Pieniądze są wypłacane na kartę Privat bez żadnych problemów. Bardzo dobra obsługa. Zdecydowanie polecam!!!
Dzień dobry!
Dziękujemy za zaufanie i rekomendacje :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Korzystam ze sklepu Let's Shop od ponad roku. Jestem bardzo zadowolony ze wszystkich zwrotów pieniędzy, które otrzymuję. Zyskowne i wygodne. Nie ma potrzeby biegania po sklepach i aptekach w poszukiwaniu tego, czego potrzebujesz.
Dzień dobry
Dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami ze współpracy.
Zgoda. Zakupy online są bardzo wygodne, a z LetyShops są jeszcze bardziej opłacalne :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
dziękuję całemu zespołowi za możliwość zwrotu części pieniędzy, wszystko działa dziękuję LetyShops za kod, który mi udostępniliście na pierwszy rok
Dzień dobry
Alex, cieszymy się, że jesteśmy przyjaciółmi :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zwroty się naliczają a jak jakiś problem to zawsze można liczyć na pomoc z pozytywnym skutkiem. Wypłata mega szybka. Kontakt sprawny, bardzo miły i przede wszystkim pomocny! Polecam!
Dzień dobry!
Zawsze jesteśmy gotowi do pomocy.:)
Z poważaniem,
zespół LetyShops
Dziękuję bardzo! Pieniądze na moją kartę otrzymałem w ciągu 3 dni!))
Dzień dobry
Lariso, dziękujemy, że jesteś z nami! Życzymy udanych zakupów w LetyShops! :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Praktycznie każdy zakup z Allegro trzeba ręcznie zgłaszać. Co prawda są one akceptowane ale zabiera to czas użytkownika. Korzystam z wtyczki
Dzień dobry!
Chcielibyśmy zwrócić Państwa uwagę, że nawet przy automatycznym pojawieniu się zamówienia na koncie naliczenie cashbacku nie jest natychmiastowe, a przez maksymalny okres oczekiwania. Najważniejsze jest to, że środki są zaksięgowane na Państwa saldzie.:)
Z poważaniem,
zespół LetyShops