Pierwsze wrażenia z korzystania z aplikacji uważam za skuteczne i korzystne. Myślę, że powtórzę się w przyszłości.
Przyznaję, że pisałem nie spodziewając się żadnego rezultatu. Byłem mile zaskoczony, choćby tym, jak dużą uwagę poświęcono problemowi. A szybki wynik na moją korzyść po prostu mnie zaszokował. Dziękuję bardzo za pomoc. Wszystkiego najlepszego.
Dzień dobry
Dziękuję za opinię :)
Zawsze chętnie zajmiemy się obsługą naszych użytkowników.
Naprawdę podoba mi się sposób pracy zespołu Lety. Na wszystkie pytania udzielane są jasne odpowiedzi. W miarę możliwości bierzemy pod uwagę wszystkie prośby, a konflikty rozwiązujemy. Wszystko jest jasne i dobrze skoordynowane! Powodzenia!
Korzystam z usług od kilku lat i jestem bardzo zadowolony. Właśnie złożyłem wniosek i pieniądze niemal natychmiast zostały przelane na moją kartę. Dziękuję bardzo!!!
Dzień dobry
Dziękuję Tatyana za odpowiedź i wysoką ocenę :)
Staramy się, aby użytkownicy odczuli korzyści z zakupów w naszym serwisie możliwie jak najszybciej.
Dziękujemy wszystkim pracownikom obsługi za ich wrażliwość, cierpliwość i życzliwość.
Cześć :)
Dziękujemy, że jesteście z nami!
bardzo szybka wypłata środków na kartę, dosłownie w ciągu 30 minut! Nigdy nie otrzymałem potwierdzenia w Megabonus, a potem konto zostało zresetowane...
Korzystam z usługi cashback LetyShops od trzech lat. Duża liczba sklepów internetowych. Każdy produkt można nabyć korzystając z cashbacku. Strona internetowa LetyShops jest przyjazna dla użytkownika. Łatwy w użyciu. Wygodna jest również aplikacja mobilna. Głównie korzystam z AliExpress. Zamówiłeś produkt. I kiedy je otrzymasz. Otrzymujesz zwrot gotówki. Teraz dostępna jest również nowa funkcja Cashback przy paragonie. To już jest kupowanie towarów w sklepie. I otrzymujesz zwrot gotówki. Lista produktów ulega ciągłym zmianom. Bardzo wygodne. Otrzymane pieniądze możesz wypłacić nie tylko na kartę bankową, ale także wykorzystać je do doładowania salda swojego telefonu. Bardzo wygodne. Na stronie dostępna jest pomoc techniczna. Miałem kiedyś problem. Skontaktowałem się z LetyShops i szybko rozwiązali problem. Lubię LetyShops.
Dzień dobry
Dziękujemy za tak szczegółową i dobrą recenzję!
Cenimy naszą przyjaźń :)
Alekseychuk - na szczycie! Szybkie rozwiązanie problemu, bez zbędnych ceregieli. Aplikacja i jej wsparcie zostały wykonane kompleksowo i na wysokim poziomie.
Dzień dobry
Cieszymy się, że byli Państwo zadowoleni z naszych usług.
Przekazaliśmy już Twoją opinię Lenie ❤
Bardzo poważna strona i doskonała obsługa posprzedażowa. Polecam.
❤❤❤
Wszystko bardzo szybko i sprawnie!!! Dziękuję!!!