BRUTALNE, robią to bardzo szybko!!!
Świetna aplikacja, cashback działa. Chciałbym mieć możliwość wypłacania mniejszych kwot. Kupuję podzespoły komputerowe na Ali i obowiązuje tam 1% zwrotu gotówki, aby wypłacić 10$ trzeba mieć kwotę zakupu wynoszącą 1000$, a ta kwota nie kumuluje się szybko.
Cześć!
Dziękuję za odpowiedź!
Często stosujemy cashback na ostatnią chwilę, co powoduje kilkukrotne zwiększenie stawki w sklepie. Dużo szybciej możesz uzbierać potrzebną kwotę do wypłaty :) Nie zapomnij również o programie poleceń i możliwości otrzymania zwrotu gotówki bez konieczności dokonywania zakupów .
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Cashback działa, ale czekanie na niego trwa długo
Dzień dobry, Irina!
Sklep potrzebuje czasu na sprawdzenie informacji o zamówieniu. Okresy oczekiwania są publikowane na stronie po przejściu.
Partnerzy przekażą prowizję - zwrot gotówki zostanie doliczony do salda. :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Obsługa jest po prostu idealna) A sama usługa jest opłacalna, wszystko jest super)
Dzień dobry
Dziękuję, Kirył :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Uwielbiam to! A przede wszystkim obsługa ze strony zespołu LetyShops. Miałem problem z zakupem, ponieważ system go nie zarejestrował, w związku z czym nie pojawił się oczekujący zwrot gotówki. Na początku byłem zdenerwowany i złożyłem odpowiedni wniosek o jego odzyskanie. Proces ten wydawał się powolny, ponieważ aplikacja informowała, że czeka na odpowiedź sklepu i że może to potrwać do 3 miesięcy. Następnie przydzielono mi osobę, która miała mi towarzyszyć w tym procesie. A jej, Annie, pragnę jeszcze raz podziękować za ciepłe i serdeczne traktowanie, jakie mi zapewniła w tych dniach. W końcu otrzymałem zwrot pieniędzy, jestem bardzo szczęśliwy i podekscytowany. Mam nadzieję, że wkrótce znowu coś kupię i że nie zdarzy się już więcej tego typu incydent.
Cześć, Xaquelina.
Dziękuję bardzo za napisanie o swoich doświadczeniach z korzystaniem z LetyShops ❤
Mamy nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze i podobne incydenty nie będą się już zdarzać.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops