Na razie radzę sobie świetnie! Polecam! Zaliczenie zajęć! Moderacja jest zawsze w kontakcie. Zobaczmy jak pójdzie z skrytką. Ogólnie rzecz biorąc, platforma robi przyjemne wrażenie.
Dzień dobry, Ivan!
Dziękujemy za opinię i wybór naszych usług! :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Haniebny. Wydają wszystkie swoje pieniądze, żeby nakłonić znanych użytkowników YouTube do sponsorowania produktu, który nie działa. 1. Większość zwrotów nie jest automatyczna; musisz zwrócić się o nie do ich wsparcia technicznego. Marnowanie czasu i cierpliwości. 2. Część z tych roszczeń zostaje zaakceptowana i następuje zwrot pieniędzy (cashback), ale wiele innych NIE zostaje. Mówią po prostu, że zakup nie został odnotowany w ich systemie i zachowują spokój. 3. Zaakceptowane zwroty gotówki czasami pojawiają się po kilku miesiącach. Moim zdaniem firma, która inwestuje więcej w marketing niż w jakość swojego produktu.
Cześć.
Dziękujemy za pozostawienie opinii.
Przykro nam, że masz takie zdanie o naszych usługach. W rzeczywistości zdarzają się sytuacje, w których z jakiegoś powodu zwrot gotówki zostaje utracony. W takich przypadkach również nie przyjmujemy zwrotów pieniędzy, jednak zawsze jesteśmy gotowi pomóc naszym użytkownikom.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Co roku dzieje się to samo: muszę odebrać zwrot gotówki podczas wyprzedaży. Przez cały rok nie ma awarii, ale gdy pojawiają się duże zakupy i duży cashback, zaczynają się problemy: cashback po prostu nie pojawia się na koncie, wtedy piszesz do obsługi klienta, przez 2 tygodnie coś mamroczą i pobierają 100 UAH. Wysłaliście mi 100 UAH z zamówienia na kwotę 364 dolarów? Nie ma potrzeby udzielania zwrotu gotówki w wysokości jednego centa, na przykład „no cóż, zrobiliśmy wszystko, co mogliśmy, a resztę wzięliśmy dla siebie”. Jak wygodnie to zorganizowali - cashback przysługuje przy zamówieniach na kwotę 100 UAH, ale przy zamówieniach na kwotę 5500 UAH - zwrot przepada. Wszystkie zmiany są rejestrowane. Zamówienia składałem 11 i 12 listopada, rano i wieczorem, i wszędzie były po prostu usterki. Nie działało przez 2 dni, a może funkcja cashback została wyłączona celowo? Letyshops po prostu oszukuje swoich klientów i przywłaszcza sobie wypłaty cashback, niektórzy nawet nie będą chcieli się o to kłócić i sprzeczać, a pieniądze w całości pozostaną w serwisie. W efekcie: okazało się, że zarobiłeś 5 razy więcej, a przy okazji pokazałeś, jaki jesteś dobry i podobno zależy Ci na klientach. Nawet jeśli problemy leżą po stronie partnera (w co wątpię), to gdzie jest mój problem? Dlatego nie współpracuj z Aliexpress, jeśli nic tam nie płacą. Obiecali jeden zwrot gotówki, ale w rzeczywistości było go pięć razy mniej. Prawdopodobnie, gdybyśmy mieli taką możliwość, po prostu rzucalibyśmy klientom chleb jak psom, „żeby nie szczekali”. Kolejny problem: nie mogę wypłacić środków, które aktualnie mam na koncie, ponieważ nie posiadam wymaganych 250 UAH. I może nie byłoby to problemem, gdybyś nie musiał zbierać zwrotu gotówki przez kolejny rok, grosz po groszu. Dlaczego? Ponieważ nie da się tego zrobić w żaden inny sposób, ponieważ cashback nigdy nie jest przyznawany za duże zamówienia! W zeszłym roku dałem szansę waszej usłudze, ale nie, to był duży błąd. Właśnie straciłem pieniądze
Cześć!
Kwota zamówienia nie ma wpływu na transfer danych. Wszystkie usługi cashback działają na podobnej zasadzie: jeśli sklep przekazał informacje o zakupie, cashback od razu pojawia się na koncie użytkownika. Nas to również interesuje, gdyż tylko w takim przypadku otrzymamy prowizję.
Na fiksację może wpływać kilka czynników:
- dodanie produktu do koszyka przed opuszczeniem naszej strony internetowej;
- naruszenia regulaminu zamieszczonego na stronie sklepu;
- działanie rozszerzeń stron trzecich (np. blokerów reklam) itp.
W tym przypadku zawsze staramy się zadowolić użytkowników, przyznając im bonus od firmy :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Używam go od dłuższego czasu. W tym roku usługa po prostu nie wytrzymała krytyki. Przerażenie! Towar został odebrany i potwierdzony już dawno temu, ale cashback nie został zwrócony!!! Nie będę tego używać! Nie polecam!!!
Dzień dobry!
Sprawdziliśmy informacje na Twoim koncie osobistym. Termin naliczania zwrotu gotówki jeszcze nie upłynął. Gdy tylko partnerzy przetworzą informacje o zamówieniu i przeleją prowizję, cashback zmieni status na „Zaksięgowany”.
Czekamy z Tobą :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Złożyłem zamówienie 11.11.2020. Zwrot gotówki się nie pojawił. Skontaktowałem się z obsługą klienta, napisałem prośbę i kilka dni później zwrot gotówki został zwrócony. Korzystam z cashbacku od kilku lat. Dziękujemy zespołowi LetyShops!!! Cashback wcześniej nie występował, ale LetyShops zawsze go rekompensował.
Dzień dobry
Dziękujemy za opinię :) Udanych zakupów!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Korzystam z tej usługi od kilku lat, ale przez ostatnie 1,5 roku odczuwałem tylko frustrację... przynajmniej mogłem wpłacić 100 rubli na konto mobilne, a teraz wypłata za połączenia mobilne zaczyna się od 500 rubli. Myślałem, że dostanę gotówkę do 500 rubli podczas sprzedaży i wypłacę ją i nigdy tu nie wrócę, ale voila, jak zawsze, wszystko przepadło, nie zostało przypisane, z 7 zamówień tylko 1 otrzymało 4 ruble gotówki)))) Oczywiste jest, że wsparcie odpowiada standardowymi frazami - algorytm jest zepsuty, nie ma rozszerzenia itp. Ale wszystko zawsze dzieje się według tego samego schematu - przechodzisz z tej strony do Ali, wybierasz wszystko, czego potrzebujesz w koszyku na raz, płacisz i czekasz na szczęście, ale to jest zepsute raz po raz
Dzień dobry
Julio, w czasie sprzedaży obowiązywała zasada, że produkt należało dodać do koszyka dopiero po przejściu na naszą stronę i dokonać zakupu w ciągu godziny. Pamiętaj, aby przed dokonaniem zakupu sprawdzić regulamin sklepu.
Widzimy, że prośba o zwrot gotówki została potwierdzona i bonus został dodany do salda :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie lubię pisać, ale miałem na to ochotę. Nie mam dużego doświadczenia w korzystaniu z tej usługi, ale moim zdaniem jest trochę gorzej. Wcześniej można było sprawdzić obecność pamięci podręcznej, ale teraz już nie. Albo nie mogę jej znaleźć, albo ta funkcja została usunięta. Pieniądze giną regularnie, oczywiście pobierają odszkodowanie, ale to jak „niewłaściwy płaszcz”. Ogółem na razie 3 punkty. PS: Mogą istnieć obiektywne powody utraty lub braku pamięci podręcznej, ale kto to wie.
Dzień dobry
W chwili obecnej cashback za zakupy na AliExpress jest naliczany za wszystkie produkty. Na rejestrowanie danych dotyczących zakupów może mieć wpływ kilka czynników, m.in.: rozszerzenia przeglądarki innych firm (np. blokery reklam), naruszenie regulaminu sklepu lub kliknięcie baneru reklamowego.
W takich sytuacjach zawsze staramy się zadowolić jakimś bonusem od firmy :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zespół LetyShops jest świetny, zwrócili mi mój pierwszy, niemały cashback!!! Wstęp: Postanowiłem zrobić nie mały zakup na Aliexpress, 8 nie tanich zamówień, ale ponieważ po raz pierwszy złożyłem zamówienie przez LetyShops i nie przeczytałem dokładnie zasad zakupów, naturalnie popełniłem błędy przy zakupie, a cashback w statusie oczekującym nigdy się nie pojawił, skontaktowałem się z obsługą klienta, chłopaki obiecali pomóc, a dziesięć dni później otrzymałem bonusy od LetyShops za moje zakupy, Aliexpress nigdy nie wypłaciło cashbacku, a chłopaki zwrócili wszystko, WIELKIE DZIĘKI, ZESPÓŁ LetyShops!!! PS. Nowi użytkownicy LetyShops, przyjaciele, przed zakupem prosimy o dokładne zapoznanie się z zasadami zakupów!!! (nie powtarzaj moich błędów).
Dzień dobry
Dmitriju, dziękujemy za Twoją opinię :) Zawsze staramy się pomagać użytkownikom.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Usługa jest dla mnie martwa. Jeśli wcześniej można było wypłacać niewielkie kwoty na telefon komórkowy, to teraz minimalna kwota wynosi 500 rubli. Łatwiej zapomnieć o LetyShops niż zaoszczędzić. Skorzystam z innych usług
Dzień dobry
Witaliju, smutno czytać taką wiadomość. Zostań z nami. Staramy się zadowolić użytkowników ciekawymi promocjami i gorącym cashbackiem. Istnieje również opłacalny program poleceń, który pomoże Ci zgromadzić fundusze znacznie szybciej :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Utracono Cashback na dzień 11.11.20. Wstyd(((To śmieszne zwroty z kodem promocyjnym x3 > Radziłem na próżno (
Dzień dobry
Witalij, sklep nie przesłał informacji o Twoich zamówieniach. Powodem może być naruszenie algorytmu zakupu lub błąd w transmisji danych.
Widzimy, że wnioski o zwrot gotówki na Twoim koncie osobistym zostały zatwierdzone :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Korzystam z cashbacku od 3 lat, ale ostatnio obsługa stała się po prostu fatalna, weźmy promocję z 11.11.2020 r., z 11 zamówień, nadeszły tylko 3 cashbacki... wszystko odbyło się zgodnie z instrukcją, w przeglądarce była też kiepska aplikacja Letishops, jaki jest sens? Wsparcie twierdzi, że wystąpiły problemy techniczne i że liczba zamówień jest duża, przez co cashback przepadł, ale kogo obchodzi, z czym masz problemy? Czyje to problemy? Klienci? Powiem, że to były moje ostatnie zamówienia w letishmops...
Dzień dobry!
Aleksiej, czasami nie da się podać dokładnej przyczyny braku naliczenia cashbacku. Zwrot gotówki może się nie pojawić, jeśli został naruszony algorytm zakupu lub wystąpił błąd w transmisji danych ze sklepu. W takich przypadkach zawsze staramy się stanąć po stronie użytkownika i pomóc w uzyskaniu zwrotu gotówki. Twoje zakupy zostały również zrekompensowane przez firmę.
Z przyjemnością będziemy kontynuować naszą współpracę.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops