Ogólnie rzecz biorąc jestem zadowolony. Ale! System bardzo często nie bierze automatycznie pod uwagę pozycji z paragonu, za które powinien zostać naliczony cashback. Trzeba wtedy napisać do działu wsparcia i poprosić o sprawdzenie paragonu i naliczenie cashbacku. I już dwa razy z nieznanych przyczyn wstrzymali mi naliczanie zwrotu gotówki z paragonów, rzekomo dlatego, że nie stosowałam się do zasad, a przecież wszystkie zasady były przestrzegane! Albo systemowi nie podoba się to, że często kupuję towary z cashbackiem...
Dzień dobry
Oksana, system odnotował i zidentyfikował niektóre zakupy jako dokonane z naruszeniem zasad programu cashback na podstawie paragonu. Mógł wystąpić błąd. Menedżer wyjaśnia już informacje z partnerami. Liczymy na zrozumienie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Doskonała obsługa! Dzisiaj mija dokładnie rok odkąd jestem z Wami! W tym czasie wypłaciłem nieco ponad tysiąc rubli! Świetnie się bawiliśmy! Niech Twoja przyszłość będzie pełna pomyślności! Polecam każdemu! Super!!!
Dzień dobry
Cieszymy się z pierwszej rocznicy naszej wspólnej przyjaźni z Wami :) Życzymy udanych zakupów w LetyShops!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Świetna obsługa, pieniądze z cashbacków naprawdę przychodzą. Jedynym minusem jest to, że zwroty gotówki czasami przepadają, a pieniądze czekają na wypłatę przez długi czas. Poza tym wszystko super, polecam.
Dzień dobry
W każdej sytuacji staramy się zrozumieć problem użytkownika i rozwiązać go z maksymalną korzyścią dla niego :)
Jeśli masz jakieś pytania, zawsze możesz napisać do naszego działu obsługi klienta. Jesteśmy w kontakcie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Od dłuższego czasu robię zakupy w Letyshops i moim zdaniem to najlepsza usługa cashback, wypłaca pieniądze, wysoki % cashbacku. Obsługa klienta jest dobra!
Dzień dobry
Dziękuję, Zhenya, za wysoką ocenę. Pracujemy dla Ciebie :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dobra usługa cashback. Sklepów jest wiele, a sam cashback jest przekazywany szybko. Do wad można zaliczyć długi czas przetwarzania naliczeń.
Dzień dobry
Rinat, rozumiemy Twoją chęć jak najszybszego zobaczenia zwrotu gotówki na Twoim saldzie :) Każdy sklep partnerski ma własne terminy przetwarzania danych, które publikujemy na stronie przejścia.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Podoba mi się ta usługa. Tak, czasami cashback nie działa lub jest odrzucany. Ale zawsze starają się pomóc i rozwiązać problemy za pomocą rekompensaty; są bardzo przyjaznymi menadżerami.
Dzień dobry
Dziękujemy za docenienie pracy obsługi klienta :) Staramy się być najlepsi dla naszych użytkowników.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops