Świetna obsługa, miałem szczęście, że go spotkałem
CZEŚĆ!
Dziękujemy za wybranie sklepu LetyShops do zakupów. :)
Używam od dłuższego czasu, świetna obsługa. Podwójna korzyść: zniżki na stronach internetowych + cashback.
Dzień dobry
Dziękuję, Sergeyu, za wysoką ocenę! Cieszymy się, że jesteś z nami :)
Jestem niezwykle zadowolona z serwisu, już wielokrotnie wypłacałam cashback, dodatkowo w sytuacji kiedy mój casback się zagubił mogłam liczyć na szybką i rzetelna pomoc :)
Dzień dobry!
Dziękujemy Państwu za docenienie! Cieszymy się, że są z nami! :)
Program lojalnościowy jest bardzo słaby, chociaż czasami oferują promocje warte swojej ceny, a w efekcie końcowym oszczędzasz pieniądze, które w przeciwnym razie mógłbyś stracić. To dobra usługa, ale program lojalnościowy powinien zostać znacznie udoskonalony, aby zachęcić większą liczbę użytkowników do korzystania z serwisu.
Cześć, Miguel.
Dziękuję bardzo za podzielenie się swoimi doświadczeniami z korzystania z LetyShops ❤
Weźmiemy pod uwagę Twoje sugestie.
Wypłaciłem pieniądze w 5 minut. Już zaksięgowano na karcie. Dziękuję. Usługa jest luksusowa i wygodna.
Wszystko mi się podobało: wyszukiwanie zagubionych zwrotów gotówki, prezentów i szybkie wypłacanie środków bez dodatkowych opłat. prowizje. Super. Radzę każdemu z niego korzystać i zarabiać na zakupach.
Dziękuję bardzo! Otrzymany zwrot gotówki
LetyShops to najlepsza usługa cashback dostępna obecnie w Federacji Rosyjskiej. Po pierwsze, każdego dnia pojawiają się gorące oferty pozwalające na zwiększenie cashbacku. Średnio jest to 20%, ale zdarzają się też oferty z cashbackiem sięgającym nawet 50%!! I to jest przyzwoita pomoc przy zakupie. Po drugie, lojalność wobec firmy. I to można by nawet umieścić na pierwszym miejscu. I dlatego przestałem składać zamówienia za pośrednictwem innych serwisów. Jeśli Twoje zamówienie zaginie, zawsze możesz złożyć wniosek o rozpatrzenie wniosku i otrzymanie zwrotu gotówki. Aby to zrobić, wystarczy wykonać kilka zrzutów ekranu z potwierdzeniem płatności i otrzymania zamówienia. Inne serwisy idą tak daleko, że zmuszają cię do robienia zdjęć wszystkich zakupów, dołączania wszystkich paragonów, a nawet zrzutów ekranu, a na końcu może się okazać, że nic z tego nie wyjdzie. A wszystko to odbywa się w trakcie długiego i żmudnego dialogu ze wsparciem. Z Letyshop wszystko jest szybkie i łatwe! A nawet jeśli z jakiegoś powodu sklep nie potwierdził zwrotu gotówki, letyshop zawsze wypłaci rekompensatę pocieszenia =) Generalnie, wygodna i niezawodna usługa. Dziękuję bardzo za Twoją pracę!
Dzień dobry
Dziękuję bardzo za miłe słowa :)
Tak szczere opinie jasno pokazują, że nie wszystko poszło na marne... że musimy starać się jeszcze bardziej dla naszych użytkowników.
Dziękujemy, że jesteś z nami!