No cóż. Nigdy nie zostawiam recenzji. Ale myślę, że wiele osób ma już dość... W tej chwili, nie wliczając wyprzedaży listopadowych, uzbierałem 254 999,36 rubli. w tej usłudze. Niestety, jakość usługi pogarszała się z roku na rok i musiałem robić zakupy, nie korzystając z cashbacku Leti. No i nagle ucieszyli mnie wiadomością, że kasa znów działa na wszystkie produkty. WYNIK: Sprzedaż 11.11, 35 zakupów na łączną kwotę 263 000, gotówka została wyświetlona tylko na kilku artykułach. Szkoda, ale z powodu tych zmian, kupony na Ali czasami się wypalały, a cenny czas po prostu marnowano. Ale ostatecznie wszystko wróciło do normy. Lety dalej popełnia błędy, cenny skarb przepada...
Dima, dzień dobry!
Dziękujemy za opinię!
Przez ponad 4 lata współpracy staraliśmy się nie zawieść Państwa i wyjść naprzeciw Państwa oczekiwaniom, w sytuacji gdy sklep nie pobiera prowizji.
Spodziewaliśmy się, że zrealizujemy wszystkie zamówienia z AliExpress, ale nie otrzymaliśmy informacji o wszystkich zakupach. Jesteśmy gotowi pomóc w tej sprawie. Aby to zrobić, należy samodzielnie utworzyć wniosek na swoim koncie osobistym, w sekcji „Zamówienia i finanse” , wypełniając formularz (w wersji mobilnej witryny lub z komputera). Status możesz również śledzić na swoim koncie.
Jesteśmy pewni, że większość kuponów przyniosła korzyści, dzięki czemu zakupy 11.11 były tańsze.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Obsługa okropna, z siedmiu zamówień, wystawiono tylko dwa, aby móc wystawić resztę, trzeba było długo i żmudnie tańczyć z tamburynem... Na koniec odbyło się losowanie iPhone'ów i z siedmiu losów dostałem tylko dwa, i tak odpowiedziała mi obsługa klienta. Nie są w stanie pomóc w żaden sposób. To naprawdę wspaniała usługa. I jest jeszcze wiele innych niezrozumiałych i nieprzyjemnych rzeczy w tej usłudze, ale o tym przekonacie się sami, gdy skorzystacie z tej „wspaniałej” usługi.
Dzień dobry, Siergieju!
AliExpress nie przesłał informacji o wszystkich Twoich zamówieniach. Takie sytuacje również nas denerwują, ponieważ zależy nam na tym, aby użytkownicy byli zadowoleni i odnosili korzyści. Próbowaliśmy wesprzeć firmę premią.
Niestety, nie ma możliwości ręcznego dołączania biletów do aplikacji stworzonych do wyszukiwania cashbacku. Są one dołączane tylko do tych zakupów, które są automatycznie wyświetlane na Twoim koncie osobistym.
Jesteśmy otwarci na opinie, dlatego jeśli masz jakiekolwiek pytania, możesz zawsze skontaktować się z naszym działem obsługi klienta ( dział „Pomoc” ).
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jestem bardzo zadowolona. Bardzo często robię zakupy w internecie np. na Allegro, dzięki aplikacji zarabiam na zakupach. Nie są za duże pieniądze, ale zawsze coś. Już wypłaciłam pierwsze 50 zł. Wiec to działa.
Długo czekałem na zwrot gotówki za kilka przedmiotów kupionych na Ali 11.11, ale nigdy nie nadszedł. Dzisiaj LetyShops przelał mi pieniądze za jeden produkt ze swojego funduszu, tylko z okazji moich urodzin. Szacunek dla Ciebie za to. Nie ma już zwrotu gotówki za 3 kolejne przedmioty, a dziś zamówiłam na Ali trzy przedmioty. Dostałam tylko jeden zwrot gotówki, taki mały, ale przedmiot był niedrogi. Chłopaki z LetyShops, czekam na resztę cashbacków. Miłej pracy.
Cześć!
Przyjmij od całego naszego zespołu szczere gratulacje z okazji urodzin. :)
Widzimy, że wnioski o wydanie zarządzeń z dnia 11.11 nadal czekają na rozpatrzenie.
Nie martw się, Twoje zgłoszenie zostanie rozpatrzone w ciągu tygodnia. Menedżer będzie monitorował sytuację i skontaktuje się z Tobą w celu uzyskania pomocy.
Należy pamiętać, że zgodnie z regulaminem sklepu, zwrot gotówki za niektóre zakupy może zostać zrealizowany w ciągu 7 dni .
Zwrot gotówki za zamówienia złożone 23 listopada prawdopodobnie zostanie wyświetlony po tym terminie. Następnie Twoje wnioski zostaną automatycznie odrzucone.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Bardzo fajna aplikacja, ale jest jeden błąd, że długo się czeka aż cashback bedzie na koncie lety.
Dzień dobry!
Cieszymy się, że jesteście z nami. :)
Cashback zostaje uznany w ciągu maksymalnego okresu oczekiwania, który jest umieszczony na stronie każdego sklepu. Ten czas jest wymagany do sprawdzenia danych. Jeśli po tym terminie środki nie zostaną zwrócone, zawsze chętnie pomożemy Państwu w rozwiązaniu sprawy.
Z poważaniem,
zespół LetyShops
Polecam LetyShops - dostępność, przejrzystość, dobre oprocentowanie gotówki. Technologia responsywna. Wsparcie nie każe Ci czekać i zawsze przyjdzie Ci na ratunek!
Dzień dobry
Sergey, dziękujemy za miłe słowa :) Pracujemy dla Ciebie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Całkowicie zgadzam się z poprzednim autorem, JAK ZWYKLE na 11.11 nie ma ani jednego naliczenia... ale nie chcę wysyłać prośby jeszcze raz, będzie to, jak ostatnio, rozdanie rubla za zamówienie w ramach przeprosin. Nawiasem mówiąc, sprzedawcy w sklepach (Aliexpress) nawet nie wiedzą o takiej usłudze. Chciałbym, żeby to było sprawiedliwe...
Cześć!
Należy pamiętać, że zwrot gotówki za niektóre zakupy może być wyświetlany z opóźnieniem do 7 dni .
Jeżeli tak się nie stanie, prosimy o utworzenie zgłoszenia w sekcji „Zamówienia i finanse” . Proces ten nie zajmie dużo czasu, a dzięki temu będziemy mogli odnaleźć Twoje zamówienia i zwrócić Ci cashback.
Nie współpracujemy ze sklepami bezpośrednio, ale poprzez program partnerski.
Z tego powodu niektórzy sprzedawcy na platformie Aliexpress mogą nie wiedzieć o współpracy z nami i innymi serwisami reklamowymi.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Pierwszy rok na letyshops, dobra obsługa, ale mimo wszystko cashback często jest tracony banggood 13.11.2020. ale są też dobre strony, specjalne podziękowania dla Natashy z LetyShops za pomoc i wskazówki w wiadomościach na Ali od 11 do 13 listopada!!!
Dzień dobry
Cieszymy się, że już od roku skutecznie oszczędzasz na zakupach online. :)
Czasami informacje o zamówieniu nie są otrzymywane przez system.
Zawsze chętnie pomożemy Ci odzyskać pieniądze. Aby to zrobić należy wypełnić wniosek o zwrot utraconego cashbacku w sekcji „Zamówienia i finanse” .
Wyrażono Nataszy wdzięczność. Już wkrótce poinformujemy Cię o nadchodzących promocjach i ofertach specjalnych w nowym newsletterze. ;)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dobry wieczór, korzystam z waszej usługi cashback od ponad 4 lat, przez ostatni rok zmieniliście się w takie gówno... ale co jest obrzydliwe to to, że cashback jest tracony z godną pozazdroszczenia konsekwencją, wasze bonusy w formie jałmużny są upokarzające i za każdym razem, gdy jesteście tacy biali i puszysti, wszyscy są winni, a nie ty, po prostu nie zapominajcie, że to wasz program i wasz pomysł i jeśli coś gdzieś ginie, w większości przypadków to wasza wina, ponieważ zdarzyło się to więcej niż raz, idziecie od was do sklepu, wypełniacie koszyk kilkoma przedmiotami i po zapłaceniu jedną płatnością cashback pojawia się tylko za najtańsze zakupy, a za resztę, gdzieś się gubią i za każdym razem, gdy czytacie to samo od was, łamiecie zasady, ale jesteśmy tak dobrzy, oto wasze bonusy, żebyście się zamknęli. Powiedz mi, dlaczego nie wiedziałem o tym rok lub dwa lata temu? Nie było czegoś takiego, była tylko jedna rzecz. Jeśli cashback się nie pojawił, oznacza to, że zapomniałeś aktywować transakcję i tyle. PS. Wnioskuję, że robisz to wszystko celowo, żeby mniej rekompensować, a twoja kpina z „robienia zrzutu ekranu” jest totalną klapą, bo za te kopiejki muszę siedzieć pół dnia, pieprzyć je dla ciebie. Podsumowując: albo się zamknijcie, albo pracujcie z godnością.
Cześć!
Eleno, przez cały okres naszej współpracy z Tobą staraliśmy się Cię nie zawieść i zawsze wspieraliśmy Cię bonusem, nie otrzymując nic od naszych partnerów.
Szkoda, że po 4 latach powstało takie wrażenie. Jeśli zwrot gotówki nie zostanie automatycznie wyświetlony na koncie osobistym serwisu, oznacza to, że nie otrzymamy również prowizji od sklepu. Oto warunki współpracy.
Z naszej strony jesteśmy zawsze gotowi skontaktować się z naszymi partnerami, aby ustalić przyczynę braku naliczenia cashbacku i udzielić pomocy.
Eleno, zawsze jesteśmy wdzięczni, gdy poświęcasz czas na przesłanie zrzutu ekranu. Pomaga to zrozumieć sytuację i uzyskać od użytkownika maksymalną ilość informacji.
Liczymy na Państwa zrozumienie i życzymy udanych zakupów.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Korzystałem ze sklepu LetyShops przez ponad rok i za każdy zakup na Ali otrzymywałem zwrot gotówki. Mam już poziom Gold. Po 17 października zaprzestano wypłacania pieniędzy. Obiecano mi, że pieniądze zostaną zwrócone później... Uwierzyłem(( 11.11.20 zrobiłem kilka zamówień na Aliexpress - ubrania, buty, sprzęt... za 700 dolarów, a dostałem 200 rubli, a powinno być około 1600 rubli. Od miesiąca wisi w oczekiwaniu 3400 rubli, a nie mogę ich dostać((( Przechodzę na inną aplikację. Ludzie, nie dajcie się nabrać na LetyShops, to oszustwo!!!
Dzień dobry
Cieszymy się, że razem z nami osiągnąłeś już poziom LetyGold. Teraz zakupy będą jeszcze bardziej opłacalne.
Prosimy, abyście nie wyciągali pochopnych wniosków i wspólnie rozwiązali sytuację.
Sklep Aliexpress oferuje 1,5% zwrotu gotówki za większość produktów z katalogu.
Jeśli cashback za niektóre zakupy nie jest wyświetlany, należy samodzielnie złożyć wniosek w swoim koncie osobistym, w sekcji „Zamówienia i finanse” , wypełniając formularz (w wersji mobilnej witryny lub na komputerze).
Każdy sklep ma swój własny okres oczekiwania na zwrot gotówki , który jest podany na stronie sklepu.
Zwrot gotówki zostanie przyznany po przelaniu przez sklep nagrody za Twoje zakupy. Kierownik działu opieki obiecał monitorować sytuację i skontaktuje się z Państwem za pośrednictwem wniosku nr 2229307 na podstawie uzyskanych wyników.
Liczymy na dalszą współpracę. :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops