Doskonała obsługa. Dziękuję, skorzystam z Państwa usług w przyszłości. Byłem zadowolony
Rzeczywiście, pracowali błyskawicznie, wypłata środków po złożeniu wniosku trwała około 10 minut. Zdecydowanie będę polecać LetyShop znajomym. Dziękuję!
Dzień dobry
Dziękuję! To jest bezcenne!
Nie zapomnij o programie poleceń . ;)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wszystko super i bardzo szybko. Dobrze zrobiony. Dziękuję.
Ogromne podziękowania należą się Romie Rokitskiy za szybką, życzliwą i hojną pomoc w rozwiązaniu kilku moich pytań dotyczących trudności z przyznawaniem zwrotu gotówki... Mając bogate dwustronne (i bardzo różne) doświadczenie w komunikacji z managerami i klientami (sam pracowałem w różnych projektach internetowych), mogę zauważyć, że nie często spotyka się tak życzliwego i pozytywnie nastawionego managera w komunikacji ze zwykłymi klientami (w tej roli teraz występowałem)!!!
Dzień dobry
Dziękujemy za tak wspaniałą recenzję! Bardzo ładne :)
Przekazano Romanowi słowa wdzięczności.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jestem zachwycona obsługą!!! Nigdy czegoś takiego nie miałem. To była moja wina, przelałem pieniądze na zły numer telefonu, zwrócono mi całą kwotę, bez mojej prośby. Przelali pieniądze w ciągu 10 minut, ale napisałem za późno, żeby zmienić prośbę o wypłatę pieniędzy. Teraz trochę wstydzę się swojego błędu. Popracujemy nad tym. Dziękuję!
Po złożeniu wniosku o wypłatę środków (telefonicznie), pieniądze dotarły w ciągu 10 minut, bardzo szybko, dziękuję.
Składam komputer. Zamówiłem procesor od Ali, otrzymałem zwrot gotówki, wypłaciłem pieniądze, a pieniądze dotarły w ciągu pół godziny. W dzisiejszych czasach każdy grosz jest ważny.) Dziękuję bardzo za Państwa usługę, do końca wątpiłam, że pieniądze do mnie wrócą.)))
Dzień dobry
Świetnie, że udało Ci się zaoszczędzić pieniądze!
Gratuluję świetnego i przydatnego zakupu ;)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dobra platforma. Już kilkakrotnie wypłacałem środki na kartę. Szybko i bez %. Aplikacja jest lekka, a komfort użytkowania przyzwoity. Dobrze zrobiony!
Cześć, Elena!
Dziękujemy za miłe słowa :) Staramy się.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dzień dobry. Dziękuję za aplikację. Oczywiście, zdarzają się pewne niedogodności, ale obsługa klienta służy pomocą, za co należą się im szczególne podziękowania.
Cashback wynosi już 198 UAH, z niczego, tylko dlatego, że aktywuję letyshop.
To naprawdę bardzo dobra platforma. Od czasu do czasu mam problemy z moim cashbackiem, ale dział pomocy technicznej i zespół wsparcia starają się rozwiązać ten problem i ułatwić mi życie. Kiedy miałem z tym problem, rozwiązywali go szybko. Jeśli chodzi o wypłacanie środków, jest to bardzo szybkie i sprawne. Myślę, że to zależy od czasu i liczby żądań. Jednak poprosiłem o wypłatę i tego samego dnia pieniądze znalazły się na moim koncie PayPal. Planuję nadal korzystać z tej usługi :)
Cześć, Laura.
Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoimi doświadczeniami z korzystania z naszych usług. To bardzo miłe z Twojej strony ❤
Jeżeli mają Państwo jakiekolwiek pytania, prosimy o kontakt; Zawsze chętnie pomożemy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops