Problem został rozwiązany w ciągu 30 minut, dziękuję za szybką reakcję.
Dzień dobry, Andrieju!
Już przekazaliśmy słowa wdzięczności managerowi :) Zawsze chętnie się Wami zajmiemy.
Dziękujemy, że jesteście z nami!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Świetna obsługa, szkoda, że nie jest dostępna w większej liczbie sklepów w Brazylii
Cześć!
Dziękujemy bardzo za Twoją opinię. Pracujemy nad tym i nasz katalog sklepowy będzie się powiększał :)
Obserwuj nas w mediach społecznościowych, aby nie przegapić nowych informacji.
Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zwroty gotówki nie są wyświetlane automatycznie. O każdy cashback trzeba prosić, a to nie jest dobre.
Dzień dobry
Aleksandrze, przez ponad dwa lata współpracy staraliśmy się rozwiązać wszystkie sytuacje związane z utraconymi zamówieniami i tam, gdzie było to możliwe, zrekompensować zwrot gotówki.
Widzimy, że utworzyłeś już wnioski o zwrot pieniędzy za nowe zamówienia.
Proszę śledzić ich status, szukamy informacji o zakupach w naszym systemie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Świetny pomysł na oszczędzanie. Warto zainstalować wtyczkę, nawet najmniejsze zakupy to jakieś pieniążki a jak robimy dużo zakupów online to uzbiera się juz dobra suma :)
Dzień dobry!
Cieszymy się, że mogą Państwo z nami oszczędzać.:)
Z poważaniem,
zespół LetyShops
usługa jest bezużyteczna zamawiam tylko z ali i przy tak małym procencie jest więcej problemów niż korzyści nie przyznali tego co było powiedziane cashback do 5% pisz naprawdę nie wprowadzaj ludzi w błąd nigdy nie widziałem 5% od 3 tys. rubli 40 rubli gotówką cóż to jest usuwam z usługi
Dzień dobry
AliExpress oferuje 1,5% zwrotu gotówki za większość produktów i 5% za niektóre produkty. Dodaliśmy informacje na stronie sklepu , aby każdy użytkownik mógł się z nimi zapoznać przed zakupem.
Staramy się negocjować korzystne warunki z partnerami, organizujemy promocje i oferujemy zwrot gotówki w ostatniej chwili. Zostań z nami :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Korzystam z innej strony oferującej cashback. Przyjaciel polecił mi LetyShops, postanowiłem spróbować. Kupuję tylko na Ali. W ramach testów złożyłem dwa zamówienia u jednego sprzedawcy za pośrednictwem LetyShops i dwa zamówienia u tego samego sprzedawcy za pośrednictwem innej witryny oferującej cashback. Wszystko wysłano w jednej paczce. Otrzymałem przesyłkę, potwierdziłem jej odbiór na Ali i wystawiłem komentarz. Następnego ranka inna strona potwierdziła mój cashback i pieniądze stały się dostępne do wypłaty – a w przypadku LetyShops proces ten trwa bardzo długo. Minął 15-dniowy okres na wszczęcie sporu, ale zwroty gotówki nadal są rozpatrywane. Najwyraźniej LetyShops umożliwia wypłatę wybranych zamówień lub ich części, podczas gdy reszta czeka na zapłatę od samego Ali. Jako kupującemu to mi nie odpowiada. Byłoby w porządku, gdyby stopa zwrotu gotówki była wyższa niż u konkurencji, ale nie jest jasne, dlaczego miałbyś korzystać z Letyshop. A wypłata wynosi od 250 hrywien, dla innych jest to od hrywien na telefon komórkowy i od 20 na kartę. Dzięki wszystkim, wnioski wyciągnijcie sami.
Dzień dobry
W chwili obecnej nie otrzymaliśmy danych potwierdzających od partnerów i prowizji za Twoje zamówienia :(
Gdy tylko pojawią się nowe informacje, status cashbacku zmieni się natychmiast. Informacje o czasie przetwarzania danych zamieszczone są na stronie sklepu.
W Internecie znajduje się wiele zasobów, które mają swoje własne cechy charakterystyczne. Staramy się negocjować korzystne warunki dla naszych użytkowników i oferujemy gorący cashback. Tak, mamy minimalną kwotę wypłaty. Opłatę za przelew pokrywa nasz serwis.
Będzie nam miło jeśli zostaniesz z nami :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Spośród 37 zamówień, otrzymałem zwrot gotówki tylko za 13. Po potwierdzeniu tych 13 zamówień, zwrot gotówki otrzymałem natychmiast. Pozostałe zarządzenia nakazują czekać do grudnia-stycznia. Bardzo wątpię, że będę czekać, ponieważ minęło już kilka miesięcy odkąd otrzymałem przesyłkę. Spróbuję wypłacić to, co zostało zaksięgowane. Rozumiem, że to są sklepy i wasza usługa nie ma z tym nic wspólnego.
Dzień dobry
Tatiana, nie martw się :) Termin przyjmowania informacji od partnerów jeszcze nie upłynął. Datę rejestracji możesz sprawdzić na swoim koncie osobistym. Jeśli coś pójdzie nie tak, nasz dział obsługi klienta jest zawsze gotowy pomóc.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zabieram ci pieniądze, ponieważ jak tylko otrzymam należny zwrot gotówki i 5 € za zaproszenie znajomego, przejdę na inną, bardziej kompetentną platformę, która nie każe ci tracić więcej czasu na usprawiedliwianie się niż na otrzymany zwrot pieniędzy. Gdy są to niewielkie kwoty wydatków, nie masz problemu z ich wypłatą, ale w przypadku dużych... braterstwa zamkniętej pięści, cóż, istnieje podaż i popyt, a z mojego punktu widzenia miałem wystarczająco dużo cierpliwości i nawet wysyłając odpowiednie zrzuty ekranu, wymyślasz tylko historie, aby uniknąć płacenia, zatem jesteś sprzedawcą tytoniu, powodzenia, ponieważ w przypadku wprowadzającej w błąd reklamy już wiemy, co się dzieje...
Dzień dobry.
Jesteśmy również zainteresowani przyznaniem zwrotu gotówki. Jeżeli sklep otrzyma informacje od LetyShops jako źródła polecającego, przekazuje nam dane dotyczące zakupów. Jeżeli tak się nie stanie, prowizja, za którą naliczony jest cashback, nie zostanie pobrana. Mamy nadzieję, że rekomendacje udzielone przez doradcę podczas konsultacji okażą się pomocne przy składaniu przyszłych zamówień.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Oczekiwanie na zwrot gotówki trwa bardzo długo, w porównaniu do innych tego typu usług, pomimo że zamówienie zostało złożone w tym samym sklepie internetowym (dla porównania). A kwota wypłaty na telefon komórkowy u innych wynosi co najmniej 20 UAH, tutaj jest to 250. Więc nie polecam.
Dzień dobry
Na stronach sklepów publikujemy aktualne okresy realizacji zamówień i otrzymywania prowizji.
Widzimy, że robisz zakupy na AliExpress. Potwierdzenie odbioru towaru na stronie internetowej sklepu powinno przyspieszyć proces realizacji zamówienia.
Staramy się negocjować korzystne oferty dla naszych użytkowników, organizujemy promocje, oferujemy cashback na ostatnią chwilę :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops