Złożyłem wniosek o wypłatę środków na kartę internetową Privatbank. Zanim zdążyłem napić się kawy, pieniądze były już na karcie. Jestem w szoku, i to przyjemnym szoku :-). Fajnie by było, gdyby można było płacić za zakupy cashbackiem, a nie tylko go wypłacać. Miłe jest też to, że letyshops przyznaje cashback za zakupy na IHerb, który regularnie przepada, jakby sam z siebie.
Dzień dobry
Dziękuję, Olgo! Staramy się pracować szybko. Szanujemy naszych użytkowników i ich czas.
Jeżeli nadarzy się taka okazja (możliwość zapłaty za towar z wykorzystaniem zgromadzonego cashbacku), na pewno Cię o tym poinformujemy. Śledź newslettery ;)
Zawsze chętnie pomożemy zrozumieć przyczyny utraty cashbacku, kontaktując się z naszymi partnerami. Próbowaliśmy wesprzeć Cię bonusem od serwisu za Twoje zakupy. Wierzymy, że rekomendacje kierownika w apelacji okażą się przydatne i sytuacja nie będzie się powtarzać.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie działa. Za każdym razem, gdy zamawiam coś na Zalando, nie otrzymuję zwrotu pieniędzy, mimo że zawsze zamawiam przez stronę internetową lety... A gdy chcę wysłać fakturę jako załącznik, działa to tylko na moim laptopie. Na telefonie komórkowym też już nie działa... To naprawdę bałagan...
Cześć,
Przykro nam, że Twoje doświadczenie z LetyShops było negatywne :(
Nie otrzymaliśmy żadnych informacji o zamówieniach od partnerów, ale postaramy się ustalić przyczynę.
Widzimy, że utworzyłeś już kilka żądań, które są w trakcie realizacji. Jak tylko otrzymamy odpowiedź ze sklepu, skontaktujemy się z Tobą :)
PS Możesz dodać fakturę za pośrednictwem przeglądarki mobilnej, aby nie musieć korzystać z laptopa.
Z wyrazami szacunku
LetyShops
Dzięki temu zakupy stają się przyjemnością. Dzięki zwrotowi gotówki jest taniej. Szybka wypłata i niski limit wypłaty.
Niestety, dokonałem zakupu za pomocą rozszerzenia Chrome i wygląda na to, że mój zwrot gotówki nie powiódł się. Następnie spróbowałem dokonać płatności za pośrednictwem aplikacji, w ten sposób nie powinienem mieć żadnych problemów, ale nawet w tym przypadku cashback nie został przyznany. Musiałem złożyć wniosek o oba zwroty gotówki, ale musiałem czekać miesiące, zanim zrozumiałem, czy zrobiłem wszystko, co trzeba, aby je otrzymać. Szczerze mówiąc, korzystałem już wcześniej z innych usług i nigdy nie miałem takich problemów. Nie wiem, czy spróbuję jeszcze raz skorzystać z Lety, bo boję się, że stracę zwrot gotówki za wszystkie zakupy, które robię...
CZEŚĆ!
Zakupy z cashbackiem to dość skomplikowany proces, wszystkie warunki muszą być spełnione w 100%.
Podczas zakupów z wykorzystaniem naszego rozszerzenia upewnij się, że wszystkie rozszerzenia innych firm (oprócz naszego) są wyłączone, a produkty do koszyka możesz dodawać dopiero po aktywacji zwrotu. Wszelkie sponsorowane linki do produktów mogą również skutkować utratą zwrotu gotówki. Zapoznaj się z naszymi wskazówkami , które pomogą Ci nie stracić zwrotu gotówki za zakupy. Nie wahaj się również napisać do Działu Obsługi Klienta, abyśmy mogli zrozumieć powód, dla którego zwrot gotówki nie został przyznany i temu zapobiec.
Z wyrazami szacunku,
Zespół LetyShops
Korzystałam wcześniej z innego systemu cashback, ale Lety to już wyższa półka :) Nie ma problemów z naliczaniem cashbacku, a jak już coś się nie naliczy, to wystarczy złożyć prosty wniosek, który szybko jest rozpatrywany. Za to wielki plus, bo to duża zaleta. Polecam komu mogę, super serwis :)
Dzień dobry!
Szczerze cieszymy się, że możemy pomóc Państwu oszczędzać razem z nami. Mamy nadzieję, że w przyszłości będzie jeszcze więcej przyjemnych emocji. :)
Z poważaniem,
zespół LetyShops
No cóż, jak dotąd wszystko jest w porządku. Robiłem małe zakupy i zostały one zaksięgowane na moim koncie, a na koniec mogłem wypłacić pieniądze na moje konto PayPal bez żadnych problemów. Będę nadal korzystał z tej usługi i polecał ją innym. Zobaczymy, czy ktoś skorzysta z mojego polecenia ;)
Bezproblemowy serwis, dzięki któremu można odzyskiwać kasę. Dzięki Lety!
Dzień dobry!
Dziękujemy za miłe słowa.:)
Z poważaniem,
zespół LetyShops
Do tej pory dokonałem 4 zakupów za pośrednictwem tej usługi i nie miałem żadnych problemów, z wyjątkiem ostatniego zakupu na AliExpress, w przypadku którego nie otrzymałem żadnego powiadomienia o tym, czy otrzymałem jakieś bonusy. Poza tym na pozostałych łamach wszystko poszło dobrze, choć z niewielkim opóźnieniem, ale nie wydarzyło się nic, o czym nie informowano wcześniej.
Cześć, Lucia.
Cieszymy się, że zakupy u nas przypadły Ci do gustu ❤
Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące cashbacku, możesz zawsze skontaktować się z naszym działem obsługi klienta poprzez sekcję Pomoc na swoim koncie lub pisząc na adres support@letyshops.com. Jesteśmy w kontakcie ;)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Chciałbym podziękować troskliwej Daszy Kirjanowej za szczerą pomoc w rozwiązaniu problemu wypłaty (nie ma innego sposobu, żeby to nazwać, otrzymanie zwrotu gotówki z bonprix to całe poszukiwanie) zwrotu gotówki ze sklepu bonprix. A także za wyjątkową adekwatność i poczucie humoru. Dopóki w Letyshops będą pracować ludzie tacy jak Dasza, serwis będzie miał wszelkie warunki, aby utrzymać swój poziom. Trzeba cenić takich specjalistów, bo są oni twarzą usługi. Daszę Daszy jako profesjonalistce daję 5 gwiazdek. Niestety nie wszyscy operatorzy mają podobny poziom. Jeśli chodzi o cashback od BonPrix - to jedyny raz, kiedy otrzymałem go samodzielnie, bez kontaktowania się z serwisem. I jakkolwiek bym nie próbował obliczyć kwoty - zarówno bez VAT-u, jak i od kwoty z uwzględnieniem rabatu - to i tak nie zgadzało się to z kwotą naliczoną.
Dzień dobry
Irina, dziękujemy za miłe słowa :) Przekazaliśmy naszą wdzięczność menadżerce Daszy.
Skontaktowaliśmy się z Tobą drogą mailową, aby ustalić kwotę zamówienia.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie ma powodu, aby tańczyć z tamburynem w okolicach LetyShops. Łatwiej jest wejść i kupić, niż myśleć o zysku choćby groszowym. Rozszerzenie wymaga zbędnych manipulacji przejściami, które zakłócają i odwracają uwagę od głównego tematu. Kiedyś z tego korzystałem, ale teraz wyłączyłem, bo już tego nie potrzebuję. Przyszedłem tylko podzielić się swoimi wrażeniami. Wypłaciłem raz niewielką kwotę, która skumulowała się na ponad 100500+ zamówieniach. Nie byłoby szkoda dać tyle samo tym mało inteligentnym braciom. Zauważono, że rozszerzenie obciąża procesor przeglądarki. Co więcej, po prostu wdeptał go w ziemię, aż do 99%. Może coś się zmieniło, ale cały ten pomysł z cashbackiem zdecydowanie nie działa w naszym przypadku. :)
Dzień dobry
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.
Misją naszego serwisu jest umożliwienie Państwu czerpania korzyści z zakupów online. Tak, aby partnerzy mogli otrzymać informacje o źródle przejścia, a następnie wypłacić prowizję, należy albo aktywować rozszerzenie, albo dokonać przejścia z naszej strony, korzystając z przycisku „Przejdź do sklepu”.
Staramy się negocjować korzystne warunki dla naszych użytkowników, podwyższamy stawki kilkakrotnie w okresie trwania cashbacku i organizujemy promocje. Mamy nadzieję, że zostaniesz z nami. Przed nami jeszcze wiele ciekawych rzeczy ;)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
KUPIŁEM TELEWIZOR. NIE TANIE. ZWROT GOTÓWKI NIE ZOSTAŁ ZWRÓCONY (ODRZUCONY). Nie było problemów z tanimi zakupami. ROZWÓD !!!
Dzień dobry!
Artem, zwrot gotówki został odrzucony na podstawie informacji od partnerów. Poinformowano nas, że zakup nie został zarejestrowany przez naszą usługę. Najprawdopodobniej podczas składania zamówienia nastąpiło przekierowanie na inną stronę, z innego zasobu reklamowego lub w przeglądarce było aktywne rozszerzenie innej firmy (na przykład AdBlock), co miało wpływ na zbieranie danych.
Odmówiono nam wypłaty prowizji. W takim przypadku możemy wesprzeć Cię premią od firmy.
Mamy nadzieję, że przyszłe zakupy okażą się udane.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops