Najlepsza usługa cashback, obsługa klienta jest wyjątkowo dobra, zawsze pomagają szybko i skutecznie! Jesteście super!!!
WSZYSTKO BARDZO DOBRE. GDY NIE WIDZIAŁAM ZAKUPU DOKONANEGO PRZEZ STRONĘ A SHOP FARMACIA, NAPISAŁAM I MÓJ SUPER ODPOWIEDZIAŁ VLADA, KTÓRY Z NIESKOŃCZONĄ UPRZEJMOŚCIĄ I KOMPETENCJĄ SPRAWDZIŁ SYTUACJĘ I ROZWIĄZAŁ WSZYSTKO. MAM JUŻ KREDYT NA SWOIM KONCIE BIEŻĄCYM. JESTEM SZCZĘŚLIWY, ŻE POZNAŁEM POWAŻNĄ I NIEZAWODNĄ OSOBĘ I STRONĘ. DZIĘKUJĘ
CZEŚĆ!
Dziękujemy bardzo za Twoją opinię!
Cieszymy się, że zakupy u nas są dla Ciebie tak przyjemnym doświadczeniem. Mamy nadzieję, że nigdy więcej nie będziesz mieć problemów ze swoimi zakupami. A jeśli nagle będziesz mieć pytania, będziesz wiedział, gdzie zwrócić się o pomoc. ;)
Z wyrazami szacunku,
Zespół LetyShops
Chciałbym bardzo podziękować Darii za pomoc. Miałem mały problem z odrzuconym cashbackiem i otrzymałem od niej najlepsze wsparcie i pomoc. Wielkie podziękowania dla zespołu LetyShops!
Cześć, dzień dobry!
Chętnie pomożemy! Masz pytania? Możesz na nas liczyć! <3
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Cashback na Aliexpress 1% Inne serwisy dają ok. 4% Nigdy nie zwracałem uwagi, bo myślałem, że mam 5% i pewnie przeszedłem na 6,5%, okazuje się, że na próżno :)))) Przeszedłem na inny serwis cashback
Dzień dobry!
Aleksandrze, przykro nam, że podjąłeś taką decyzję :(
Obecnie podstawowe stawki cashbacku za zamówienia na AliExpress wynoszą 1 i 5%. Staramy się negocjować specjalne oferty dla użytkowników i często oferujemy również zwrot gotówki. Zostań z nami. Przed nami jeszcze wiele ciekawych rzeczy!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Cześć! Podziękowania dla Działu Obsługi Klienta, a szczególnie dla Natalii, za ciężką pracę przez pół roku w poszukiwaniu cashbacku =D I minus dla karmy Ormatka za ignorowanie wspaniałej obsługi letyshops. Dziękuję! Położę się na moim nieco wygodniejszym materacu.
Dzień dobry
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią. Wyrazy wdzięczności przekazano Natalii.
Ciesz się pobytem na nieco tańszym materacu :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wielkie podziękowania dla Leny Alekseychuk za szybką pomoc w znalezieniu cashbacku, przyjazne podejście i wsparcie!
Dzień dobry
Evgeniya, dziękuję za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią. Lena otrzymała słowa wdzięczności :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Cześć! Dziękujemy Działowi Wsparcia za szybkie odnalezienie zgubionego przedmiotu! Świetnie! Dziękuję bardzo jeszcze raz! Bądź zdrowy! Powodzenia!
Dzień dobry
Dziękujemy za opinię :) Zawsze jesteśmy gotowi pomóc.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Menedżer Anya Abdulhak zadała kilka pytań odnośnie mojego zamówienia i po bardzo krótkim czasie otrzymałem zwrot gotówki. Cuda! Dziękuję za uwagę i szybką odpowiedź. Elena
Cóż mogę powiedzieć, dobra robota... Wsparcie jest na najwyższym poziomie, wszystko działa tak jak powinno. Wczoraj przeklinałem, a dziś obudziłem się z cashbackiem i szczęściem. One działają jak jaskółki! Szczególne podziękowania należą się Natalii ze wsparcia, Mamie, która mnie wspierała, oraz firmie Mail Group Company, która jeszcze nie przejęła tej usługi. Chciałbym szczególnie podziękować Monice Bellucci, Gadget, Denzelowi Washingtonowi i Angeli Davis. Dziękuję wam wszystkim! Chodźmy na herbatę!
Dzień dobry
Dziękuję za miłe słowa.
Cieszymy się, że mogliśmy wnieść odrobinę radości do Twojego życia. Składamy najserdeczniejsze życzenia Mamie z okazji urodzin! :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops