Nie znałem tej aplikacji i byłem pod wrażeniem WoW!!! Gratulacje chłopaki, jesteście wspaniali! Super polecam letyshops ♥️
Wow!
Dziękuję bardzo za Twoje słowa ❤
Cieszymy się, że zakupy u nas są dla Państwa przyjemnością.
Inteligentna i dobrze działająca aplikacja. Jedyną wadą jest to, że niektóre sklepy, mimo iż cashback jest aktywny, nie uznają zwrotu pieniędzy. Nie wiem, czy to dlatego, że istnieją różnice między poszczególnymi witrynami. No cóż, te ponownie zaksięgowane dotarły, więc są w porządku!
Cześć Roberta!
Dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi wrażeniami z zakupów w LetyShops! ❤
Miło nam wiedzieć, że nasza usługa przynosi Ci korzyści. Chciałbym poinformować, że nawet jeśli zwrot gotówki nie pojawi się na koncie po zakupie, zawsze możemy zrobić wszystko, aby go odzyskać. Możesz wysłać prośbę o zwrot gotówki w sekcji „Mój zwrot gotówki” na swoim koncie lub wysłać nam wiadomość na adres support@letyshops.com, a my Ci pomożemy.
Dziękuję wam bardzo za waszą pracę, wypłacałem pieniądze 5 razy w ciągu 2 lat, bardzo miło. Wszystkie prośby dotyczące serwisu były przyjmowane ze zrozumieniem, udzielono pomocy i wsparcia. Życzę Ci powodzenia i dużo zdrowia.
Dzień dobry
Dziękuję za miłe słowa. Cieszymy się, że jesteś z LetyShops!
Chciałbym, żeby dodali kod QR, który umożliwiłby otrzymanie zwrotu gotówki przy zakupach osobistych.
Cześć, Paula.
Dziękujemy, że piszesz do nas, cokolwiek chcesz. Będziemy pracować w tym kierunku ;)
Cashback jak najbardziej nawet przy nie naliczonym od razu wystarczy napisać na suport i pomoc życzliwa i profesionalna.
Dzień dobry!
Zawsze chętnie służymy pomocą. :)
Zespół LetyShops
Najlepsza strona do naliczania zwrotu gotówki. Pieniądze dotarły natychmiast. Minęło mniej niż pięć minut. To już mój trzeci raz, kiedy wypłacam pieniądze i nigdy nie miałem żadnych problemów. Chłopaki pracują szybko. Dziękujemy bardzo za troskę o swoich klientów. To prawdziwa okazja, żeby zaoszczędzić pieniądze.
Dzień dobry, Natalie!
Dziękujemy za tę wspaniałą recenzję :) Cieszymy się, że mogliśmy pomóc.
Najbardziej odpowiednia i najlepsza obsługa. Bardzo podoba mi się szybkość odpowiedzi. Chłopaki zawsze starają się szybko odpowiadać na wszystkie pytania i rozwiązywać pojawiające się problemy.
Ravil, dzień dobry!
Już przekazaliśmy słowa wdzięczności naszemu działowi obsługi klienta :)
Dziękujemy, że jesteście z nami!
Na początku 2018 roku, kiedy zaczynałem z nimi współpracę, naliczony cashback wynosił znacznie ponad 3 procent. Teraz, mimo że osiągnąłem status LetySilver, otrzymuję cashback w wysokości 1 procenta za kopiejki i zakupy co drugi dzień. Ebay nie działa. Poszukam innej usługi.
Dzień dobry
Przez 3 lata naszej przyjaźni wiele się zmieniło. Stawki i warunki partnerów nie są wyjątkiem.
Często organizujemy oferty typu cashback na ostatnią chwilę, dzięki którym możesz sporo zaoszczędzić.
Tak, nie współpracujemy z Ebay, ale dodaliśmy do listy inne interesujące sklepy.
Zostań z nami :) Jesteśmy pewni, że zadowolimy Cię jeszcze korzystniejszymi ofertami.
Bardzo szybka wypłata środków (w ciągu godziny). Obsługa klienta dokładnie rozpatruje wszystkie zgłoszenia. Jedyny serwis cashback na obszarze postsowieckim, który nadal działa bez zarzutu!!!!
Dzień dobry
Lilya, dziękuję za zwrócenie uwagi na szybkość wypłaty.
Zawsze chętnie zajmiemy się naszymi użytkownikami <3
Wszystko jest w porządku. Pieniądze dotarły niemal natychmiast. Dziękuję.
Dobra aplikacja, szkoda tylko, że cashback dotyczy tylko niektórych Coca-Coli i burgerów, które nie są zbyt przydatne.
Dzień dobry, Andrieju!
Dziękuję za opinię :)
Śledź aktualne promocje w sekcji „Zwrot gotówki przy paragonie”. Na pewno zaskoczymy Cię świetnymi ofertami ;)