Korzystałem z tej usługi, często podróżuję i wydała mi się ona atrakcyjna, ponieważ miała Booking na swojej liście. Ale zdałem sobie sprawę, że to oszustwo, bo część oferowanych przez nich promocji jest nieuczciwa. Nie zwracają pieniędzy i po prostu przedstawiają wymówki, że recenzują produkt z partnerem (marką). Kilka miesięcy temu kupiłem pralkę w sklepie Aurrerá. Sklep LetyShops uruchomił promocję zwrotu %, którą wysyłali mi wyłącznie w formie wiadomości e-mail, nie zwracając mi obiecanej kwoty. Postanowiłem wycofać to, co zgromadziłem, bo prawda jest taka, że to bardzo złe doświadczenie. Nie polecam ze względu na brak powagi w umowach.
Cześć.
Rozumiemy Państwa niezadowolenie i ubolewamy z powodu zaistnienia takiej sytuacji. My ze swojej strony staramy się ułatwiać naszym użytkownikom uzyskanie zwrotu pieniędzy. Niestety, nie zawsze mamy możliwość odzyskania utraconych środków na naszym koncie. Jeśli z jakiegokolwiek powodu nie otrzymasz zwrotu gotówki za zamówienia złożone u nas, tracimy także należne nam odszkodowanie.
Wysłaliśmy zapytanie do partnerów i nadal czekamy na odpowiedź. Gdy tylko pojawią się jakieś nowe informacje, nasz manager natychmiast Cię poinformuje. Mamy nadzieję, że będziemy mogli zwrócić Ci pełną kwotę zwrotu gotówki.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Spełniłem wszystkie warunki opisane na stronie, usunąłem wszystkie rozszerzenia, kliknąłem link do sklepu, dodałem z ulubionych do koszyka, zapłaciłem, zastosowałem kody promocyjne, ale okazały się one nieważne. Wynik „0” zwrotu gotówki! Ta usługa jest zepsuta! Oszuści!
Dzień dobry
Vadim, widzimy, że cashback za zamówienie w kwocie 22 743 z dnia 16.02. pojawił się na Twoim koncie osobistym ze statusem „Oczekujące”.
Nie zalecamy korzystania z kodów promocyjnych na stronie płatności. Skontaktowaliśmy się z Tobą również drogą mailową w celu wyjaśnienia informacji.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zespół LETY naprawdę DBA o swoich klientów. Nie rozumiałem warunków zwrotu gotówki (Yandex anulował dostawę jednego z artykułów z zamówienia, przez co zamówienie nie osiągnęło uzgodnionej kwoty, później wysłali wymagany produkt, ale pod innym numerem zamówienia). W odpowiedzi najpierw zwrócili mi gotówkę, a następnie pomogli rozwiązać sytuację. PS. nie przyjęli zwrotu gotówki....
Dzień dobry
Dziękujemy za opinię. Zawsze staramy się rozwiązać problem użytkownika :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Był problem z kartą, na którą został przelany cashback. Nie zdążyłem nawet zapytać, jak rozwiązać problem, a pieniądze już dotarły. O, oby wszystko działo się tak szybko i wspaniale dla każdego!
Dzień dobry
Dziękuję! Próbujemy :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wypłata środków następuje niemal natychmiast. Zbieranie gotówki zajęło mi zbyt dużo czasu, ponieważ stała się ona bardzo mała.
Dzień dobry
Dziękuję Wiaczesławie za najwyższą ocenę!
Śledź nasze newslettery i powiadomienia. Często oferujemy zwrot gotówki na ostatnią chwilę, dzięki czemu możesz uzyskać maksymalne korzyści z zakupów online korzystając z naszej usługi :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie jestem klientem LetyShops od dawna, więc czasami przez własną nieuwagę tracę zwroty gotówki. Jestem bardzo zadowolony, że managerowie reagują bardzo szybko, pomagają zrozumieć dlaczego coś nie działa i naprawdę pomagają w przyznaniu zwrotu gotówki (w moim przypadku w formie bonusu)
Dzień dobry
Miło, że doceniłeś troskę naszych managerów :) Życzymy udanych zakupów w LetyShops.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wszystko przebiegło sprawnie i bardzo rzetelnie, po 4 godzinach otrzymałem przelew na konto. Optymalny
Wszystko jest szybkie i wszystko działa!!!
Podoba mi się sposób działania aplikacji. Pomaga także w odzyskaniu utraconych zwrotów gotówki. Ale wadą jest to, że na zwiększenie zwrotu gotówki przewidziano bardzo mało czasu. Po prostu pojawiło się i zniknęło w ciągu kilku godzin. Chcesz złożyć zamówienie, wchodzisz, a tu po prostu nie ma produktu.
Cześć, Lena!
Dziękujemy za opinię!
Zwrot gotówki w formie gorącej gotówki jest ważny przez ograniczony czas (zwykle 3 godziny). Warunki i czas trwania promocji opisane są przy jej aktywacji. Można je również zobaczyć w sekcji „Kody Letycyjne” na swoim koncie osobistym po ich zastosowaniu.
Liczba świetnych ofert jest ograniczona, dlatego ważne jest, aby nie przegapić maksymalnego zwrotu gotówki. :)
Jeszcze wiele ciekawych rzeczy przed nami. ;)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops