Świetna obsługa, świetni panowie. Reagują szybko, niezależnie od skali, są zorientowani na klienta i nic nie zmieniają w trakcie procesu współpracy, zawsze zachowując tę samą odpowiedzialność i uwagę. Nawet w kwestiach kontrowersyjnych zawsze po stronie klienta) Dziękuję, tak trzymaj. Życzę Ci powodzenia i pomyślności!
Dzień dobry
Tanya, dziękuję za miłe słowa! Zawstydziłem wszystkich kierowników obsługi klienta <3
Życzymy Państwu przyjemnych i owocnych zakupów!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Przychodzi cashback, wypłacam pieniądze, ale jest ich tak mało, że czasami robi się śmiesznie, dziś przyszło 32 kopiejki. Jeśli chodzi o duże procenty, udziały...dostaniesz okruszki, wszystko pójdzie na reklamę LetyShops i ich zyski. Oczywiście, że to miłe, nie kłócę się, chłopaki dobrze pracują i coś dostajemy, ale czy to ma jakiś sens, na razie chodzę z przyzwyczajenia. Pojawiają się partnerzy Wow, nadal czekam, ciekawe czy kiedykolwiek pojawi się normalna kwota?
Cześć, Władimirze!
Dziękujemy za opinię.
Przez 5 lat naszej współpracy wiele się zmieniło, a stawki i warunki naszych partnerów nie są wyjątkiem. My ze swojej strony staramy się negocjować ze sklepami jak najkorzystniejsze procenty. Strona oferuje codziennie gorący cashback - dzięki niemu zakupy stają się jeszcze przyjemniejsze.
Nie jest tajemnicą, że serwis pobiera prowizję, której większą częścią dzielimy się z użytkownikami.
Bądź na bieżąco z newsletterami i powiadomieniami. Jesteśmy pewni, że zaskoczymy Cię świetnymi ofertami w Twoich ulubionych sklepach :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dzień dobry! Dziękujemy za szybkie rozwiązanie problemu ze zwrotem gotówki.
Dzień dobry!
Tanya, dziękuję za opinię! :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Kiedy dokonałem pierwszego większego zakupu na AliExpress, pojawił się problem zwrotu gotówki. Przejrzeliśmy opinie na temat różnych usług i zdecydowaliśmy się na Letyshops. Chociaż mój chiński znajomy oszukał mnie z cashbackiem, Letyshops dał mi prezent i miło mnie zaskoczył. Wszystkie kolejne zakupy dokonywałem już tylko za pośrednictwem tej usługi. Ani jednego haczyka! Cieszę się, że skorzystałem z tej usługi!
Super! Teraz zawsze sprawdzam, czy w Letishops jest sklep, zanim zrobię zakupy! I polecam to moim znajomym
Dzień dobry!
Cieszę się, że mogłem się przydać! :) Życzymy Państwu przyjemnych zakupów!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wszystko spoko, działa, często są zniżki, konieczna aplikacja
Wszystko mi się bardzo podoba. Dostajesz pieniądze za samo przejście z aplikacji do wybranego sklepu, czyż to nie cud?) Dziękuję za Twoją pracę ❤️
Dzień dobry
To na pewno! Dziękujemy Victorii, że nas wybrałaś ❤️
Z poważaniem,
Zespół LetyShops