Powiadomienia o gorących zniżkach są szybkie i skuteczne, informacje o statusie cashbacku są zawsze dostępne zarówno w poczcie, jak i na stronie osobistej. Z wypłacaniem środków również nie było większych problemów. Zazwyczaj problem zostaje rozwiązany w ciągu 10–15 minut. Żałuję tylko utraconych zysków, gdyż jestem zarejestrowany na tym portalu od dłuższego czasu, ale dopiero niedawno nabrałem zwyczaju odwiedzania sklepów przez stronę Lety.
Natalia, dzień dobry!
Dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami ze współpracy z serwisem :)
Zainstaluj naszą aplikację mobilną lub rozszerzenie przeglądarki . Zawsze będziemy Ci przypominać o możliwości otrzymania zwrotu gotówki.
Życzymy Państwu przyjemnych zakupów!
Świetnie, właśnie złożyłam wniosek o wypłatę pieniędzy, został on przetworzony w ciągu godziny, a pieniądze zostały zaksięgowane na karcie. Korzystam z tej usługi od pół roku i wszystko jest w porządku. Zwrot gotówki z AliExpress jest realizowany szybko, w ciągu dwóch dni od potwierdzenia zamówienia. Czeki są również szybko zwracane. Będę nadal z niego korzystać.
Dziękuję za szybką odpowiedź!!! Rano wysłałem prośbę o wypłatę środków, a już wieczorem otrzymałem pieniądze na kartę!!! dziękuję bardzo!!!
Cześć :)
Nie ma za co! Próbujemy.
DOSKONAŁA OBSŁUGA. WYPŁATA ŚRODKÓW ODBYŁA SIĘ NIEMAL NATYCHMIAST. NAWET SIĘ TEGO NIE SPODZIEWAŁEM. LetySops DOBROBYT.
Dzień dobry
Igor, dziękuję Ci bardzo :)
Działa bez zarzutu, nie miałem żadnych problemów, wypłaciłem środki i po kilku godzinach miałem je na swoim koncie PayPal. Jestem zachwycony otrzymaną usługą.
Cześć, Sonia.
Dziękuję bardzo za komentarz. Cieszymy się, że możemy pomóc Ci zaoszczędzić ❤
Wszystkiego najlepszego!
Obiecany zwrot otrzymałem w krótkim czasie, naprawdę niezawodnie i szybko
CZEŚĆ!
Dziękujemy za wybranie sklepu LetyShops do zakupów. ❤
Korzystałem z tej usługi już wiele razy i będę korzystał nadal! Zwrot pieniędzy nie zawsze jest duży, ale małe rzeczy też są miłe i lepsze niż nic. Wypłata środków jest bardzo prosta. Życzę wszystkim udanych zakupów ;)
Doskonała obsługa. Złożyłem wniosek o wypłatę pieniędzy i pieniądze pojawiły się na moim telefonie niemal natychmiast. Tego się nie spodziewałem.
Dzień dobry
Dziękuję Galiya za Twoją opinię.
Staramy się, aby użytkownicy mogli jak najszybciej odczuć korzyści płynące z zakupów w naszym serwisie :)
Najlepsza usługa cashback, korzystam z niej od kilku lat i kilkakrotnie wypłacałem środki. Imponująca lista sklepów, które oferują cashback. W większości przypadków cashback jest naliczany, jeśli został prawidłowo wykorzystany, z wyjątkiem szczególnie ryzykownych sklepów, pod którymi można znaleźć wiele negatywnych komentarzy. Czasami, jeśli zakupy są niewielkie lub rzadkie, zgromadzenie minimalnej kwoty do wypłaty zajmuje dużo czasu, ale nie ma w tym nic oszukańczego.
Dzień dobry
Andrey, dziękuję za tak otwarty i miły komentarz :) To wspaniale, że jesteś zadowolony!
Wierzymy, że nasza przyjaźń potrwa wiele lat ;)
Szybko dostałem zwrot gotówki