Dzień dobry!!!! Chciałbym podziękować menadżerce Anyi Abdulhak!!! Pomaga szybko i w krótkim czasie rozwiązywać problemy, znajduje podejście i rozwiązanie na każde pytanie!!! Chcę również powiedzieć, że usługa LetyShops to dar niebios dla użytkowników, którzy robią zakupy online!! Pomyślności dla LetyShops!!! Pamiętaj o pobraniu aplikacji!!!
Dzień dobry
Dziękuję za miłe słowa. Przekazaliśmy Anyi naszą wdzięczność :)
Miłego nastroju!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Doskonała obsługa! Zwrot gotówki nie jest tak duży w porównaniu do innych, nawet jeśli dostaniesz brąz)) Ale przynajmniej jest stabilny, jeśli wszystko jest w porządku z zamówieniem, to wszystko będzie w porządku z zwrotem gotówki))) Nie było problemów z wypłatą i mam nadzieję, że nie będzie! Polecam stosować go regularnie, bo tutaj, powtarzam, wszystko jest stabilne! Lepiej mieć trochę mniej gotówki, niż zostać oszukanym i nie otrzymać zwrotu zaoszczędzonych pieniędzy i czasu, który poświęciłeś na te oszczędności! No i oczywiście pojawia się miły bonus - jest to zwiększony cashback, a gdy się zwiększy, cóż, grzechem byłoby z tego nie skorzystać i nie kupić czegoś) ZDECYDOWANIE POLECAM!
Dzień dobry
Rusłanie, dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią :) Cieszymy się, że jesteś z nami!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
LetyShops, bardzo fajna firma, zawsze na czas rozwiązuje wszystkie problemy, szybko rozpatruje wnioski) Dziękuję bardzo)) Życzę sukcesów Państwa firmie)
Dzień dobry
Dziękuję, Antonina. Życzymy owocnych i przyjemnych zakupów! :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dziękujemy zespołowi LetyShops za natychmiastową wypłatę środków na kartę. Środki zostały otrzymane w ciągu 5 minut. Szkoda tylko, że sklepy nie potwierdzają zwrotu pieniędzy tak szybko po otrzymaniu towaru. Niech Ci się wiedzie dobrze i pomyślnie!
Dzień dobry
Galina, dziękuję za Twoją opinię. Najlepsze życzenia od naszego zespołu :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dziękuję... Życzę Wam wszelkiego dobra i pomyślności...
Dzień dobry
Wiaczesławie, najlepsze życzenia od naszego zespołu :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dziękuję bardzo LetyShops za cashback i łatwe wypłaty. Ale jest kilka rzeczy do poprawy, które dodadzą LetyShops więcej wagi 1. Po zakończeniu zakupów data otrzymania cashbacku jest ustalona, a następnie powinna zostać przedłużona. W moim przypadku tak się stało, ale jest w porządku. 2. Jeśli wypłacisz kwotę minimalną 200, zyskasz więcej klientów. Poza tym, wy, goście, wykonujecie świetną robotę, ponieważ kwota cashbacku może być dowolna, ale będzie pomocna dla wielu osób.
Cześć.
Dziękuję bardzo za opinię.
Każdy partner ma swój własny czas na transfer danych. Informacje o czasie oczekiwania publikujemy na stronie sklepu. Możesz również zobaczyć datę potwierdzenia cashback na swoim koncie obok statusu oczekującego :)
Jeśli minimalna kwota wypłaty ulegnie zmianie, poinformujemy o tym naszych klientów.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Od sierpnia ubiegłego roku wpłaciłem w sumie nieco ponad 5600, pierwsza próba wypłaty 500 zakończyła się sukcesem, wczoraj wypłaciłem 5100, które zostały zaksięgowane na karcie 5 minut po złożeniu wniosku. Jeden minus - znajdź mój gorący cashback od Sokolova!
Dzień dobry
Evgeniya, dziękuję za podzielenie się swoją opinią :)
Zapytanie dotyczące Twojego zamówienia zostało już wysłane do partnerów Sokolov w celu ustalenia przyczyn straty. Na odpowiedź można czekać do 3 miesięcy. Gdy tylko otrzymamy jakiekolwiek informacje, wyślemy powiadomienie na Twoje konto osobiste. Ta sprawa nie pozostanie nierozwiązana.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wielkie podziękowania dla serwisu LetyShops za szybką wypłatę zgromadzonych środków w ciągu godziny na kartę SB - !!! Lubię korzystać z Waszych usług, ponieważ już zaoszczędziłem sporo pieniędzy! Dziękujemy zespołowi LetyShops!!!
Dzień dobry
Dziękujemy, Nikolay, że kupujesz u nas od 4 lat!
Cenimy naszą przyjaźń :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops