To jest niesamowite i wysoki wskaźnik cashback. Natychmiastowa wypłata na konto bankowe w ciągu 30 minut. Jestem naprawdę podekscytowany korzystaniem z tej aplikacji. Dziękuję
Cześć :)
Jesteśmy bardzo wdzięczni za miłe słowa.
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią z nami i społecznością.
Uwielbiam Letyshops, to bardzo dobra aplikacja do zakupów, potwierdzona w 100%
Cześć.
Dziękuję bardzo za pozostawienie komentarza ❤
Cieszymy się, że lubisz robić u nas zakupy.
Wypłata pieniędzy jest natychmiastowa, w ciągu 30 minut... Korzystam z tego cashbacku LetyShops od dłuższego czasu... wszystko jest w porządku i szybko... zdarzają się drobne błędy, ale są szybko naprawiane... Mogę polecić
Oszustwo! Nie naliczają cashbacku z allegro i to dziwnym trafem akurat na droższe produkty albo jak cashback był 10x. W odpowiedzi tylko tłumaczenie, że allegro nie uznaje ich reklamacji (Z mojej strony zawsze wszystko robione zgodnie z zasadami i za każdym razem dokładnie taka sama procedura). Raz na jakiś czas po dłuższej konwersacji i wyjaśniania swoich racji podpieranymi screenami, fakturami, paragonami - dadzą bonus w śmiesznej wysokości ułamka tego co powinno być naliczone z cashbacku!
Dzień dobry!
Bardzo nam przykro słyszeć o tej sytuacji. Sklep Allegro nie rozpatruje wniosków o utracony cashback, dlatego nie mamy możliwości skontaktowania się z partnerami w celu ustalenia przyczyny. Pragniemy również zaznaczyć, że kwota zamówienia lub wysokość cashbacku nie ma wpływu na naliczanie środków. Przy kolejnych zakupach zalecamy sprawdzenie, czy przestrzegają Państwo warunków sklepu. Mamy nadzieję, że trudności nie pojawią się ponownie.
Zespół LetyShops
Dzień dobry! Świetna obsługa i aplikacja. I dlaczego nie wiedziałam o Tobie wcześniej?!) Dziękuję, że tam jesteś!
Dzień dobry
Najważniejsze, że już jesteś z nami :)
Życzymy udanych zakupów!
Doskonała obsługa! Wszystkie zamówienia zostały odnalezione i zaksięgowane! Wszystko działa świetnie! Dziękuję!
Dzień dobry
Dziękujemy za wysoką ocenę! ❤
Bardzo podoba mi się ta usługa, sprawdzam zwiększony cashback prawie codziennie i zawsze gdy coś kupię)) przed każdym zakupem online sprawdzam, czy w danym sklepie lub na danym produkcie obowiązuje cashback. Jestem szczególnie zadowolony z obsługi klienta, reagują bardzo szybko))
Dzień dobry
Dziękujemy bardzo za poświęcenie czasu na napisanie recenzji!
Każdy pracownik LetyShops cieszy się, że jesteś zadowolony z usług.
To świetna aplikacja do zwrotu gotówki... cudowna
Cześć!
Cieszymy się, że jesteś wśród naszych klientów :)
Życzę powodzenia!!! Wszystko jest po prostu wspaniale!!! Współpraca z Tobą to przyjemność!!! Powodzenia !!!
Dzień dobry
Dmitrij, jesteśmy szczęśliwi, że jesteśmy przyjaciółmi <3