Używam go już od około 5 lat. Wszystko działa świetnie, pomoc techniczna zawsze pomoże, jeśli coś się stanie. Dlatego polecam tę usługę!!!
Dzień dobry
Miło Cię mieć z nami! Dziękuję, Anton :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
W zasadzie bezproblemowo, automatycznie naliczają się zwroty. Kiedy wystąpił problem - kupiłem w jednym dniu dwa artykuły z których jeden zwróciłem bardzo pomocna Pani Mariia zadała sobie sporo trudu by sprawę profesjonalnie wyjaśnić. Bardzo dziękuję i polecam oczywiście!
Dzień dobry!
Dziękujemy za opinię. Zawsze chętnie służymy pomocą. :)
Z poważaniem,
zespół LetyShops
Fajna aplikacja, działa szybko i można odzyskać pieniądze bez żadnych problemów
Zacząłem 7-8 miesięcy temu. Myślę, że to najlepszy wariant cashbacku, jaki znam, obsługa jest miła i szybko pomaga. Cashback można wypłacić dużo wcześniej niż konkurencja. Mam duże doświadczenie w tej aplikacji
Cześć!
Dziękujemy za podzielenie się doświadczeniem z naszą usługą. Jest to przydatne dla innych klientów i doceniamy to. :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Podoba mi się, używam od kilku lat. Jedna rzecz, rzadko robię zakupy, a cashback nie sięga 500 rubli. Jak wypłacić mniej niż 500 rubli? Dziękuję letyshops.com
Wasilij, dzień dobry!
Dziękujemy, że jesteście z nami <3
Minimalna kwota wypłaty w serwisie wynosi 500 rubli. Więcej zakupów - więcej zwrotu gotówki, a dzięki ofertom last minute możesz uzyskać maksymalne korzyści i od razu otrzymać potrzebną kwotę. Nie zapomnij o programie poleceń i cashbacku bez zakupów . ;)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Prawie błyskawicznie. Bardzo szybkie kredytowanie. Dziękuję
Super! Wszystko szybko, działa bez zarzutu, dobry support. Wypłaty odbywają się bez żadnych problemów! Bardzo się cieszę, że znalazłam Waszą usługę) Zawsze miło jest otrzymywać zwroty gotówki❤
Dzień dobry
Bardzo miło :) Dziękuję! Cieszymy się z naszej przyjaźni tak samo jak Ty.
Życzymy Państwu owocnych zakupów!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Super! Wcześniej jak zamawiałem coś przez waszą wtyczkę to musiałem manualnie dodawać wniosek o zwrot. Teraz to działa świetnie! Mam do wypłaty 32zł a czeka na mnie 5 zł kolejne! Mam jedno zastrzeżenie, o to że jak manualnie dodaje wniosek czekam na cashback ponad 7 miesięcy i nadal nic, a jak automatycznie się doda to już za 5 dni cashback jest do wypłaty! Serdecznie polecam zakupy z LetyShops!
Dzień dobry!
Dziękujemy za opinię. Każdy sklep ma swój własny termin zaksięgowania cashbacku. Zdarza się, że środki są uznawane na saldzie przed upływem opisanego czasu. Ale w przypadku utraty cashbacku partnerzy potrzebują nieco więcej czasu na weryfikację danych i przekazanie środków. Wierzymy jednak, że w przyszłości proces naliczania będzie jeszcze szybszy. :)
Z poważaniem,
zespół LetyShops
Dokonałem 4 zakupów w Letyshops. Pierwsza z nich dotarła bez żadnych problemów (nie zwrócono mi jeszcze pieniędzy, bo czas nie upłynął, ale jestem pewien, że mi je zwrócą), jednak pozostałe 3 w ogóle się nie pojawiły. Cóż za zbieg okoliczności, tylko pierwszy raz i nic więcej. Dokładnie to samo przydarzyło się mojej siostrze.
Dzień dobry, Pomocniku.
Ubolewamy nad Twoją opinią i dołożymy wszelkich starań, aby ją zmienić.
Na wysokość zwrotu kosztów może wpływać wiele czynników. Na przykład rozszerzenia stron trzecich zainstalowane w przeglądarce lub wykorzystanie kodów promocyjnych i kuponów. Jeśli w przeglądarce masz zainstalowane inne rozszerzenia niż LetyShops, zalecamy ich wyłączenie na potrzeby przyszłych zakupów.
Dziękujemy za utworzenie wniosków o zwrot utraconych środków. Skontaktujemy się z partnerami, aby ustalić przyczynę utraty zwrotu gotówki. Ponadto nasz agent skontaktuje się z Tobą, aby uzyskać pomoc w uzyskaniu zwrotu gotówki, wysyłając zapytania o numerach #2471401 i #2469899.
Mamy nadzieję, że zakończenie naszej współpracy będzie dla Państwa satysfakcjonujące i że już nigdy więcej nie będziecie zawiedzeni.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops