Dziękuję za szybką odpowiedź. Doskonała obsługa!
Dzień dobry
Dziękujemy, Marina, za wysoką ocenę :)
Dziękujemy bardzo za szybką wypłatę środków!
Dzień dobry
Zawsze jesteś mile widziany :) Staramy się.
Całkowite oszustwo! Oszukują z cashbackiem. Zaraz po otrzymaniu zamówienia zwrot gotówki został anulowany! I nie chcą o niczym decydować! Głupie wymówki! Sklep rzekomo poinformował, że zamówienie zostało anulowane, w związku z czym LetyShops napisało do partnerów, aby rozwiązać mój problem w ciągu 3 lub 4 miesięcy! Oszuści, nie dajcie się wciągnąć w współpracę z tą oszukańczą firmą!
Cześć, Oleg!
Zwrot gotówki jest naliczany i dopisywany do salda w oparciu o informacje od partnerów. Otrzymaliśmy odmowę wypłaty prowizji za Twoje zamówienie. Powodem może być naruszenie algorytmu zakupu lub błąd w transmisji danych. Poinformowano nas, że zamówienie zostało anulowane. Aby zrozumieć sytuację, wysłaliśmy zapytanie do naszych partnerów. Kierownik poinformuje Cię natychmiast po otrzymaniu odpowiedzi. Nas również interesuje rozwiązanie tego problemu :)
Bardzo dobra obsługa i pomysł! Jednak w ostatnich miesiącach musiałem stale monitorować narastające wydatki. W ostatnich miesiącach składałem prośby o wyjaśnienia w co najmniej 70% przypadków zakupu. Prawie we wszystkich przypadkach otrzymałem decyzję pozytywną, z czego wywnioskowałem, że LetyShops sam w sobie powoduje zamieszanie, na wypadek gdyby sprawa została sfinalizowana. W szczególności wiele zamówień w ogóle nie zostało zaksięgowanych (stosunkowo wysoka cena) lub zwrot gotówki był niedoszacowany, tzn. zamiast „gorącego” zwrotu gotówki, naliczany był zwykły zwrot gotówki. Albo zakupy opłacone w tym samym czasie, drobne zostały zaksięgowane bez problemu, ale większe zostały „przegrane”. Jeśli dobrze rozumiem, nie robi się tego ręcznie. Oznacza to, że algorytm jest nieprawidłowo skonfigurowany lub został celowo nieprawidłowo skonfigurowany. Ostatni zwrot gotówki został wypłacony po otwarciu sporu, ale nawet wtedy wynosił 50%. Wyjaśnili mi to, mówiąc, że LetyShops nie otrzymało środków od sklepu, z którym miało podpisaną umowę cashback, a te 50% zostało mi zwrócone ze środków LetyShops. Oznacza to, że taki powód może zaistnieć w przypadku dowolnych zamówień. Czy powinienem sam zażądać zwrotu gotówki za LetyShops od sklepu, aby mógł on zwrócić mi moją kwotę? Wszystko co napisałem nie jest bezpodstawne, wszystkie zrzuty ekranu są zapisane. Jestem klientem LetyShops dokładnie 4 lata, ale w ostatnim czasie tego typu incydenty zdarzają się coraz częściej, stąd ocena jest nieco niższa. Napisałem to nie po to, żeby zepsuć karmę LetyShops, ale żeby zwrócić uwagę na problem. Jestem pewien, że nie jestem jedyny, który ma ten problem.
Cześć!
Ashot, zwrot gotówki jest naliczany i przyznawany na podstawie informacji od partnerów. Cały proces odbywa się automatycznie, dzięki czemu kwota zamówienia nie ma żadnego wpływu na transfer danych. Usługa jest również zainteresowana tym, aby wszystkie zakupy były wyświetlane w systemie. AliExpress nie rozpatruje wniosków o utracone zwroty gotówki, dlatego dokonaliśmy rekompensaty z budżetu firmy, ponieważ rozumiemy, że liczyłeś na dodatkowy przyjemny bonus przy dokonywaniu zakupów :) Nie zawsze jest możliwe naliczenie zwrotu gotówki w całości, gdy nie pobierasz prowizji od partnerów.
Mamy nadzieję, że nadal będziesz robić zakupy w LetyShops i wszystkie zamówienia będą do nas wysyłane automatycznie.
Korzystam z tej usługi od września 2016 r. Czytałem opinie odwiedzających, że było za mało pieniędzy lub że coś nie zostało zwrócone. Mogę jedynie powiedzieć, że należy uważnie przeczytać regulamin i zamawiać towary zgodnie z nim. Tak, zdarzyło mi się też, że sklep nie zwrócił obiecanej kwoty. ALE napisałem do wsparcia technicznego, wysłałem zrzuty ekranu i wsparcie pomogło. Dziś zamówiłem kolejną kwotę i po 40 minutach pieniądze zostały przelane na moją kartę. Mogę z całą pewnością stwierdzić, że usługa działa. I dziękuję! A tak przy okazji, zdradzę ci mały sekret... Otrzymuję także zwrot gotówki na moją kartę bankową. Powodzenia i zdrowia dla personelu serwisowego!
Dzień dobry
Bardzo miło, Boris :) Dziękuję!
Cieszymy się z naszej przyjaźni.
Udanych zakupów!
Doskonała obsługa, na pewno będę polecać znajomym!!!!!
Dzień dobry
Dziękujemy, że jesteście z nami!
Nie zapomnij o programie Zaproś znajomego . Podziel się swoim linkiem ;)
Dzień dobry. Mam nadzieję, że ktoś natknie się na moją recenzję. Kupiłem sobie zegarek elektroniczny z cashbackiem 1600 rubli i trochę więcej. Po ręcznym wypełnieniu formularza cashback okazało się, że został on „zaginiony”, a 250 rubli przyszło jako „bonusy”... Nie radzę nikomu współpracować z tą stroną, to kolejni oszuści
Dzień dobry
Szkoda, że taka opinia powstała na temat tej usługi. Próbowaliśmy zwrócić zwrot gotówki i wyjaśniliśmy informacje o zamówieniu z naszymi partnerami. Zamówienie jest wystawione na potrzeby innego zasobu reklamowego. W odwołaniu kierownik opisał możliwe przyczyny tej sytuacji. Otrzymano również premię od firmy.
Wierzymy, że przyszłe zakupy będą rejestrowane automatycznie :)
Zespół LetyShops
Cześć! Szczerze mówiąc, nie wierzyłem, że przeleją pieniądze, ale dziś dotarły! (Jestem bardzo szczęśliwy!!!) Chłopaki, wszystko naprawdę działa!!! Polecę znajomym i współpracownikom! Skorzystaj i miej pewność, że otrzymasz 100% zwrotu pieniędzy!!! Dziękuję!!!
Dzień dobry
Victor, dziękuję za Twoją opinię. Cieszymy się, że mogliśmy być pomocni :)