Obsługa klienta działa szybko, za co należą się szczególne podziękowania. Używam go już od kilku lat i zdarzyło się wiele różnych rzeczy. Usługa ostatnio zmieniła się na lepsze. Jestem przekonany, że zespół składa się z ludzi młodych, energicznych i nastawionych na sukces.
Dzień dobry, Yuri!
Dziękuję za odpowiedź.
Miło, że nasza przyjaźń trwa już ponad 5 lat.
Zawsze chętnie się Tobą zajmiemy :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Obsługa jest bardzo dobra. Używam go od około roku, zwrot pieniędzy zawsze przychodzi na czas, wypłata środków na kartę również odbywa się szybko. Będę nadal z niego korzystać. Dziękuję za aplikację
Usługa jest fajna, korzystam z niej od dłuższego czasu. Bardzo podoba mi się obsługa klienta, działają szybko i co najważniejsze, zawsze biorą pod uwagę stanowisko klienta. Niektórym osobom nie podoba się nieformalny styl komunikacji polegający na zwracaniu się do kogoś „ty”, ale mnie bardzo się podoba. Pozwala on na bardziej otwartą rozmowę i ostatecznie pozwala szerzej ujawnić problem, co z kolei pomaga w szybszym jego rozwiązaniu. Dziękuję!
Dzień dobry
Dziękujemy, że jesteście z nami!
Cieszymy się z naszej długotrwałej przyjaźni :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jak na razie jest wszystko OK. Cashback jest naliczany prawidłowo i za wszystkie zamówienia. Tylko raz musiałem składać wniosek o odszukanie zamówienia z Lidla. Sklep potwierdził zamówienie i zwrot kaski został naliczony. Ogólnie jestem zadowolony, kaska gromadzi się powoli ale systematycznie i wynik jest.
Dzień dobry!
Jesteśmy pewni, że w przyszłości będą jeszcze więcej wspaniałych zakupów.:)
Z poważaniem,
zespół LetyShops
Świetna obsługa, dobra strona internetowa i aplikacja. ALE... Programiści, zmieńcie swój styl komunikacji. Twoje stwierdzenia „rozpatrzyłem TWOJĄ aplikację”, „TWOJA opinia”, „TUTAJ ją znajdziesz” są wyjątkowo niegrzeczne. Zwracaj się do nieznajomych „TY”.
Dzień dobry, Aleksandrze!
Dziękujemy za opinię.
Staramy się być bliżej użytkownika. Zwracając się do ludzi nieformalnie, staramy się przełamywać granice i sprawić, by komunikacja była prosta i swobodna. Nie chcemy Cię w żaden sposób urazić ani skrzywdzić, ale wierzymy, że ta metoda pomoże przełamać stereotypy i da nam szansę na zrozumienie potrzeb użytkowników.
Zawsze otwarty na dialog :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Bardzo polubiłam aplikację Lety! Wszystko działa Super. Nawet jak czasami zagubi się jakieś zamówienie, to serwis działa bardzo szybko i utrzymuje fajny kontakt z użytkownikiem! Tylko polecać ;)
Dzień dobry!
Zawsze chętnie służymy pomocą.
Niech będzie jeszcze więcej korzystnych zakupów.:)
Z poważaniem,
zespół LetyShops