Дякую за оперативність. Відмінний сервіс!
Доброго дня!
Дякую, Марино, за високу оцінку :)
Велике вам спасибі за оперативність виведення коштів!
Доброго дня!
Завжди будь ласка :) Намагаємось.
Цілковитий лохотрон! Обманюють із кешбеком. Як тільки отримав замовлення, кешбек було скасовано! І не хочуть нічого вирішувати! Відмазки тупі! Типо магазин сказав що замовлення скасовано і тому летішопс написали якимось партнерам щоб вирішити моє питання протягом 3 або 4 місяців! Шахраї не зв'язуйтесь з цією кидальною конторою!
Здрастуйте, Олеже!
Кешбек нараховується та зараховується на баланс за інформацією від партнерів. На ваше замовлення отримали відмову у виплаті комісії. Причинами може бути порушення алгоритму купівлі або помилка передачі даних. Нам повідомили, що замовлення було скасовано. Щоб розібратися у ситуації, надіслали запит партнерам. Менеджер повідомить, щойно буде відповідь. Ми також зацікавлені у вирішенні питання :)
Дуже гарний сервіс та ідея! Проте останні місяці постійно доводиться стежити за нарахуваннями. В останні місяці відкривав заявки на уточнення щонайменше 70% випадків покупок. Отримав позитивне рішення майже у всіх випадках, з чого зробив висновок, що сам LetyShops вносить плутанину, на випадок, а раптом пройде. Зокрема багато замовлень був зараховано зовсім (щодо вагомі за ціною) чи занижувався кешбек, тобто. замість "гарячого" кешбеку нараховувався звичайний. Або покупки, оплачені в той самий час, дрібні зараховувалися без проблем, а вагомі "губилися". Як я розумію, це робиться не вручну. Значить, або алгоритм неправильно налаштований, або навмисне неправильно налаштований. Останній зарахований кешбек зарахували після відкриття спору і то в розмірі 50%. Мені пояснили це тим, що LetyShops не отримав кошти від магазину, з яким вони мають договір на кешбек, а ті 50% мені зарахували із коштів LetyShops. Отже, така причина може виникнути на будь-яких замовленнях. Чи я сам повинен від магазину вимагати кешбек для LetyShops, щоб потім вони мені зарахували мій? Все написане не голослівно, усі скрини збережені. З LetyShops рівно 4 роки, але останнім часом часто такі казуси відбуваються, тому трохи занижена оцінка. Написав, не для того, щоб зіпсувати карму LetyShops, а щоб звернути увагу на проблему. Впевнений, така вона не лише в мене.
Привіт!
Ашот, кешбек нараховується та зараховується за інформацією від партнерів. Весь процес автоматичний, тому сума замовлення не впливає на передачу даних. Сервіс теж зацікавлений у тому, щоб усі покупки відобразились у системі. AliExpress не розглядає запити щодо загублених кешбеків, тому робили компенсації з бюджету компанії, адже розуміємо, що ви розраховували на додатковий приємний бонус при покупці :) Можливість зарахувати кешбек при відстутсвії комісії від партнерів у повному обсязі є не завжди.
Сподіваємося, ви продовжите купувати з LetyShops і всі замовлення надійдуть нам автоматично.
На цьому сервісі з вересня 2016 року. Читав відгуки відвідувачів, що грошей мало чи щось не зарахували. Можу сказати лише те, що потрібно читати уважно правила та замовляти товари відповідно до правил. Та й у мене було що не магазин не зараховував обіцяну суму. АЛЕ, писав на підтримку сервісу, надсилав скрини і підтримка допомагала. Ось сьогодні замовив чергову суму і за 40 хвилин вона прийшла на карту. Можу сказати впевнено, що сервіс працює. І дякую! До речі, відкрию маленьку таємницю... Адже мені ще й кешбек повертається на банківську картку. Співробітникам сервісу удачі та здоров'я!
Доброго дня!
Дуже приємно, Борис :) Дякую!
Раді нашій дружбі.
Чудових покупок!
Відмінний сервіс, обов'язково порекомендую друзям !!!!!
Доброго дня!
Дякую, що ви з нами!
Не забувайте про програму Запроси друга . Діліться своїм посиланням;)
Доброго дня! Сподіваюся хто-небудь натрапить на мій відгук, брав собі електронний годинник з кешбеком 1600 з хвостиком рублів. Після ручного заповнення форми кешбеку, виявилося, що він "загублений" і прийшло 250 рублів "бонусами"... Нікому не раджу працювати з сайтом, чергові шахраї
Доброго дня!
Шкода, що склалася така думка про сервіс. Ми намагалися повернути кешбек, і уточнили інформацію на замовлення партнерів. Замовлення вважається іншим рекламним ресурсом. Менеджер описала можливі причини такої ситуації у зверненні. Також було зараховано бонус від компанії.
Віримо, що майбутні покупки фіксуватимуться автоматично :)
Команда LetyShops
Здрастуйте! Якщо чесно до кінця не вірив що переведуть гроші, але сьогодні прийшли! (Я дуже радий!!!) Хлопці реально все працює!!!
Доброго дня!
Вікторе, дякую за зворотний зв'язок. Раді нести користь :)