Bardzo szybko. Pieniądze pojawiły się na moim koncie PayPal w mniej niż godzinę.
Dziękujemy pracownikom LetyShops za pomoc w przypadku odmowy! Szczerze mówiąc, kiedy zamieściłem opinię o odmowie wypłaty zwrotu gotówki, nie miałem już nadziei na jego otrzymanie! Ale odpowiedzieli mi, zaoferowali pomoc i naprawdę mi pomogli! Sprawiłeś mi wielką radość! Wszystko odbywa się bardzo szybko! Dziękuję bardzo jeszcze raz!
Dzień dobry
Zawsze sprawia nam przyjemność opiekowanie się naszymi użytkownikami :)
Wierzymy, Irina, że zalecenia kierownika pomogą w składaniu kolejnych zamówień i sytuacja taka nie będzie się powtarzać.
Dziękujemy, że jesteście z nami!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wielkie podziękowania dla Mariny Domasenko za troskę i pomoc w sprawie utraconego cashbacku! Odpowiedzi nadeszły szybko, a już tydzień później napisała i pomogła w wypełnieniu wniosku. Bardzo przyjemnie się z takimi pracownikami komunikuje) 5 punktów nie tyle za obsługę (jest sporo usterek), co za tak responsywnych pracowników wsparcia)
Dzień dobry
Tatiana, dziękuję!
Doceniamy każdego kierownika działu obsługi klienta :) Przekazaliśmy te słowa Marinie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Chciałbym podziękować Lenie Alekseychuk z obsługi klienta. Miałem problem, napisałem do działu wsparcia, Elena Alekseychuk kontaktowała się ze mną osobiście przez tydzień, informując mnie o postępach w rozwiązywaniu problemu. Ostatecznie Elena bardzo mi pomogła i rozwiązała mój problem. Dziękujemy bardzo za Waszą pracę, potrzebujemy więcej odpowiedzialnych pracowników takich jak Wy.
Cześć, Nikolay!
Dziękuję za odpowiedź i maksymalną ocenę ⭐
Lena otrzymała słowa wdzięczności :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Obsługa klienta jest świetna. Podchodzą do rozwiązania problemu w sposób bardzo humanitarny! :) Super, naprawdę dobra robota! <3
Dzień dobry
Dziękujemy bardzo za docenienie opieki naszych managerów :)
Życzymy Państwu owocnych zakupów!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Fatalna obsługa, regularnie nie przyznają zwrotu gotówki za drobne zakupy. W promocji serwisu Ozon.ru, w której trzeba było wydać określoną kwotę, aby otrzymać cashback, jeden ze zeskanowanych paragonów po prostu nie został zaakceptowany, zbyli to stwierdzeniem „nie znaleziono paragonu”. I to pomimo faktu, że podczas śledztwa przedstawiono oryginał rachunku z samej strony internetowej Ozon.ru (wcześniej zeskanowanego). Najwyraźniej Ozon.ru celowo cudownie nie znajduje własnych paragonów, gdy jest to dla niego opłacalne (a LetyShops je pokrywa). Próby rozwiązania problemu za pośrednictwem tzw. „służby ochrony” nie przyniosły żadnych rezultatów – otrzymywano jedynie oficjalne odpowiedzi. Gorąco polecam.
Dzień dobry
Szkoda, że taka opinia powstała na temat tej usługi.
Sprawdzenie zostało przetworzone i otrzymało status „Nie znaleziono”. Partnerzy nie mogą uzyskać listy towarów z bazy danych urzędu skarbowego, uwzględnić ich w promocji i otrzymać zwrotu gotówki. Jeśli chcesz, możesz to sprawdzić samodzielnie, prosząc na stronie internetowej FTS o podanie składu zakupów na paragonie.
Nie możemy przyznać zwrotu gotówki, ponieważ nie otrzymaliśmy nagrody od naszych partnerów, na podstawie której został on utworzony.
Z poważaniem,
Zespół LetyS
Szkoda, że projekt LETISHOP, który tak dobrze się zaczynał, tak szybko zaczął się staczać do banalnego "sharaga", oszukując i łudząc ludzkie nadzieje... Przestrzegając WSZYSTKICH Państwa zaleceń i wymagań, w pełni przestrzegając stałych instrukcji, które, według operatorów, pozwalają rozwiązać wszystkie problemy podczas zakupu. Znów natknąłem się na tę samą „wymówkę”, że nie chcę dotrzymać obietnic... Z 12 zamówień ze stycznia, OSIEM zostało odrzuconych, a za pozostałe 4 (wliczając to, które celowo wydałem na jedną z codziennych ofert ze zwiększonym cashbackiem) naliczono nie więcej niż 1,6%... BARDZO ROZCZAROWANY... A sądząc po ostatnich dyskusjach wśród znajomych, muszę poszukać ALTERNATYWY DLA TEJ USŁUGI!
Dzień dobry
Siergieju, przeanalizowaliśmy sytuację. Na koncie osobistym wnioski o zwrot utraconych środków za zamówienia w AliExpress zostały odrzucone. Sklep nie rozpatruje próśb o ustalenie przyczyny braku naliczenia należności. W przeszłości już kilkukrotnie wypłacaliśmy premię za takie zakupy, nie możemy jednak robić tego na stałe.
Ważne jest dla nas również to, aby wszystkie zamówienia były rejestrowane automatycznie i aby byli Państwo zadowoleni z obsługi, dlatego staramy się uwzględnić w zapytaniu jak najwięcej rekomendacji.
Mamy nadzieję na kontynuację naszej współpracy. Udostępniliśmy również unikalny kod Lety, dzięki któremu Twoje zakupy staną się bardziej opłacalne.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zwrot gotówki nie przysługuje w przypadku dużych zakupów. Zwrot gotówki następuje za tanie zamówienia. Piszą, że zamówienie nie zostało zrealizowane zgodnie z algorytmem. To jest oszustwo
Dzień dobry
Kwota zakupu nie ma wpływu na wyświetlanie zwrotu gotówki. Gdy tylko otrzymamy dane ze sklepu, automatycznie pojawią się one na Twoim koncie osobistym. W odwołaniu kierownik spisał możliwe powody, które mogły mieć wpływ na rejestrowanie danych. Ponieważ AliExpress nie bierze pod uwagę wniosków o utracone zamówienia, nie zawsze jest możliwe wskazanie konkretnego czynnika, który miał wpływ na naliczenie należności.
Widzimy, że zwrot pieniędzy został zaksięgowany przez managera :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wielkie podziękowania dla LetyShops za obsługę, wszystko jest super. Zwrot gotówki został wypłacony w ciągu 10 minut na kartę, którą wpisałem po raz pierwszy. Świetnie, ale niektóre usługi sprawdzają również kartę, a to zajmuje bardzo dużo czasu. Ogólnie rzecz biorąc, dobra robota. Dziękujemy za Państwa usługi. Z poważaniem, Twój kochany klient.
Dzień dobry
Dziękujemy za opinię :) Cieszymy się, że jesteś z nami.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops