Świetna aplikacja, polecam ją. Nie korzystałem z niej od dłuższego czasu, ale cieszę się, że ją odkryłem. Nie daję 5 gwiazdek tylko dlatego, że czas dostawy jest trochę długi, ale poza tym jest znakomicie.
Pozdrowienia!
Dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami zakupowymi w LetyShops. Czas oczekiwania na zwrot gotówki ustalają sklepy, jednak nasz zespół nieustannie pracuje nad skróceniem tego czasu.
Z wyrazami szacunku,
Zespół LetyShops
Pierwsze 4 zwroty szybko i bezproblemowo. Kazdy następny w ogóle się nie pojawia pomimo przechodzenia przez stronę letyshops jak i po zainstalowaniu wtyczki(czekałem zawsze kilka dni a na stronie widać w statystykach odwiedzin, że przeszedłem ze strony letyshops na strone sklepu). Zakupy musze dodawać ręcznie, długi czas rozpatrywania.
Dzień dobry!
Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że na pojawienie się cashbacku mogą mieć wpływ różne czynniki, m.in. warunki sklepów, inne wtyczki w przeglądarce, algorytm zakupów itp. Ponieważ nie współpracujemy bezpośrednio ze sklepami, znalezienie przyczyn utraty cashbacku wymaga czasu.
Widzimy, że na niektóre z utraconych zamówień otrzymaliśmy już pozytywną odpowiedź i środki zostały zaksięgowane na saldzie. Mamy nadzieję, że w przyszłości nie pojawią się żadne trudności.
Z poważaniem,
zespół LetyShops
STRONA INTERNETOWA LETYSHOPS ....? SPECJALNE, POWAŻNE, NIEZAWODNE, Z MIŁYMI NIESPODZIANKAMI I ZWIĘKSZONYM ZWROTEM GOTÓWKI W MOIM ULUBIONYM SKLEPIE! ZALICZENIE MOICH WYDZIELONYCH KWOT ODBYWA SIĘ BEZ ŻADNYCH NIEPOROZUMIEŃ I SZYBKO. MOGĘ SOBIE POZWOLIĆ NA WIĘCEJ ZAKUPU I JESTEM ZADOWOLONY!! CHCIAŁBYM POWIEDZIEĆ KILKA SŁÓW PANI. VLADA Z DZIAŁU OBSŁUGI KLIENTA. PO PROSTU...FANTASTYCZNE!!! STRONA GORĄCO POLECANA!!!!!
Dzień dobry!
Dziękujemy Ci bardzo Giovanna za tak miłą recenzję naszej pracy. Będziemy starać się być coraz lepsi.
Z wyrazami szacunku,
Zespół LetyShops
Kupuję głównie na AliExpress. Jeśli będziesz przestrzegać zasad, zwrot gotówki zostanie zrealizowany natychmiast. Złożono wniosek o wypłatę środków. Szybkie przetworzenie i zaksięgowanie. Dziękujemy profesjonalistom w obsłudze.
Dzień dobry, Tatiana!
Dziękuję za podzielenie się swoją opinią :)
Miło Cię mieć z nami!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Świetna aplikacja. Polecam
To jest prawdziwa aplikacja cash back. Dała mi cash back za wszystkie produkty, które kupiłem za pośrednictwem tej aplikacji.
Menedżer wykonał swoją pracę na ocenę 10/10. Naprawdę pomogła. Nie otrzymałem zwrotu pieniędzy, problem leżał po mojej stronie, ona mi pomogła to rozwiązać. Dziękuję.
Dzień dobry
Andreyu, cieszymy się, że kontakt z kierownikiem działu obsługi klienta był dla Ciebie przyjemnością :) Zawsze jesteśmy gotowi pomóc.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Naprawdę świetna usługa... Kupuję też wiele rzeczy na Amazonie i eBayu, których tu nie ma... Mam nadzieję, że pewnego dnia dodadzą je również do wielu sklepów
Cześć Carmela!
Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoimi doświadczeniami zakupowymi w LetyShops. Mamy nadzieję, że w niedalekiej przyszłości będziemy mogli ogłosić, że Amazon i eBay zostaną naszymi partnerami.
Z wyrazami szacunku,
Zespół LetyShops
Zwykle nie ufam żadnej aplikacji innej firmy, ale ta aplikacja mnie zaskoczyła. To taka niezawodna aplikacja, używam jej od 10 miesięcy i wiele zyskałem, robiąc zakupy za jej pośrednictwem. Dzięki!
Cześć.
Dziękuję bardzo za opinię :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops