Cześć. Potwierdzenie zwrotu gotówki i jego zaksięgowanie na koncie Ali trwa bardzo długo. Powstaje opinia, że jest to kolejne oszustwo. Byłem jednak mile zaskoczony, że wypłata pieniędzy z LetyShops zajęła zaledwie kilka minut. Polecę znajomym
Przy zamówieniu z Flipkart pojawił się problem z cash back. Nie było żadnych powiadomień dotyczących cash back. Więc zarejestrowałem skargę ze wszystkimi niezbędnymi szczegółami dotyczącymi zamówienia. Letyshops udzielił informacji dotyczących problemu za pośrednictwem poczty e-mail i przyznał natychmiastowy cash back. Jestem zadowolony z tej aplikacji. Procent cash back nie jest tak wysoki. Ale coś jest lepsze niż nic.
Cześć!
Dziękujemy za opinię :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dziękujemy za Twoją pracę! Dziewczyny, wesołych nadchodzących świąt!
Cześć!
Aleksandrze, dziękuję Ci bardzo!
Bardzo ładne :)
Miło Cię mieć z nami!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Czekam na potwierdzenie pół roku!!!! Od Ali i ani dnia wcześniej (konkretna kolejność). Zamówiłem odkurzacz w listopadzie i otrzymałem go na początku grudnia. W styczniu napisałem do supportu, więc support czeka ze mną na cashback... w lutym napisałem do supportu, to samo, czeka ze mną... I nic więcej...
Dzień dobry
Vladislav, w apelacji rzeczywiście kontrolujemy sytuację.
Partnerzy potrzebują czasu na przetworzenie danych. Po otrzymaniu prowizji status zwrotu gotówki zmienia się na „Przyznany”.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Podobała mi się ta usługa! Pierwszy raz wypłacałam pieniądze na kartę, nie spodziewałam się takiej szybkości wypłaty - w ciągu kilku minut! W przypadku problemów, menedżerowie pomagali szybko znaleźć rozwiązanie. Dziękujemy zespołowi LetyShops za wspaniałą pracę, życzliwość i skuteczność!
Dzień dobry
Liliya, bardzo nam miło, że doceniłaś pracę serwisu :) Życzymy Ci udanych zakupów z cashbackiem.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dzień dobry. Szczerze mówiąc, lubię robić zakupy w LetyShops, chociaż cashback nie zawsze pojawia się automatycznie w sekcji „Zamówienia i finanse”. Zdarza się, że podczas sprawdzania zamówień i przyznanych zwrotów gotówki pojawiają się pytania i dopiero wtedy składam wnioski. LetyShops szybko odpowiada na pytania i podejmuje działania w przypadku utraty informacji o zakupie, na moją korzyść. Przez cały czas zakupów uzbierałem już 9950 rubli cashbacku, a gdy już go uzbierałem, od razu i bez problemu wypłaciłem go na kartę. Pozostało tylko 50 rubli do uzyskania statusu Lety-Gold. Wielkie DZIĘKUJĘ i ŻYCZĘ POWODZENIA całemu zespołowi LetyShops.
Dzień dobry
Dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi wrażeniami z zakupów, Alexey!
Jesteśmy dumni, że udało nam się już osiągnąć ten poziom :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Świetna praca zespołu wsparcia technicznego LetyShops - szybko rozwiązują wszelkie pojawiające się problemy i są bardzo przyjaźnie nastawieni do komunikacji, co jest miłe.
Dzień dobry
Dziękuję za odpowiedź! Bardzo miło!
Cenimy naszą przyjaźń :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Bardzo szybka wypłata, dziękuję
Bardzo szybka wypłata środków na telefon komórkowy - kilka minut. Dziękuję bardzo!
Dzień dobry
Proszę bardzo ❤
Dziękujemy, że jesteście z nami!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops