Doskonała obsługa. Korzystny cashback. Wypłata pieniędzy jest natychmiastowa. Dziękuję!
Dzień dobry
Zawsze jesteś mile widziana, Swietłano! Świetnie, że jesteś zadowolony z usługi <3
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wszystko działa świetnie! Jeśli pojawią się problemy (rozwiązuje się je bezproblemowo) wszystkie utracone zwroty pieniędzy zostały odnalezione! Polecam każdemu!
Cześć!
Zawsze chętnie się Tobą zajmiemy :)
Dziękujemy, że jesteście z nami!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Godzinę później pieniądze wpłynęły na numer MTS.
Wszystko odbywa się bardzo szybko, nawet w święta!
Pierwszy zakup zrobiłem i poszło bardzo źle, nie dali mi zwrotu pieniędzy, który powinni mi dać, i uważajcie, miejcie na uwadze, że jeśli wspominają, że dają 10% na normalne konto lub 30% na konto premium, to nie jest prawdą, w rzeczywistości dają tylko 0,30%, czyli mniej niż 1% zwrotu pieniędzy, zgodnie z tym, co powiedział mi operator, który mi pomógł, Vlada ma na imię, ze swojej strony chcę, abyście wzięli to pod uwagę, ponieważ ja ze swojej strony nie planuję już z tego korzystać, naprawdę dla mnie to wstyd, ponieważ słyszałem świetne referencje na temat LetyShops, ale z doświadczenia nie widziałem nic dobrego.
Cześć, Alberto.
Szkoda, że masz o nas złe zdanie z powodu nieporozumienia co do warunków.
Konto Premium nie oferuje 30% zwrotu gotówki od kwoty każdego zamówienia, ale zwiększa stawkę bazową o 30%. Nie próbujemy nikogo oszukać i zapewniamy obiecany zwrot gotówki. Jeśli masz jakieś sugestie dotyczące tego, jak możemy zmienić opis konta premium, aby uniknąć dalszych nieporozumień, chętnie je rozważymy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wielkie podziękowania za wytrwałość, uwagę i cierpliwość kierowników działu wsparcia oraz ich liderki Marii Pudovej! Tylko z ich pomocą możesz odzyskać zwrot pieniędzy, który został odrzucony z nieuzasadnionych powodów!
Dzień dobry
Michaił, dziękuję za Twoją opinię. Zawsze staramy się zrozumieć sytuację i pomóc :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops