Wszystko było bardzo jasne i szybkie, dziękuję.
Dzień dobry
Zawsze jesteś mile widziany, Siergieju!
Dziękujemy, że jesteście z nami :)
dobra obsługa, niespodziewanie
Świetna obsługa, szczerze mówiąc, nawet się tego nie spodziewałem. Myślałem, że to kolejny przekręt. Jak się jednak okazało, byłem w błędzie. Wniosek jest natychmiastowy. Wszystko szybko, przejrzyście, bez opóźnień. Generalnie tylko pozytywne emocje. Zawsze będę korzystać z waszych usług. Dziękuję bardzo! Zdecydowanie polecam usługi Letyshops!!!
Dzień dobry
Marina, dziękuję za miłe słowa.
Staramy się dla naszych użytkowników i bardzo nas cieszą takie komentarze :)
Świetna obsługa, korzystam z niej już od kilku lat, wszystkie wypłaty są realizowane na czas i bez opóźnień! Tylko pozytywne emocje, bardzo dziękuję za Wasze wsparcie! Zdecydowanie polecam usługi Letyshops!!!
Dzień dobry
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią :) Cieszymy się, że mogliśmy służyć pomocą!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dzień dobry. Dziękuję bardzo. Wszystko super i bardzo szybko. Życzę powodzenia.
Dzień dobry
Michaił, dziękuję! Tobie również wszystkiego najlepszego! :)
Spełniono warunki otrzymania karty SIM Tinkoff, ostateczny termin naliczenia zwrotu gotówki wynosi 1001,73 rubli. powinno już być zrobione 24 kwietnia 2021. Wczoraj, 06.10.21, serwis LetyShops odrzucił mój cashback i zaksięgował tylko 500 rubli ze swoich środków jako bonus. Mój znajomy również spodziewał się zwrotu gotówki z LetyShops, tak jak ja, za karty SIM Tinkoff, ale wczoraj z własnych środków przelano mu 1000 rubli, a ja z jakiegoś powodu dostałem tylko 500 rubli. Jakimi kryteriami się kierujesz, oceniając, komu dać więcej? Przecież spełniliśmy warunki w ten sam sposób i on także miał 1001,73 rubli zwrotu gotówki oczekującego na otrzymanie karty SIM Tinkoff. Nie jest to pierwszy raz kiedy korzystam z usług, zawsze byłem zadowolony, ale jakoś obsługa się pogorszyła i nie zadowala klientów(((
Dzień dobry
Przez 3 lata naszej przyjaźni staraliśmy się nie zawieść, a zwrot gotówki został pomyślnie dodany do salda.
Nie jesteśmy mniej zdenerwowani tą sytuacją niż Ty, bo nam odmówiono wypłaty nagrody, z której naliczany jest cashback. Menedżer odpowiedział bardziej szczegółowo w żądaniu nr 2441100 (sekcja „Pomoc”).
Odszkodowanie jest obliczane automatycznie na podstawie statusu użytkownika. My ze swojej strony staraliśmy się wesprzeć to bonusem. Wcześniej zwrot gotówki był naliczany z budżetu firmy, ale nie zawsze jest to możliwe.
Wrażenie jest dobre, wypłata środków szybka, obsługa klienta działa świetnie. Dziękuję za Twoją pracę, nadal będę Twoim przyjacielem... :)
Dzień dobry, Eleno :)
Cieszymy się z naszej przyjaźni. Dziękujemy, że jesteście z nami już 5 lat!
Za drugim razem wypłaciłem pieniądze i od razu je wydałem ponownie korzystając z cashbacku. Całość zajęła około dziesięciu minut. Taka mała rzecz mogłaby przyjemnie rozjaśnić deszczowy dzień, gdyby tylko można było włączyć słońce.
Dzień dobry
Igor, deszczowy dzień też może być cudowny, zwłaszcza latem :)
W słońcu jest trudniej, ale włączenie gorącego cashbacku w Twoim ulubionym sklepie jest bardziej realistyczne ;) Na pewno Cię to ucieszy, nie mniej.
Wszystko jest całkiem ciekawe i niezłe... Ale okropne jest to, jak długo trwa potwierdzenie zwrotu gotówki. Łyżka dobra na obiad... inflacja zjada wszystko
LetyShops, jesteście najlepsi. Szczególne podziękowania dla obsługi klienta - bardzo uważni i cierpliwi menedżerowie. Bardzo szybka wypłata pieniędzy.
Dzień dobry
Dziękuję za odpowiedź, Eleno! Zawstydziłem każdego kierownika obsługi klienta <3
Super! Obsługa klienta jest na najwyższym poziomie! Na wszelkie pytania odpowiadamy natychmiast! Dziś wypłaciłem swój bonus w 10 minut! Dziękujemy za wspaniałą obsługę!!! Powodzenia!!!
Dzień dobry
Dziękuję! Bardzo ładne :)
Miło Cię mieć z nami!