Nie korzystam z Letyshops od dawna. Poznałem go dzięki promocjom z YouTube'ami i poczułem się zachęcony. Dziś dokonałem pierwszej wypłaty. Kilka euro za kilka zakupów, ale byłem bardzo zadowolony. Przelałem pieniądze na moje konto PayPal i już po 5 minutach miałem dostępne środki, które wykorzystałem do zakupu na Steamie. Po prostu działa!!
Cześć,
Dziękujemy bardzo za opinię! Pracujemy dla Ciebie ❤
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Oszuści! Zgubili moje duże zamówienia na łączną kwotę około 100 000 rubli. Kłamią i mówią, że nie mogą tego znaleźć. Za małe zamówienia płacą tylko grosze. Z zamówienia o wartości 53 000 rubli. Otrzymałem 437,50 rubli. Nie ma sensu się kłócić; celowo przegrywają zamówienia na duże kwoty, aby nie zapłacić. Nie polecam. Skorzystaj z innych sprawdzonych usług.
Dzień dobry
Usługa działa uczciwie. Zwrot gotówki jest naliczany automatycznie, jeśli sklep przesłał dane dotyczące zakupów. Jeżeli informacja nie zostanie wprowadzona do systemu, nie otrzymujemy również prowizji. AliExpress nie rozpatruje wniosków dotyczących konkretnych zamówień, dlatego nie możemy wysłać zapytania w celu ustalenia przyczyn braku naliczenia należności.
Zawsze staramy się pomóc użytkownikom w takich sytuacjach. Na podstawie złożonych wniosków firma przyznała premię.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Pierwszy zakup z wykorzystaniem rozszerzenia LetyShops przebiegł sprawnie i bez konieczności kontaktowania się z serwisem. Następnie dokonałem dwóch zakupów, które z przyczyn, których nie potrafili mi wyjaśnić (twierdzą, że były inne aplikacje blokujące rozszerzenie LetyShops, choć powiedziałem, że nie mam żadnego innego rozszerzenia w przeglądarce. Nie potrafią też powiedzieć, o które), nie zostały zrealizowane. Wypłacili mi 2 euro odszkodowania, ale ostatecznie straciłem ponad 7 euro. Właśnie dokonałem nowego zakupu, żeby dać aplikacji kolejną szansę. Zobaczymy, co się stanie.
Cześć!
Usługa jest również zainteresowana automatycznym wyświetlaniem zwrotu gotówki. Nie zawsze da się dokładnie ustalić przyczynę straty, dlatego menedżer opisuje możliwe czynniki. Rozszerzenia, które mogą mieć wpływ: blokada reklam, rozszerzenie innej usługi cashback, pomocnicy przy zakupach na AliExpress. Ponadto zwrot gotówki może się nie pojawić, jeśli użytkownik podczas realizacji transakcji przejdzie do innej zakładki (np. strony internetowej z kuponami) lub kliknie baner reklamowy.
Mamy nadzieję, że Twoje przyszłe zamówienia okażą się sukcesem.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Po odmowie zwrotu złożyłem reklamację i spotkałem się z bardzo miłą obsługą, dzięki której problem został szybko rozwiązany.
Dzień dobry!
Zawsze jesteśmy gotowi do pomocy.:)
Z poważaniem,
zespół LetyShops
Wcześniej obsługa była normalna, teraz cashback jest nie tylko minimalny, ale jest też naliczany w niezrozumiały sposób, specjalnie zrobiłem 11 zakupów na losowanie, więc przyznali 8 biletów, a reszta nie zostanie przyznana, ponieważ cashback przepadł, krótko mówiąc, osiągnęli dno i dalej toczą się
Dzień dobry
Przykro nam, że masz takie zdanie o usłudze.
Wysokość zwrotu gotówki jest regulowana przez sam sklep. Akceptujemy regulaminy partnerów i publikujemy je na stronie prowadzącej do sklepu, tak aby każdy użytkownik mógł zapoznać się z regulaminem przed dokonaniem zakupów.
Zgodnie z warunkami promocji, do zamówień były dołączane bilety, które wyświetlały się automatycznie.
Niestety, dodawanie biletów ręcznie nie jest technicznie możliwe . Chętnie pomożemy Ci odzyskać utracony cashback. W tym celu należy utworzyć wniosek na swoim koncie osobistym, w sekcji „Zamówienia i finanse”, wypełniając formularz (na mobilnej wersji serwisu lub z komputera).
Mamy świetną wiadomość. Losowanie nagród odbędzie się dzisiaj o godzinie 15:00 czasu moskiewskiego na naszym kanale YouTube .
Twoje 8 biletów bierze udział w losowaniu. Powodzenia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zamówiłem przez iHerb, 3 zamówienia pod rząd. Wszystkie skrytki zostały utracone. Pierwszego zobaczyłem albo nie zauważyli przejścia, drugi się zgubił i czekamy już 8 tygodni! 3 Znów nie widzieli tej zmiany! Platforma zsunęła się poniżej listwy przypodłogowej! Jeżeli nie współpracujesz ze sklepem, skreśl go z listy! I nie wprowadzaj ludzi w błąd. Obecnie istnieje wiele innych usług oferujących cashback.
Dzień dobry
Dokonanie transakcji przed dokonaniem zakupu jest jednym z głównych warunków naliczenia zwrotu gotówki.
Niestety, dwa zakupy w sklepie iHerb zostały dokonane bez przekazania nam środków, z tego powodu partnerzy nie przekazali nam nagrody, z której tworzony jest cashback.
Dziękujemy za złożenie wniosku o trzecie zamówienie. Sprawa jest w trakcie przetwarzania, śledź jej status. Szukamy zamówienia w systemie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zwrot gotówki w wysokości 81 270 rubli nie został zwrócony. Jak mogę szanować Leti Shops po czymś takim? Kolejna usługa z najniższej półki
Azamat, dzień dobry!
Nie otrzymaliśmy żadnych informacji ani prowizji od AliExpress w związku z Twoim zamówieniem. Sklep nie rozpatruje wniosków mających na celu ustalenie przyczyny utraty cashbacku, dlatego nie możemy skontaktować się z partnerami.
Rozumiemy, że jesteś zdenerwowany. Próbowaliśmy wesprzeć to bonusem od serwisu.
Wierzymy, że rekomendacje managera pomogą Państwu w dokonywaniu przyszłych zakupów.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
LetyShops znów osiągnął dno. Potrzeba im 8 tygodni, aby nawiązać kontakt ze sklepem.
Cześć!
Dima, nie otrzymaliśmy niczego w związku z Twoim zamówieniem. Skontaktowaliśmy się z naszymi partnerami, aby poznać przyczynę braku naliczenia prowizji i zwrócić ją.
Ponieważ nie współpracujemy bezpośrednio ze sklepem, ale za pośrednictwem specjalnego programu partnerskiego, nie jesteśmy w stanie przyspieszyć procesu rozpatrywania wniosku. Czekamy z Tobą. Pytanie nie pozostanie bez odpowiedzi :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zgadzam się z poprzednim komentarzem. W momencie zakupu za kwotę ponad 500 rubli. Zatem zwrot gotówki przepada. Wszystkie tanie pojawiły się od razu. Myślałem, że 11.11 będą problemy z liczbą zamówień. Zamówiłem je później i również zniknęły. A premie są na koszt firmy, ha-ha, czy 5,5% czy 1,5%, czy jest jakaś różnica? Musimy zejść z tej platformy.
Cześć, Walery!
Kwota zakupu nie ma wpływu na proces naliczania cashbacku w systemie. Przesyłanie informacji od partnerów odbywa się automatycznie po złożeniu zamówienia przez użytkownika. Jeśli tak się nie stanie, nie otrzymamy nic ze sklepu.
Na utratę zwrotu gotówki może mieć wpływ kilka czynników, w tym:
- rozszerzenia i programy antywirusowe zainstalowane w przeglądarce;
- odwiedzanie innych zakładek podczas realizacji zamówienia;
- nieprzestrzeganie regulaminu sklepu lub zasad składania zamówień z wykorzystaniem cashbacku;
- błąd w przesyłaniu informacji pomiędzy partnerami.
AliExpress nie rozpatruje wniosków o zaginione zamówienia, dlatego staramy się rozwiązać problem sami, przyznając bonus od firmy. Mamy nadzieję, że rekomendacje okażą się przydatne i zostaniecie z nami na dłużej :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops