Wydarzyła się sytuacja, kiedy cashback nie został zgłoszony, chłopaki, a w szczególności Kirill, pomogli rozwiązać sytuację w ciągu kilku godzin, za co jestem mu szczerze wdzięczny. Aplikacja jest dobra, pracujemy z nią od kilku lat, polecamy ją znajomym!!!
Dzień dobry
Tatiana, dziękuję za miłe słowa. Kirill również dostał komentarz:)
Życzymy Państwu zyskownych zakupów z cashbackiem!
Korzystam z Letyshops od dłuższego czasu i wcześniej wszystko było w porządku, płatności były stabilne i terminowe. W ciągu ostatnich kilku miesięcy wydarzyło się coś strasznego: ciągłe anulowanie zamówień. Zwrot gotówki został anulowany już drugi miesiąc. Jeśli w zeszłym miesiącu anulowano około połowę zamówień, to w tym miesiącu anulowano je absolutnie wszystkie. Mam wielu znajomych, którzy przez to przeszli i u których wszystkie zamówienia złożone w sklepach od maja do lipca zostały anulowane! Pieniądze nie były małe, w sumie wydano ponad 150 000₽, a ostatecznie nie zwrócono ani grosza. Istnieje wiele dobrych i sprawdzonych usług, które bez problemu zapewniają normalne oprocentowanie. Dlatego polecam każdemu opuszczenie tej strony i wybranie czegoś, gdzie nie zostaniecie oszukani! 3 lata temu u nas też wszystko było w porządku, sam w to nie wierzyłem, dopóki nie zacząłem otrzymywać zwrotów gotówki za opłacone zamówienia
Dzień dobry
Władimirze, przeanalizowaliśmy sytuację. Szkoda, że masz takie zdanie o tej usłudze.
Współpracujemy ze sklepami na określonych warunkach, które publikujemy na stronie przejściowej. Sklep definiuje Twoje zakupy jako hurtowe. W przypadku takich zamówień M.Video nie przekazuje nagrody, z której naliczany jest cashback. Wcześniej informacje te podano także w odwołaniu.
Zespół LetyShops
Długotrwała współpraca wykazała DOSKONAŁĄ, SKOORDYNOWANĄ PRACĘ - WSZYSTKO JASNE I BARDZO SZYBKO!!! Rzadkie zjawisko w naszym życiu. Genialny!!!
Dzień dobry
Aleksandrze, jesteśmy bardzo zadowoleni, że otrzymaliśmy takie opinie od użytkowników, którzy korzystają z LetyShops od 5 lat.
Dziękujemy za te lata współpracy! Próbujemy po prostu nauczyć się być jeszcze bardziej użyteczni!
Ta aplikacja jest dobra i bardzo łatwa w użyciu, a wypłata gotówki w ramach zwrotu gotówki jest bardzo szybka. Uwielbiam ją. To najlepsza aplikacja do zarabiania zwrotu gotówki. Uwielbiam ją ☺️
Cześć.
Dziękujemy za świetną recenzję! Pracujemy ciężko, aby sprostać oczekiwaniom takim jak Twoje.
Jestem z Wami już od dłuższego czasu, wspaniała obsługa sklepów Lety :) Ile pieniędzy zaoszczędziłam dzięki Wam! Miło jest widzieć, jak usługa się rozwija i rozszerza, a jakość obsługi klienta pozostaje wysoka. W razie pytań lub trudności, kierownicy działu wsparcia służyli pomocą i pomocą w ich rozwiązaniu. Ostatnia prośba dotycząca wątpliwości związanych z cashbackiem zrobiła na mnie szczególnie miłe wrażenie :) Chciałbym podziękować Kirillowi Melnikowi za szybkie rozwiązanie problemu, przyjazną komunikację i porady, które okażą się przydatne w przyszłości. Dbajmy o takich pracowników i ich wspierajmy! :) Dziękujemy całemu przyjaznemu zespołowi sklepu Lety za wspaniałą pracę. Tak trzymaj!
Dzień dobry
Dziękujemy za pozytywną opinię.
Cieszymy się z tak długiej przyjaźni :) Składamy serdeczne podziękowania w imieniu całej służby opiekuńczej. I specjalne, radosne pozdrowienia od Kiryła!
Straciłem zwrot gotówki, zareagowali szybko i wszystko rozwiązali. Doskonała obsługa!
Dzień dobry
Ivan, zawsze w pobliżu i gotowy do pomocy ❤
Wielkie podziękowania dla obsługi technicznej, reprezentowanej przez Lenę Alekseychuk. Szczegółowo odpowiedziała na wszystkie moje pytania i pomogła mi rozwiązać problem z cashbackiem, choć już straciłem nadzieję na jego otrzymanie. Dziękuję bardzo za Twoją pracę
Dzień dobry, Lena!
Cieszymy się, że byli Państwo zadowoleni z naszych usług.
Już przekazaliśmy Lenie naszą wdzięczność :)