Obsługa klienta działa świetnie! Znaleźliśmy skrytkę ze zgubionymi zamówieniami, a ponadto sprawdziliśmy stan skrzynki z innymi zamówieniami.
Tatiana, dzień dobry!
Zawsze chętnie się Tobą zajmiemy :) Dziękujemy za wysoką ocenę!
Udanych zakupów!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dzień dobry! Przyjaźnimy się od dawna. Wypłaciłem stosunkowo niewielką kwotę (~10 tys.), ale dziś mnie trochę rozczarowałeś. Nawet najróżniejsze niejasne myśli pojawiały się w mojej głowie. Otrzymuję powiadomienie, że na Aliexpress przez 3 godziny przyznawany jest cashback do 15%. Zamówię sobie kombinezon narciarski, bo spodziewam się dobrego zwrotu gotówki. Ale co widzę??? Nie ma dokładnej listy produktów kwalifikujących się do zwiększonego zwrotu gotówki. W efekcie otrzymałem 4,5% zwrotu gotówki za 3 z 4 pozycji. Czwarta pozycja jeszcze się nie pojawiła, chociaż Ali zawsze wyróżniał się szybkim wyświetleniem zwrotu gotówki. No cóż! Minus jedna gwiazdka. Dziękuję
Dzień dobry
Ismailu, cieszymy się, że robisz zakupy w LetyShops od 5 lat.
Tak, AliExpress nie udostępnia nam obecnie szczegółowych informacji na temat stawek zwrotu gotówki :( Procenty bazowe wynoszą 1,5 i 5.
Zostałeś nagrodzony potrójnym zwrotem gotówki. W przypadku czwartej pozycji dane możemy otrzymać w ciągu 7 dni (informacja została opublikowana na stronie sklepu). Jeżeli tak się nie stanie, prosimy o złożenie wniosku w swoim koncie osobistym, w zakładce „Zamówienia i finanse”.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Letyshops to fajna platforma. Świetni ludzie w obsłudze klienta, całkiem dobry cashback. Usługa się stara i to widać. + odbywają się tu również zawody. Polecam
Cześć!
Ivan, dziękuję! Próbujemy ;)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jestem bardzo zadowolona z LetyShops. Dużo dostępnych sklepów, dobre promocje, świetna wtyczka do przeglądarki, która zawsze podpowiada czy w danym sklepie, serwisie sprzedażowym jest cashback. Polecam
Pomogli mi znaleźć zwrot gotówki i pobrali opłatę za zamówienie, które konsultant sklepu ponownie wystawił. Szczególne podziękowania i wyrazy szacunku należą się Laurze – jest po prostu wspaniałą osobą. Uprzejmy, dobrze wychowany i konkretny. Bardzo zadowolony!
Dzień dobry!
Oleksandrze, dziękujemy, że byłeś z nami :) Cieszymy się, że mogliśmy dostarczyć Ci miłych emocji!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zdecydowanie najlepsza obsługa klienta w kraju w tej chwili. Yandex i inne duże firmy powinny uczyć się od LetyShops w kwestii podejścia do klientów. Te ostatnie są nadal zupełnie poza zasięgiem pozostałych.
Dzień dobry
Aleksandrze, dziękujemy za tak miłe słowa :) Staramy się.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zostawiłem tu wcześniej recenzję, ale gdzieś zniknęła. Jestem całkowicie rozczarowany obsługą. 11.11 dokonał kilku zakupów na kwotę prawie 60 tys., zrobił wszystko zgodnie z instrukcją, ale cashback nadal się nie pojawił. Niestety, to nie pierwszy raz. Żałuję, że nie skorzystałem z alternatywnej usługi...
Dzień dobry
Igorze, gdy otrzymamy wiadomość o problemie, natychmiast kontaktujemy się z użytkownikiem, aby uzyskać pomoc. Sprawdź e-mail powiązany z Twoim kontem.
Jeśli zwrot gotówki nie pojawi się na Twoim koncie osobistym, oznacza to, że nie otrzymaliśmy informacji o zamówieniu. Powodem może być naruszenie algorytmu zakupu lub błąd w transmisji danych. Aby rozwiązać ten problem, zalecamy złożenie wniosku za pośrednictwem konta osobistego. Mamy nadzieję na dalszą współpracę :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Bardzo szybka obsługa i miła obsługa, jakiej nie spotkasz już w wielu miejscach. Jeśli chodzi o cashback, było lepiej... I z tego, co tu widzę, to nie jest tylko mój problem, bo myślałem o tym już od jakiegoś czasu... Część/wiele cashbacków nie jest liczonych i kończymy na stracie... Muszę tracić czas na składanie wniosków, ale i tak nie otrzymuję ich wszystkich. Niestety, miała wszystko, co potrzebne, by stać się bardzo dobrą platformą. Ale coraz więcej zakupów nie jest tu wliczanych.
Cześć Miguel!
Dziękujemy, że jesteście z nami. Niestety, zdarzają się sytuacje, gdy z jakiegoś powodu cashback zostaje utracony, ale nigdy nie pozostawiamy naszych użytkowników bez odpowiedzi i pomocy. Proszę utworzyć nowe żądanie zwrotu utraconego cashbacku za pośrednictwem konta osobistego. Jeżeli masz jakiekolwiek pytania, napisz do nas, chętnie pomożemy.
Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dziękuję serwisowi LetyShops za znalezienie mojego cashbacku. To nie jest pierwsza pomoc od tego serwisu! I z kimkolwiek rozmawiałem, wszyscy panowie byli uprzejmi i kompetentni, a nawet wypłacali rekompensatę za utratę cashbacku z własnych środków. Dlatego jestem bardzo wdzięczny zespołowi LetyShops!!! Nigdy mnie nie oszukano, ale sklepy Eldorado i Mvideo podają fałszywe informacje o cashbacku, bo nigdy nie otrzymałem cashbacku od tych sklepów, a dostawa do chaty była darmowa. Szczęśliwego Nowego Roku życzy zespół LetyShops! I nie chorujcie!!! Pozdrawiam serdecznie, Nikolay
Dzień dobry
Nikolay, dziękuję za Twoją opinię. Zawsze staramy się zrozumieć powody utraty cashbacku i pomóc :)
Tobie również szczęśliwego Nowego Roku!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops