Jeśli zwrot gotówki jest niski, zwracają Ci ją, ale gdy tylko przekroczy kwotę, która im nie odpowiada... zachowują się szalenie. Dokonałem zakupu w sklepie adidas, ale nie został on zarejestrowany. Jak już kilka razy mi się to zdarzyło, postanowiłem nagrać proces zakupu, abym mógł później pokazać, w którym momencie nastąpiła aktywacja cashbacku. Wysłałem sprawę do obsługi klienta, a ich jedyną odpowiedzią było to, że na filmie nie wyświetla się data i godzina... podczas gdy wyświetla się numer zamówienia i data jego otrzymania, więc jest to dość intuicyjne, tym bardziej, że wysłałem również zdjęcie faktury, na której widnieje ten sam numer zamówienia. UWAGA JEST STRASZNA.
Cześć, Sara.
Ubolewamy, że zaistniała taka sytuacja. Rozumiemy Twoje rozczarowanie, ponieważ liczyłeś na ten zwrot pieniędzy.
Niestety, według informacji, które mamy w naszym systemie, nie nastąpiło przejście z Twojego konta na stronę sklepu. W przyszłości prosimy wyłączyć wszystkie rozszerzenia oprócz LetyShops i nie korzystać z innych stron internetowych. Niektóre z nich mogą przejąć Twój zwrot i uniemożliwić aktywację zwrotu gotówki. Zalecamy, aby spróbować dokonać zakupów w ramach cashbacku w pustej przeglądarce, bez rozszerzeń lub otwartych kart innych witryn. Minimalizuje to ryzyko jego utraty. Inne wskazówki, jak zmniejszyć ryzyko strat, znajdziesz na stronie: https://letyshops.com/pl/zasady-zakupowe.
Mamy nadzieję, że przyszłe zakupy będą udane i że będą Państwo zadowoleni z zakupów u nas.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Usługa działa - cashback jest naliczany. Obsługa klienta pomaga i rozwiązuje problemy nawet w sprawach kontrowersyjnych, za co jesteśmy jej bardzo wdzięczni!
Dzień dobry
Dziękujemy, że jesteście z nami! :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Doskonała obsługa i menadżerowie. Natychmiast pomogli mi w mojej sytuacji.
Cześć!
Dziękujemy za wysoką ocenę!
Zawsze chętnie zajmiemy się naszymi użytkownikami :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Brak informacji zwrotnej, co w niektórych sytuacjach oznacza konieczność bezpośredniej komunikacji ze specjalistami. Nie zawsze jest możliwe krótkie wyjaśnienie sytuacji na piśmie. Zadaj pytanie i otrzymaj odpowiedź, tak jak robią to inne renomowane firmy. Uważam, że jest to lekceważące podejście do klientów i dlatego w najbliższej przyszłości zakończę współpracę, mimo że najwyraźniej im to nie przeszkadza. Nadal nie znalazłem numeru infolinii.
Albercie, dzień dobry!
Dziękujemy za opinię!
Brak infolinii w serwisie w żaden sposób nie wpływa na poziom szacunku, jakim darzymy naszych użytkowników. W przypadku jakichkolwiek pytań, kierownicy placówek opiekuńczych chętnie udzielą odpowiedzi w formularzu (dział „Pomoc”). Dzięki temu możemy skuteczniej rozwiązać sytuację, skontaktować się z naszymi partnerami i pomóc.
Zostań z nami.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Drogie zamówienia przepadają, piszą Przepraszamy, Cashback przepadł. Nie powinieneś im ufać
Dzień dobry
Andrzeju, nie otrzymaliśmy informacji i prowizji za Twój zakup. Premia została doliczona do salda. Kierownik udzielił również rekomendacji, które pomogą przy składaniu przyszłych zamówień.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dokonałem zakupu na stronie internetowej Letyshops i po kilku minutach od złożenia zamówienia otrzymałem zwrot pieniędzy. Rozmyślny.
Pozdrowienia!
Dziękujemy bardzo za podzielenie się z nami swoimi wrażeniami z zakupów.
Cieszymy się, że wybrałeś LetyShops na miejsce swoich zakupów. Mamy nadzieję, że zakupy z opcją cashback będą dla Państwa przyjemnością także w przyszłości. :)
Z wyrazami szacunku,
Zespół LetyShops
Drogie zamówienia zaczęły ginąć. Leti twierdzi, że nie mają z tym nic wspólnego, ale ja zawsze przed złożeniem drogiego zamówienia robię próbkę tańszego i zamówienie jest realizowane bez żadnych problemów.
Dzień dobry
Waleriju, kwota zamówienia nie ma wpływu na jego zaksięgowanie w systemie. Dane od partnerów otrzymujemy automatycznie.
Skontaktowaliśmy się z Tobą, aby pomóc Ci złożyć wniosek o zwrot gotówki na Twoje konto osobiste.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wcześniej cashback był naliczany błyskawicznie, korzystałem z niego chętnie. Jednak z jakiegoś powodu ostatnie zakupy nadal mają status potwierdzenia w sklepie. To wstyd. Jednak zakupy nie są warte 100-200 rubli. Myślę, że poczekam jeszcze trochę i w końcu będę musiał zmienić usługę.
Dzień dobry
Aleksandrze, sprawdziliśmy informacje o zakupach w Twoim koncie osobistym. Zamówienie nie osiągnęło jeszcze okresu oczekiwania na zaksięgowanie środków, więc nie ma się czym martwić :) Gdy tylko partnerzy przekażą prowizję, status cashbacku zmieni się na „Zaksięgowano”.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
wiele cashbacków się nie pojawiło. bardzo zła strona. nie polecam
Cześć.
Jesteśmy również zainteresowani śledzeniem cashback. Skontaktowaliśmy się z Tobą, aby to ustalić :)
Czekam na Twój list.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops