Całkowicie zgadzam się z Aleksandrem Popowem. U mnie dzieje się to samo. Dają mi zwrot gotówki tylko za drobne rzeczy i mówią, że to dlatego, że mam AdBlocka. Mam tę opcję wyłączoną na stronach, na których robię zakupy, więc to nie jest wymówka. Zdarza mi się, że nawet po złożeniu reklamacji zrobiłem zakupy za 86 euro i nic, nawet za 20 euro i nic, najwyżej dają mi 0,70 euro za te duże, nie warto się nimi dzielić. Dokładnie, wypłaciłem potwierdzoną kwotę w euro i w ciągu kilku minut pieniądze znalazły się na moim koncie PayPal.
Cześć, Quingue.
Bardzo nam przykro, że masz takie zdanie. Kwota zamówienia nie ma wpływu na zwrot gotówki. Jeśli z jakiegoś powodu zwrot gotówki nie pojawił się, możliwe, że sklep nie wysłał żadnego odszkodowania za Twoje zamówienie. Mamy nadzieję, że nasze wskazówki okażą się pomocne i że Twoje przyszłe zakupy z wykorzystaniem cashbacku będą udane.
Mamy nadzieję, że pobyt u nas przypadnie Państwu do gustu i że znów się nie zawiedziecie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Cześć... Cieszę się... Początek jest bardzo dobry... Tak trzymaj... Dziękuję...
Dzień dobry
Victor, cieszymy się, że jesteś z nami :) Życzymy udanych zakupów z cashbackiem.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Przez ostatnie 2 lata liczyłeś tylko część swoich zakupów i to tylko te najtańsze!!! najdroższe zakupy nie są "magicznie" zliczane, za KAŻDYM RAZEM trzeba składać wniosek, aby utracone zwroty gotówki mogły zostać odnalezione. Nie rozumiem opinii, które mówią: „Wszystkie „zagubione” zwroty gotówki są bardzo szybko odnajdywane i dopisywane do konta”. Najwyraźniej sami piszą i sugerują, że ja, mając mój złoty status, muszę poczekać na utracone zwroty gotówki przynajmniej przez JEDEN KWARTAŁ!!! >:( Jestem kompletnie rozczarowany tą usługą cashback. Nie ma potrzeby pisać do mnie w sprawie: „Na utratę cashbacku może mieć wpływ kilka czynników, w tym: - rozszerzenia i antywirusy zainstalowane w przeglądarce; - odwiedzanie innych zakładek podczas zakupów; - nieprzestrzeganie regulaminu sklepu lub zasad dokonywania zakupów w serwisie”. Wszystkie warunki są spełnione, ale z Twojej strony NIE! Co więcej, wielokrotnie ta cierpliwość się kończyła!!! Ludzie, korzystajcie z innej usługi, Letyshops zamienił się w firmę-krzaka!
Cześć, Aleksandrze!
Cieszymy się, że robisz zakupy w LetyShops od ponad 4 lat. Zawsze staraliśmy się wyjść naprzeciw Państwa oczekiwaniom i nie zawiedliśmy, gdy pojawiły się jakiekolwiek trudności.
Widzimy, że zwrot gotówki za zamówienia z AliExpress został utracony. Ponieważ sklep nie rozpatruje wniosków z powodu braku możliwości ich rozliczenia, możemy jedynie opisać możliwe czynniki mające wpływ na stratę. Większość wniosków jest przetwarzana znacznie szybciej. Po automatycznym sprawdzeniu danych przez system spróbujemy rozwiązać problem.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Bardzo fajna aplikacja przy której robiąc zakupy odkładają się pieniążki i po ich uznaniu można je wypłacić. Ja już wyplacilam swoje pierwsze 40 i je otrzymalam, więc polecam.
Dzień dobry!
Szczerze cieszymy się, że ma Pani wspaniałe doświadczenia z naszego serwisu.:)
Z poważaniem,
zespół LetyShops
Uważaj na tych panów, wymyślają problemy i zabierają ci zarobiony cashback. Możesz ich nawet obrazić, żeby zmusić ich do udzielenia odpowiedzi i wyjaśnienia, ale nigdy nie otrzymasz odpowiedzi. UNIKAĆ
Pozdrowienia!
Leży w naszym interesie, aby nasi użytkownicy otrzymywali zwrot pieniędzy i nadal korzystali z aplikacji, dobrze wypowiadając się o naszych usługach. Dlatego też byłoby sprzeczne z naszym interesem wymyślanie problemów w celu uzyskania oszczędności, które w dłuższej perspektywie przyniosłyby nam szkodę. Niestety, czasami pojawiają się problemy natury technicznej, związane z samą naturą każdej usługi cashback, której przypisanie jest delikatnym procesem.
Aby uzyskać więcej informacji na temat przyczyn utraty zwrotu gotówki, skontaktuj się z Biurem Obsługi Klienta .
Z wyrazami szacunku,
Zespół LetyShops
Niestety, musimy przyznać, że jakość usług jest z dnia na dzień coraz gorsza. Coraz częściej tracimy zwrot gotówki. Co więcej, im droższy produkt, tym częściej tracimy zwrot gotówki. Zamówiłem telefon za 10 000 rubli, bez zwrotu gotówki. Od razu zamówiłem do niego etui za 100 rubli. Zwrot gotówki nie przepadł, wręcz przeciwnie.
Dzień dobry
Oleg, serwis automatycznie otrzymuje informacje od partnerów, jeśli nie doszło do złamania regulaminu sklepu, a LetyShops został zarejestrowany w systemie jako źródło zakupu. Utrata cashbacku nie jest dla nas opłacalna, ponieważ nie otrzymujemy również prowizji od partnerów.
Widzimy, że złożyłeś już wniosek o zwrot gotówki. Proszę śledzić status na swoim koncie osobistym.
Mamy nadzieję, że w przypadku przyszłych zamówień wszystko będzie rejestrowane automatycznie i zmienisz zdanie. Pomogą Ci w tym również nasze rekomendacje oraz przestrzeganie regulaminu sklepu .
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Świetna robota!!! Wszystkie „zagubione” zwroty pieniędzy są bardzo szybko odnajdywane i przelewane na konto. Wypłata środków jest natychmiastowa! Dziękuję!!!
Cześć!
Dziękujemy, że jesteście z nami :) Cieszymy się na współpracę!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Okropny cashback od Leti Shop!!!! Unikajcie tej firmy!!!!!! Prawdziwe oszustwo!!!! Długo zastanawiałam się czy skorzystać z kuponu rabatowego Aliexpress czy z cashbacku Letyshop. Zamówiłem urządzenie warte 103 000 rubli. Kupon dawał 2000 rubli zniżki, ale postanowiłem dać mu zwrot gotówki. W rezultacie oszuści pobrali ode mnie 1940 rubli zwrotu gotówki za zakup o wartości 103 000 rubli!!!!!! To jest po prostu upokarzające!!!!! A ty dalej się reklamujesz!!!!!! UNIKAJCIE TYCH OSZUŚCI!!!!!!!!!!!!!! Nie zamawiajcie u nich, to po prostu oszuści! I nie patrz na ich odpowiedzi, na to jak się wymówki znajdują!!!!!!!!! OKROPNE, To była ostatnia kropla w morzu. Dla mnie ten sklep jest już zamknięty na zawsze, nigdy więcej nie skorzystam z tej usługi i nie radzę wam tego robić!!!!!!!!!!!
Dzień dobry
Aleksiej, w przypadku zamówień na AliExpress cashback jest naliczany według dwóch stawek - 1,5% (dla większości towarów) i 5% (dla niektórych towarów). Wszystkie warunki są dostępne na stronie przejściowej. Sklep nie udostępnia nam transkryptu.
Zwrot gotówki jest naliczany w wysokości 1,95%, uwzględniając wzrost statusu Lety-Gold. Menedżer podał bardziej szczegółowe informacje w odwołaniu.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
To moje pierwsze doświadczenie i już wypłaciłam pierwszą kwotę) Dziękuję! Moim zdaniem zakupy w LetyShops są przyjemne i opłacalne. Powodzenia!
Dzień dobry!
Dziękujemy za miły feedback!
Jesteśmy szczerze zadowoleni, że zakupy online przynoszą korzyści i profity :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jakość tej usługi jest z każdym razem coraz gorsza. Już czwarte zamówienie ze strony Shein, cashback nie został odnotowany, były też problemy ze stroną Chitai-Gorod, przejście na stronę nie zostało odnotowane. Jestem bardzo rozczarowany korzystaniem z tej usługi cashback
Cześć, Natalia!
Nie otrzymaliśmy żadnych informacji o Twoich zakupach w tym sklepie, ale nie wyciągaj pochopnych wniosków :) Jesteśmy również zainteresowani rozwiązaniem tego problemu. Skontaktowaliśmy się z naszymi partnerami, aby zwrócić im prowizję oraz ustalić przyczyny braku naliczenia cashbacku, tak aby podobna sytuacja się nie powtórzyła. Śledź status aplikacji.
Nie zapomnij przejść przez nasz serwis/aktywować rozszerzenie w przeglądarce, aby otrzymać cashback, czekając na zakończenie odliczania . Swoje przejścia możesz zawsze sprawdzić w sekcji „Zamówienia i finanse”, „Moje przejścia” .
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zamawiałem trzy razy przez aplikację Yakabu. A trzy razy nie ma zwrotu gotówki. Muszę wejść na stronę przez przeglądarkę, bo z poziomu aplikacji się nie da, zostawić prośbę, dane i zrzuty ekranu, które faktycznie kupiłem. I to się, cholera, zdarza za każdym razem! Szczerze mówiąc, to do bani!
Nadieżdo, dzień dobry!
Rozumiemy, że utworzenie wniosku zajmuje trochę czasu, ale w ten sposób możemy sprawdzić informacje i skontaktować się z partnerami w celu zwrotu prowizji. My również nie otrzymaliśmy danych o Państwa zamówieniach.
Na utratę zwrotu gotówki może mieć wpływ kilka czynników, w tym:
- rozszerzenia i programy antywirusowe zainstalowane w przeglądarce;
- odwiedzanie innych zakładek podczas realizacji zamówienia;
- nieprzestrzegania regulaminu sklepu lub zasad dokonywania zakupów w ramach serwisu .
Proszę śledzić status i wyniki rozpatrywania wniosków poprzez rozszerzenie pola na swoim koncie osobistym, jak w przykładzie . Czekamy z Tobą.
Pracujemy nad umożliwieniem tworzenia aplikacji z poziomu naszej aplikacji mobilnej. Bądźcie czujni, wkrótce więcej nowości :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops