Вы лучшие. Ваша служба поддержки (заботы:) и лояльность выше всех похвал. Если бы с Вашего отношения к пользователям брали пример все - это была бы сказка. Спасибо за Ваши старания, развивайтесь и процветайте.
Добрый день, Елена!
Спасибо за такие теплые слова.
Мотивируете нас быть еще лучше и полезнее для всех пользователей :)
Перше зняття з моменту встановлення розширення, усі мої покупки на Aliexpress зараховано та з кешбеком. Все працювало ідеально. Виведення через Paypal пройшло без проблем і практично миттєво. Щиро вітаю!
Хороший додаток. дякую letyshops
Нечасто користуюся сервісом, забуваю, млинець(( Якби не дірка пам'ять, на одному Асосі заробив би влегку...ну до 10 000 точно! На Яндекс-Маркеті ось тільки 24 червня купив Air Pods Pro за 15+ тисяч і, млинець, знову не скористався сервісом((2 У результаті 2-7) року вивів якраз другий раз і був приємно здивований швидкістю виведення і появи грошей на карті - буквально 5 хвилин!
Доброго дня!
Володимире, встановлюйте наш помічник для покупок з кешбеком - розширення для браузера LetyShops :) Він нагадає вам про можливість отримати додаткову вигоду.
Ми раді, що змогли вас приємно здивувати!
Я користуюся цією чудовою послугою. Минулого місяця я отримав 700+ кешбеку. Мені б хотілося, щоб я чув про letyshop раніше, чудовий досвід
Привіт.
Ми дуже вдячні за ваші теплі слова. Дякуємо, що поділилися своїм відгуком із нами та спільнотою.
З повагою
Команда LetyShops
Отличный сервис. В спорных ситуациях всегда становится на сторону клиентов
Це фантастична програма.. вона повертає великі гроші під час розпродажу.. вона досить проста, а транзакції зрозумілі.. повернення грошей здійснюється протягом 2-3 місяців.. а іноді навіть раніше
Привіт.
Дуже дякую за відгук!
Бажаємо вигідних покупок з LetyShops :)
Грамотний та дбайливий менеджер Кирило Мельник. Видайте йому премію!
Доброго дня!
У нас вся служба підтримки складається з таких дбайливих менеджерів.
Премія ще чекає, але дякую вже передали :)