Додаток, який допомагає економити на покупках, повертаючи частину грошей, витрачених на покупки в інтернет-магазинах по всьому світу, своїм користувачам у вигляді відшкодування. Зняття коштів відбувається швидко, а обслуговування клієнтів – ефективне. Я хотів би зустріти її раніше.
LetyShops пообіцяв кешбек за покупку в МВідео у розмірі 3500 руб. Браузерне розширення із сайтом МВідео не працює і попросило перейти на LetyShops, там вибрати магазин та здійснити покупку. Кешбек не вчинив. Після звернення на підтримку отримав відповідь, що кешбек перерахований на інший ресурс і перелік причин, чому це могло статися. Жодна із запропонованих причин мені не підходить. Виплатили компенсацію – 1000 руб. Результат - я потрапив на розлучення від LetyShops,т.к. обіцяного кешбеку не отримав.
Доброго дня!
Розуміємо вашу прикрість. На жаль, комісія, з якої зараховується кешбек, була передана нашому сервісу. Намагалися допомогти у цій ситуації, зарахувавши компенсацію з бюджету компанії у розмірі 1000 рублів.
Не завжди вдається уточнити точну причину або фактор, через який було порушено процес передачі даних, тому менеджер описує можливі фактори, що впливають на нарахування.
Сподіваємося, ви залишитеся з нами, і майбутні покупки з кешбеком, що горить, відобразяться автоматично.
Команда LetyShops
Я в захваті від Letyshop, але мушу сказати, що їхні партнери найгірші. Мені постійно доводиться вимагати кешбек, який я мав би отримати і не отримав, кешбек, який навіть не реєструється, а коли я питаю в магазині, вони вмивають руки, кажучи, що Letishop для них щось зовнішнє. Зі свого боку, особа або люди, що стоять за веб-сайтом Letishop, завжди доброзичливі та намагаються вирішувати проблеми. Я постійно роблю покупки онлайн, і мушу сказати, що єдині, хто шанує свій кешбек, це AliExpress і Booking. Решта (аптеки, книжкові магазини, квіткові магазини) – це просто справа удачі, якщо не надають або відмовляють.
Привіт, Марі.
Дякуємо, що поділилися з нами своїм досвідом покупок.
Нас також цікавить кешбек кредитування. Тільки в цьому випадку ми отримуємо комісію від партнерів. Є кілька факторів, які можуть вплинути на зарахування кешбеку (зайва підписка, порушення правил магазину, затримка платежу).
Ми щиро сподіваємося, що ці проблеми з поверненням готівки більше не виникнуть і що ви отримаєте задоволення від онлайн-покупок.
Вітаю ❤
Кеш губиться. І губиться він завжди коли або підвищений кешбек, або ти захотів взяти участь у розіграші Айфона або як зараз, лови п'ятюню, не знаю як з іншими, але з аліекспресом не кожен раз, але здебільшого трабли, один акаунт я вже з психом видаляв, схоже настав час ніхто тут нічого нікому не винен.
Доброго дня!
Ситуації втрати кешбеку нам також неприємні. Магазин може не отримати інформацію про LetyShops як джерело переходу, якщо було порушено алгоритм покупки або умови магазину. Наприклад, товар був раніше доданий у кошик без переходу із сервісу або застосовувався промокод. Мабуть, питання із зарахуванням кешбеку було вирішено у зверненні.
За умовами акції квитки кріпляться лише до замовлень, які автоматично з'явилися в системі. Попереду ще багато цікавих розіграшів. Буде ще шанс зазнати успіху:)