Po włączeniu wtyczki lub logowaniu przez Letyshops, tylko jeden raz został naliczony cashback, reszta musiałem zgłosić sam z dowodami zakupu. Nie wiem dlaczego ani wtyczka ani logowanie przez stronkę Letyshops nie działa??
Dzień dobry!
Niestety, sklepy nie przekazują nam konkretnych powodów utraty cashbacku dla konkretnego zamówienia. Na to mogą mieć wpływ różne czynniki, takie jak inne wtyczki w przeglądarce, warunki sklepu, algorytm dokonywania zakupów itp.
Widzimy, że stworzyliście już wnioski o wyszukiwanie zwrotu gotówki. Są one rozpatrywane przez partnerów. Jak tylko otrzymamy informacje, na pewno damy Państwu znać. Na razie można śledzić ich status na swoim koncie w wierszu zamówienia.
Z poważaniem,
zespół LetyShops
Bardzo dobre, ale wycofanie jest bardzo powolne.
Cześć.
Dziękujemy bardzo za ocenę!
Dokładamy wszelkich starań, aby wszystko było idealne. Mamy nadzieję, że w przyszłości otrzymamy od Ciebie najwyższą ocenę.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Kiedyś wystawiłem dobrą opinię, że pracujecie dobrze. Ale chłopaki, to nadal jest jakieś dno. Dlaczego ponad połowa zamówień po prostu nie jest uznawana i muszę ręcznie wprowadzać wszystkie dane, aby można było je wyszukać? Od ostatniego razu, gdy nastąpił wzrost cashbacku. Zawsze aktywuję cashback tuż przed zakupem, na stronie internetowej, wszystko zgodnie z Waszymi zasadami, jednocześnie sprawdzam czy rozszerzenie na pasku świeci się na zielono, wszystko jest ok. W efekcie, jak zwykle, cashback nie dotarł. No cóż, pomyślałem, OK, po raz 100500 wyślę to przez formularz. Wysłalam zapytanie, odpowiedź brzmiała, że zostało odrzucone, jeden sklep nie udziela informacji, a drugi twierdzi, że nie aktywowałam cashbacku. Czy ty sobie ze mnie żartujesz? Czy muszę nagrać dowód wideo, skoro wszystko aktywowałem? Jestem klientem tego serwisu od wielu lat, otrzymałem już status Gold, ale najwyraźniej nadszedł czas, aby poczekać, aż pozostałe 2700 rubli zostanie przelane i rozesłane, ponieważ jest to zwykłe oszustwo z waszej strony.
Dzień dobry
Igorze, nas również interesuje rejestrowanie zwrotu gotówki. Tylko w tym przypadku otrzymujemy wynagrodzenie od partnerów. Aby sklep ALiExpress mógł otrzymać informacje o nas jako źródle przejścia, konieczne jest dokonanie bezpośredniego przejścia poprzez kliknięcie przycisku „Przejdź do sklepu”. Rozszerzenie nie działa na stronie partnera. Informacje są dostępne na stronie sklepu. Ważne jest również, aby postępować zgodnie z algorytmem zakupowym (utwórz koszyk po przejściu na nowy model, nie używaj kodów promocyjnych, wyłącz rozszerzenia innych firm w przeglądarce).
Dane dotyczące przejść możesz sprawdzić w sekcji „Zamówienia i finanse” na swoim koncie. Widzimy, że na koncie jest przetwarzane inne żądanie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Na 5 cashbacków tylko 1 zaliczony. Zakupy robione w 3 różnych sklepach - od razu po przekierowaniu przez zakładkę. Nie polecam.
Dzień dobry!
Tak się zdarza, że cashback nie pojawia się automatycznie. Nie mamy na to wpływu, ponieważ w tym przypadku nie otrzymujemy nic od sklepu. Dlatego chcemy pomóc.
Widzimy, że stworzyli Państwo już wniosek o zwrot kosztów dla jednego zamówienia. Prosimy zrobić to samo dla reszty zamówień. Pomoże to w rozwiązaniu sytuacji.
Z poważaniem,
zespół LetyShops
Zwrot gotówki jest przyznawany wyłącznie za niewielkie zakupy. Warto kupić coś drogiego, a nie ma śladu po zwrocie gotówki. Zamówiłem jedno zamówienie na 22 tysiące i drugie na 5 tysięcy. Było ich nadal prawie 4 tysiące. Otrzymałem już dwa zamówienia, jedno jest w drodze, a cashback nazywał się Mitka. No cóż, stworzyłem aplikacje dla dwóch z trzech produktów, zobaczmy, co się stanie. I tak, aktywowałem cashback i sprawdziłem go jeszcze raz przed złożeniem zamówienia. Ikona była zielona, a cashback został aktywowany. Jednak w przypadku małych zamówień do 1000 rubli cashbacki są naliczane tylko w ten sposób. Generalnie jestem na razie bardzo rozczarowany, chociaż jestem klientem LetyShops już od kilku lat.
Dzień dobry
Anton, cieszymy się z tak długofalowej współpracy. Od 5 lat staramy się, aby Twoje zakupy online były opłacalne.
Kwota zamówienia nie ma wpływu na ustalenie zwrotu gotówki na koncie. Na utratę nagrody może mieć wpływ wiele czynników, dlatego ważne jest przestrzeganie zasad zakupów objętych zwrotem gotówki .
Ważne jest, abyśmy zrozumieli sytuację. Dziękujemy za poświęcenie czasu na złożenie wniosku o zwrot gotówki!
Aby śledzić jego status i wynik, rozwiń pole wniosku w swoim koncie osobistym , jak w przykładzie .
Wierzymy, że Twoje zdanie się zmieni :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wcześniej korzystałem tylko ze strony ***, ale niedawno odkryłem tę stronę w Internecie i jestem zadowolony z jej działania. Dziękuję, teraz skorzystam z tych dwóch stron.
Szybko, sprawnie dziękuję i polecam :)
Szybko działający serwis! Polecam
Dzień dobry!
Dziękujemy Państwu za docenienie! Cieszymy się, że są z nami :)
Pozdrawiam,
zespół LetyShops