Świetna obsługa, korzystam i polecam.
Chciałbym wyrazić swoją wdzięczność zespołowi Letyshop za ciężką pracę i robienie wszystkiego, co możliwe w dobie utraconych zwrotów gotówki! W moich przypadkach wszystko zawsze kończyło się pozytywnie. Dziękuję!
Cześć!
Elena, dziękuję za Twoje cudowne słowa!
Świetnie, że jesteś częścią naszej wielkiej rodziny Lety <3
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Świetnie, już otrzymałem pieniądze. Zajęło to trochę ponad 50 dni, bo to zależy od sklepu... Dziękuję bardzo.
Dzień dobry!
Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług i korzyści, jakie daje robienie zakupów online. :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Doskonała obsługa! Dziękuję za szybkie rozwiązanie problemu. Będę nadal korzystał z Waszych usług, fajnie, że możecie zaoszczędzić trochę pieniędzy :) Życzę Waszemu zespołowi powodzenia!
Dzień dobry, Julio!
Nasz dział obsługi klienta jest zawsze gotowy pomóc :)
Dziękujemy bardzo za wspaniałe słowa i wysoką ocenę!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dzięki zespołowi LetyShops, jeśli pojawią się jakieś rozczarowania, natychmiast je naprawiacie. Mimo że te pieniądze to tylko grosze, to i tak jest miło, kwota ta powoli się kumuluje, można by rzec, znikąd. Z Wami już od kilku lat, zdrowia i pomyślności!!!
Dzień dobry
Nikolay, dziękuję za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią na temat usługi :)
Cieszymy się, że możemy Państwu pomóc.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wszystko poprawnie, bardzo szybka pomoc! Dziękuje i pozdrawiam. Oczywiście dalej będę korzystał z caschbacków LetyShops.
Dzięki chłopaki! Szczerze, dziękuję! Skontaktowałem się z nimi dwukrotnie w sprawie utraconego zwrotu gotówki i za każdym razem mi pomogli! Napiszę dla tych, którzy nie wierzą w ten *system* - nic nie tracisz, wręcz przeciwnie, odzyskujesz swój *grosz*. A jeśli weźmiesz pod uwagę, że Leti pomaga Ci odzyskać nawet utracony cashback, to jest to podwójnie przyjemne. (Wcześniej zamawiałam przez Leti tylko drogie rzeczy, teraz każda *drobna rzecz* idzie przez Leti). I jeszcze jedna, nie mniej ważna kwestia - pracownicy Leti zawsze pomogą Ci rozwiązać każdą sytuację! Odpowiedzi na pytania pojawiają się szybko. Wszystko jasne! Dziękuję jeszcze raz!
Dzień dobry
Dziękuję Denis za tak miłe słowa :) Rozgrzewają moją duszę.
Zawsze sprawia nam przyjemność opieka nad naszymi użytkownikami.
Cieszymy się, że jesteś z nami!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wypłata pieniędzy w siedem minut o piątej rano to potężne rozwiązanie. Przez cały okres korzystania z serwisu zwróciłem około 2 tysięcy rubli z zakupów na Ali, jestem więcej niż zadowolony.
Dzień dobry
Błyskawiczna wypłata? To zdecydowanie dla nas :D
Cieszymy się z tak długotrwałej przyjaźni! Jeszcze więcej świetnych ofert przed Tobą.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Cześć! Obsługa jest znakomita! Szacunek dla twórców! To nie pierwszy raz, kiedy przesyłam pieniądze na numer telefonu. Wszystko działa jak w zegarku! Zdrowia i pomyślności dla wszystkich!!!
Cześć!
Świetnie! :)
Dziękujemy za zakupy u nas od 3 lat!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Obsługa klienta działa bardzo sprawnie. Wystąpił problem, skontaktowałem się z nimi i go rozwiązali.
Cześć!
Władimirze, dziękujemy za wysoką ocenę!
Zawsze chętnie się Tobą zajmiemy :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops