleceniami . Widzimy, że już wysłałeś prośbę o wyszukanie informacji o zamówieniach. Status swojego zgłoszenia możesz śledzić na swoim koncie osobistym :)
Premia za polecenie zostanie przyznana po spełnieniu warunków programu poleceń .
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dziękujemy za obsługę i szybką odpowiedź.
Dzień dobry!
Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jesteś z nami :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dziękujemy za usługę, która po raz kolejny wzięła na siebie koszty po tym, jak MVideo odmówiło potwierdzenia zakupu. Postępowałem zgodnie z ustalonym algorytmem, wszedłem do sklepu ze strony Lety, przejście jest widoczne, wszystkie działania są udokumentowane. Wszystkie rozszerzenia są wyłączone - w sklepie jest informacja, że "zakup nie jest przypisany do usługi"... Dzięki za usługę, ale mam duże wątpliwości co do MVideo...
Dzień dobry
Zawsze staramy się pomagać użytkownikom :)
Nie współpracujemy ze sklepem bezpośrednio, lecz poprzez program partnerski. Mógł wystąpić błąd podczas przesyłania danych. Ponadto na brak rejestracji danych może mieć wpływ kliknięcie baneru reklamowego, długi proces realizacji zamówienia lub dodanie produktów do koszyka za pośrednictwem linku z innego źródła reklamowego.
Wierzymy, że takie sytuacje nie będą się już zdarzać.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Polecam, dziękuję za pomoc, szybkie rozwiązanie problemu i szybką pracę nad znalezieniem zwrotu gotówki!
Dzień dobry!
Cieszymy się, że mogliśmy Pani pomóc. :)
Z poważaniem,
zespół LetyShops
Jesteś trochę dziwny. wtedy znudzi ci się konieczność aktywowania cashbacku. a potem skromnie wstawiasz ikonkę, że nagle aktywacja Alishy następuje tylko poprzez stronę, czego nie widać w zaktualizowanej przeglądarce Chrome (która ukryła wszystkie rozszerzenia pod brzydkim kleksem). zgodnie z tym ostatnie zakupy były stratą pieniędzy... cóż, generalnie nie martwię się o grosze, tylko o kolejny przypadek skupienia się na kliencie =)
Cześć!
AliExpress obecnie nie pozwala na wyświetlanie powiadomień na swojej stronie internetowej. Aktywacja nastąpi po przejściu z naszej strony internetowej. Użytkownicy zostali poinformowani o tych zmianach pocztą elektroniczną, a informacja została również opublikowana na stronie sklepu.
Szkoda, że zakupy nie zostały objęte zwrotem gotówki.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops