Jesteś najlepszy. Wasza obsługa klienta (troska:) i lojalność są godne pochwały. Gdyby każdy brał przykład z Twojego podejścia do użytkowników, byłoby to jak bajka. Dziękujemy za Twoje wysiłki, rozwijaj się i prosperuj.
Dzień dobry, Eleno!
Dziękuję za tak miłe słowa.
Motywuj nas do bycia jeszcze lepszymi i bardziej użytecznymi dla wszystkich użytkowników :)
Pierwsza wypłata od czasu zainstalowania rozszerzenia, wszystkie moje zakupy na Aliexpress zostały zaksięgowane i otrzymałem zwrot gotówki. Wszystko działało idealnie. Wypłata środków przebiegła bez żadnych problemów i niemal natychmiastowo za pośrednictwem PayPala. Gratulacje!
Fajna aplikacja. Dziękuję letyshops
Nie korzystam z serwisu często, zapominam, cholera(( Gdyby nie moja nieszczelna pamięć, to na samym Asosie zarobiłbym bez problemu... no, nawet 10 000 na pewno! Na Yandex Market kupiłem Air Pods Pro za 15+ tysięcy 24 czerwca i, cholera, więcej nie skorzystałem z serwisu((( W efekcie wypłacam środki po raz drugi. Dzisiaj, 7 lipca 2021 r., wypłaciłem po raz drugi i byłem mile zaskoczony szybkością wypłaty i pojawieniem się pieniędzy na karcie - dosłownie 5 minut! Kliknąłem po prostu przyciski na stronie, przyszedł tylko list z serwisu o przyjęciu wniosku o wypłatę i prawie natychmiast SMS z banku o doładowaniu) Dzięki za świetną obsługę! PS: Wydrukowałem hasło z przypomnieniem o zakupie za pośrednictwem serwisu i powiesiłem na ścianie za komputerem)
Dzień dobry
Władimirze, zainstaluj naszego asystenta zakupów z cashbackiem - rozszerzenie przeglądarki LetyShops :) Przypomni Ci ono o możliwości uzyskania dodatkowych korzyści.
Cieszymy się, że udało nam się Państwa mile zaskoczyć!
Korzystam z tej świetnej usługi. W zeszłym miesiącu otrzymałem ponad 700 zwrotu gotówki. Szkoda, że nie słyszałem o letyshop wcześniej. Świetne doświadczenie.
Cześć.
Jesteśmy bardzo wdzięczni za miłe słowa. Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią z nami i społecznością.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Doskonała obsługa. W sytuacjach kontrowersyjnych zawsze staje po stronie klientów
To fantastyczna aplikacja. Daje duży zwrot gotówki podczas wyprzedaży. Jest dość prosta, a transakcje są jasne. Zwrot gotówki jest otrzymywany w ciągu 2-3 miesięcy od daty sprzedaży, a czasami nawet wcześniej.
Cześć.
Dziękujemy bardzo za opinię!
Życzymy udanych zakupów w LetyShops :)
Kompetentny i troskliwy menadżer Kirill Melnik. Daj mu premię!
Dzień dobry
Cała nasza obsługa techniczna składa się właśnie z takich troskliwych menedżerów.
Nagroda jeszcze czeka, ale podziękowania już zostały przekazane :)