Nie polecam, złożyłem zamówienie w Douglas za 550zł gdy był cashback 25%. Zrobiłem wszystko tak jak kazali, minął tydzień czasu, cashbacku nie ma, na moim koncie nawet się nie pokazało ze cokolwiek zamówiłem. Napisałem o zwrot, to mam teraz czekac na jakiekolwiek informacje 8 tygodni... Także nie polecam nikomu.
Dzień dobry!
W sprawie Państwa zamówienia nie otrzymaliśmy żadnych informacji ze sklepu i aby zrozumieć sytuację, wysłaliśmy do partnerów prośbę o wyszukanie cashbacku. Ponieważ nie współpracujemy bezpośrednio ze sklepami, więc rozpatrzywanie wniosków wymaga czasu. To trwa mniej więcej 8 tygodni. Czekamy z Państwem na odpowiedź, ponieważ również nic nie otrzymaliśmy. Jeśli pojawią się informacje od naszych partnerów, skontaktujemy się z Państwem.
Z poważaniem,
zespół LetyShops
Było lepiej przed (c)
- Aktywacja za pomocą aplikacji przeglądarkowej nie jest już możliwa, należy przejść na stronę internetową cashback
- Jeśli produkt na Aliexpress otworzy się w nowej karcie (a tak się zawsze dzieje), zwrot gotówki przepada
- Zamówienia ciągle się gubią, regularne pozostawianie próśb o przeszukanie jest męczące
Wygląda na to, że nadszedł czas, aby poszukać innej usługi(
Dzień dobry, Anton!
Nadal jesteśmy tymi samymi LetyShops :)
Jeśli chodzi o regulamin AliExpress, to w tym roku uległ on niewielkim zmianom. Sklep ograniczył działanie rozszerzenia na swojej stronie internetowej. Aby otrzymać zwrot gotówki, należy przejść na naszą stronę internetową/aplikację mobilną i dokonać zakupu w trakcie jednej sesji przeglądarki . Możesz również dodać produkt do „Mojej listy życzeń”, a po opuszczeniu naszego sklepu – do koszyka. Pozostałe rekomendacje znajdziesz pod tym linkiem .
Sytuacje utraty cashbacku również nas denerwują, ponieważ my również nic nie otrzymujemy od partnerów. Dzięki Twojej pomocy (złożenie wniosku o zwrot pieniędzy) będziemy w stanie zrozumieć przyczyny braku naliczenia środków i pomóc w uzyskaniu odszkodowania.
Zostań z nami :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zniszczyłem telefon w podróży i pomyślałem: „Czas kupić iPhone'a 11”, przeznaczenie. Wchodzę na strony internetowe Mvideo, Eldorado itd., ale jak się okazuje, nie ma tam żadnych akcji, ani jednej. To wstyd. Przypomniałem sobie o LetyShops, jest tam wyszukiwarka produktów, klikasz na miasto i voila, zwiększony cashback dzisiaj w Mvideo o 1500 rubli. Myślę, że przynajmniej tak. Specjalnie zrobiłem zrzut ekranu promocji, zamknąłem okna, wyłączyłem blokadę reklam, zainstalowałem aplikację LetyShops, kliknąłem link do LetyShops i cashback jest aktywny. Zamówione, zapłacone. Produkt jeszcze się nie pojawił, ale czekamy na niego. Minęły 2 dni i nic. Stworzyłem prośbę o wyszukiwanie, po kolejnych 2 dniach „W odpowiedzi sklep nie potwierdził. To nie potwierdziło wszystkich zrzutów ekranu, podałem numery zamówień. Powiedzieli, że z grzeczności zaksięgujemy na koncie 500 rubli. Nie polecam nikomu, to po prostu oszustwo, gdybym wiedział, wybrałbym inny sklep, a nie mvideo. Dałem się nabrać. A najważniejsze jest to, że zrzuty ekranu nie są potrzebne, i tak niczego nie udowodnisz, nawet jeśli nakręcisz proces zakupu.
Cześć, Siergiej!
Ty i ja znaleźliśmy się w tej samej sytuacji, ponieważ zostaliśmy bez nagrody, z której składa się cashback.
Inne źródło reklamowe otrzymało prowizję od Twojego zakupu. W odwołaniu kierownik opisał możliwe powody.
Chcieliśmy wesprzeć inicjatywę, więc częściowo zwróciliśmy część gotówki z naszego osobistego budżetu.
Liczymy na zrozumienie i że sytuacja taka się nie powtórzy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zwrot gotówki nie jest naliczany po raz drugi! Tym razem z kwotą 2000 dolarów! Płacą tylko za zamówienia warte grosze. TA STRONA TO KOMPLETNE OSZUSTWO! Zdecydowanie NIE POLECAM!
Dzień dobry
Andrzeju, naliczanie zwrotu gotówki nie zależy od kwoty zamówienia.
Czasami informacje o zamówieniach nie trafiają do naszego systemu, zawsze staramy się zrozumieć przyczynę straty i pomóc w sytuacji.
W wyniku kontroli odkryliśmy, że nagrodę za zakup otrzymało inne źródło reklamy, a my zostaliśmy bez prowizji. Szczegóły menadżer opisał w odwołaniu.
Rozumiemy, że liczyłeś na dobrą ofertę. Chcieliśmy wesprzeć, więc przyznaliśmy bonus.
Mamy nadzieję, że podobny incydent nie będzie miał już miejsca.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Fajna sprawa, problemy z cashbackiem rozwiązywane zawsze bez najmniejszych problemów. Ogólnie polecam, zawsze coś tam można zaoszczędzić.
Dzień dobry!
Dziękujemy, że jesteście z nami.:)
Z poważaniem,
zespół LetyShops
Okropna firma, gdy chodzi o kilka centów, które muszą zwrócić, jeśli się zgodzą, ale gdy jest ich więcej... moje doświadczenie jest takie, że kupiłem wycieczkę, lot i hotel w ostatniej chwili, a oni mówią mi, że zwrócą mi 20 euro najpóźniej w październiku, no cóż, zwrócili mi je teraz i powiedzieli, że to 5 euro i 34, mówią, że moja kategoria odpowiada 1%, a to kłamstwo, ponieważ lot i hotel to 3%, a to byłoby 16 euro. Nie polecam tej platformy w ogóle, niezależnie od tego, jak wielu influencerów reklamuje ją w mediach społecznościowych... Uważam, że jest to bardzo niepoważna firma.
Cześć, Naiara.
Przepraszamy za niedogodności.
Nadal czekamy na potwierdzenie Twojego zamówienia od naszych partnerów. Niestety, nadal nie mamy żadnych wieści. Nie martw się, jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące tej sprawy, nasz manager jest zawsze w kontakcie z Tobą. Nigdy nie pozostawiamy użytkowników bez rozwiązania i odpowiedzi.
Z niecierpliwością czekamy na kontakt z naszymi partnerami.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Świetna aplikacja, szybki kontakt z obsługą. Na zakupach świątecznych prezentów udało się zaoszczędzić prawie 50 zł. Dzięki!
Dzień dobry!
Dziękujemy za komentarz.
Mamy nadzieję, że przyjemnych zakupów będzie jeszcze więcej.:)
Z poważaniem,
zespół LetyShops
Kurde, za późno przeczytałem recenzje. Diabeł kazał mi złożyć zamówienie w tym Letyshopie. Zamówienie o wartości 40 tysięcy przepadło. Piszą, że przejścia nie widać, że to jakaś bzdura. Zaksięgowano 300 rubli. Dziękuję za tę kasę, której nie dostaniesz, dopóki nie osiągniesz 500. Generalnie ten Letyshop idzie do kosza. Będę współpracować z innym miejscem, gdzie nie będzie żadnych problemów.
Cześć!
Aleksiej, szkoda, że taka opinia o tej służbie powstała.
Czasami zamówienia giną, ale staramy się je odnaleźć. W przeciwnym wypadku zwrócimy Ci zwrot gotówki.
Sklep przeniósł nagrodę za Twoje zamówienie do innego źródła reklamowego, więc zwrot gotówki się nie pojawił.
Próbowaliśmy wesprzeć Cię premią, ponieważ rozumiemy, że liczyłeś na opłacalny zakup.
Mamy nadzieję na kontynuację naszej współpracy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
To było świetne miejsce do zarabiania prawdziwych pieniędzy od ostatnich 6 pieniędzy, zarobiłem 1250 rs od tego czasu. Zawsze będę polecał LetyShops
Cześć.
Dziękujemy za opinię. Życzymy przyjemnych zakupów w LetyShops! :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops