Я не знав програми, і я був вражений WoW!!! Вітаю хлопці, ви прекрасні!!!!!! Супер рекомендовані letyshops ♥️
Вау!
Дуже дякую за ваші слова❤
Ми раді, що вам подобається робити покупки з нами.
Розумна та добре функціонуюча програма. Єдиний недолік полягає в тому, що деякі магазини, незважаючи на активацію кешбеку, не оцінюють відшкодування. Я не знаю, чи це тому, що є відмінності між одним сайтом і іншим. У будь-якому випадку, повторно зараховані прибули так добре!
Привіт Роберта!
Дякуємо, що поділилися з нами своїм досвідом покупок у LetyShops! ❤
Приємно усвідомлювати, що наш сервіс приносить вам користь. Хочу повідомити вам, що навіть якщо кешбек не з'явиться на рахунку після покупки, ми завжди можемо зробити все можливе, щоб повернути його. Ви можете надіслати запит на пошук кешбеку в розділі «Мій кешбек» свого облікового запису або надіслати нам повідомлення на support@letyshops.com, і ми вам допоможемо.
Спасибо большое ребята за вашу работу, вывожу 5 раз за 2 года, очень приятно. Все обращения в службу, принимались с пониманием, оказывалась помощь и поддержка. Удачи Вам и здоровья.
Добрый день!
Спасибо за приятные слова. Очень рады, что вы с LetyShops!
Я б хотів, щоб вони включили QR-код, щоб отримати фізичний кешбек під час особистої покупки.
Привіт, Паула.
Дякуємо, що написали нам усе, що хочете. Будемо працювати в цьому напрямку ;)
Кешбек безумовно можливий, навіть якщо він не нараховується відразу, просто напишіть у службу підтримки, і ви отримаєте дружню та професійну допомогу.
Доброго ранку!
Ми завжди раді допомогти. :)
Команда LetyShops
Найкращий сайт з нарахування кешбеку. Гроші прийшли миттєво. Не минуло й п'яти хвилин. Виводжу втретє і жодних проблем ніколи не було. Діти працюють оперативно. Дуже дякую вам за турботу про своїх клієнтів. Це реальна можливість заощаджувати свої гроші.
Доброго дня, Наталі!
Дякуємо за цей чудовий відгук:) Ми раді, що можемо бути корисними.
Найадекватніший і найкращий сервіс. Дуже подобається оперативність щодо зворотного зв'язку. Хлопці завжди намагаються швидко відповісти на всі питання і вирішити проблеми, що виникли.
Равіль, добрий день!
Вже передали слова подяки нашій службі турботи :)
Дякую, що ви з нами!
В начале 2018 года когда начинал с ними работать кешбек начисляли хорошо больше 3 процентов. Сейчас хоть и достиг статуса LetySilver кешбек 1 с копейками процент и покупки через раз. Ебей не работает. Буду искать другой сервис.
Добрый день!
За 3 года нашей с вами дружбы много чего изменилось. Ставки и условия партнеров не исключение.
Мы часто проводим горящий кэшбэк с помощью которого можете отлично сэкономить.
Да, с Ebay не сотрудничаем, однако пополнили список другими интересными магазинами.
Оставайтесь с нами :) Уверены, что еще порадуем вас выгодными предложениями.
Очень быстрый вывод средств(в течении часа). Служба поддержки внимательно обрабатывает все обращения. Единственный кэшбэк-сервис на пост-Советском пространстве, который пока работает четко!!!!
Добрый день!
Лиля, спасибо, что отметили скорость вывода.
Всегда рады позаботиться о наших пользователях <3
Все чудово. Гроші прийшли майже миттєво. Дякую.
Хороша програма, шкода що кешбек тільки на якісь кока-коли і бургери, потрібних небагато.
Андрію, добрий день!
Дякую за відгук :)
Слідкуйте за актуальними акціями в розділі "Кешбек за чеком".