Musisz bardzo uważnie przeczytać warunki, aby uniknąć błędów. Zespół techniczny jest fantastyczny! Jak dotąd bardzo dobre doświadczenie.
Cześć, Tatiana.
Cieszymy się, że zakupy u nas przypadły Ci do gustu ❤
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Po uzbieraniu wymaganej kwoty, zwrot gotówki został przelany na moje konto w dniu złożenia wniosku. To jest bardzo miłe. To już druga usługa cashback, z której korzystam. W przypadku pierwszej dane o zakupach były tracone, a pieniądze na wypłatę nie sumowały się. LetyShops szybko odpowiada na pytania i podejmuje działania w przypadku utraty informacji o zakupie, na moją korzyść. Jak dotąd jestem zadowolony z tej usługi. Dziękuję bardzo!
Dzień dobry
Dziękujemy za miłe słowa na temat usługi :) Robimy dla Was wszystko, co w naszej mocy!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
W 2020 roku usługa całkowicie przestała działać. W tym sensie, że zarówno aplikacja mobilna, jak i rozszerzenie przeglądarki na komputery stacjonarne po prostu przestały działać w 2 z 3 sklepów. Przez cały 2020 rok oraz ostatnie dwa miesiące kupowałem w sklepach AliExpress, Fanatical, Eneba oraz w Foxtrot. Spośród 15 zakupów, cashback został automatycznie naliczony tylko za 4 zakupy, w tym jeden w sklepie Foxtrot. Pozostałych 11 zakupów musiałem dodać ręcznie do mojego konta. Tylko w jednym przypadku odmówili wypłaty zwrotu gotówki, we wszystkich pozostałych, co zadziwiające, moje przejście na stronę internetową sklepu nastąpiło w magiczny sposób, a zwrot gotówki został potwierdzony. Wyprzedzę dział wsparcia – tak, zastosowałem się do wszystkich waszych „zaleceń”. Zwłaszcza, gdy dokonujesz zakupów za pośrednictwem urządzenia mobilnego. zastosowania - po prostu nie da się ich „nie przestrzegać”. Dlatego też składam serdeczne pozdrowienia osobom odpowiedzialnym za aplikację i rozszerzenie przeglądarki. Na wszelki wypadek zawsze nagrywałem, w jaki sposób dokonywałem zakupów (choć usuwałem nagranie po tym, jak zwrot gotówki został naliczony).
Cześć, Władysławie!
Dziękujemy za utworzenie wniosków o zwrot gotówki i dołączenie niezbędnych zrzutów ekranu. Dzięki temu mogliśmy składać zapytania do partnerów i otrzymywać nagrody za zamówienia w Fanatical. Prawdopodobnie wystąpił błąd w transmisji danych.
Sklep AliExpress nie przyjmuje reklamacji z tytułu utraconego zwrotu gotówki. Zwrot gotówki został wypłacony z budżetu firmy. Chcielibyśmy zauważyć, że algorytm prawidłowego naliczania zwrotu gotówki w AliExpress uległ niewielkiej zmianie: produkt należy dodać po kliknięciu linku na naszej stronie internetowej. Inne ważne rekomendacje znajdziesz na stronie sklepu .
Menedżerowie usług opiekuńczych są zawsze gotowi do analizy sytuacji za pośrednictwem wideokonferencji. Chcemy również, aby informacje trafiały do systemu automatycznie. Napisz jeśli masz jakieś pytania.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wszystko super, wypłacanie pieniędzy stało się szybsze, jedynym dużym minusem jest wypłacanie środków od 500 rubli.
Bardzo miłe wrażenie z obsługi! Dziękuję, to była przyjemność współpracować z Tobą :)
Cześć!
Dziękuję! Podobnie :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Cześć. Uwielbiam LetyShops. Super, super szybka wypłata środków. Bardzo dziękuję
Cześć!
Dziękujemy, że nas wybrałaś, Maria ❤
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Po półtora roku korzystania z tej aplikacji, dziś udało mi się wypłacić pierwsze środki. Poszło szybko i sprawnie. A drobne niedogodności, jakie zdarzały mi się przy niektórych zakupach, były zawsze rozwiązywane bardzo życzliwie i zadowalająco.
Cześć,
Dziękujemy bardzo za skorzystanie z naszych usług! ❤
Zawsze jesteśmy gotowi pomóc Państwu w razie jakichkolwiek pytań.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Bardzo dobra komunikacja, miałam problem i bardzo szybko dostalam wiadomośc zwrotną i wszystko zostało pozytywnie załatwione :)
Dzień dobry!
Zawsze chętnie pomożemy. :)
Z poważaniem,
zespół LetyShops
Cool Letyshops wpadł na pomysł, aby zwiększyć cashback kilkukrotnie, zachęcając klientów do dokonywania zakupów. Dzisiaj cashback do 15% na Aliexpress. Kupiłem garnitur za 2700, a otrzymałem tylko 120 rubli zwrotu gotówki. Nie zwrócili nawet 5%, ha-ha, i tak jest zawsze... Do tej pory nie zwrócili tego, co obiecali. I znam odpowiedź od obsługi klienta – mówią, że sprzedawca tak to ustawił. To naprawdę doprowadza mnie do szału... Ciągle daję się nabrać na te przynęty. Ale naprawdę lubię LetyShops, poza tym nie mam żadnych zastrzeżeń, gratulacje!!!
Dzień dobry
Galina, AliExpress ma dwie stawki cashbacku: 1,5% (od głównej części katalogu) i 5% od niektórych przedmiotów. Nie mamy podziału produktów według kategorii. Na Twoje saldo został naliczony potrójny cashback w wysokości 4,5%.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops